|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   kdaj na kolo?
21.2.2010 12:11:20   
sju
dajte me mal potolažit
naš 3 letnik še vedno ne kaže nebenega interesa da bi se vozil s kolesom?
ali je imela kakšna podoben "problem" in se je kaseneje vseeno navdušil?

HVala :)
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: kdaj na kolo?
21.2.2010 12:24:15   
donat
Pozdravljena,

jaz še nimam otrok vendar iz izkušenj kot varuška vem da od 4-6 leta se otroci učijo voziti kolo....user posted image user posted image

(odgovor članu sju)
Neposredna povezava do sporočila: 2
21.2.2010 12:29:59   
Najaa
Naša je dobila prvo pravo kolo (z dvema pomožnima kolesoma) pri kakih 2,5 letih in se je zelo rada vozila z njim. No, sej se še bo, ko bo konec snega.

(odgovor članu donat)
Neposredna povezava do sporočila: 3
21.2.2010 12:47:34   
rija
moj ga je dobil pi 2,5 letih in ga obožuje. pi 3,5 je že zvozil brez pomožnih koleščkov.
ni pa nikoli maral triciklov recimo...tak da ne ga silit...bo že....mogoče ko bo videl kakega prijateljčka, ko noriuser posted image  ali ga pa pripelji k nam...moj mali neverjetno "vleče" otroke....na kolo, v vodo, tudi tiste, ki se zadeve bojijo ko user posted image  križauser posted image

...vox populi...

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4
21.2.2010 12:53:15   
ZARA
Moja pupsa pa pri 6 letih ne kaže nobenega zanimanja za smučanje. Pa ne mislim zato, da je kaj narobe z njo. Pač otroci se po svoje odločajo kaj jim je všeč in kaj ne. Pomoje ni nobena tolažba potrebna. Zakaj le? Zato, ker "zaostaja" za sosedovo Marjanco? Morda se bo čez 2 meseca stvar popolnoma obrnila.

This will take some time depending on
your operating sistem and hardware.
(plačano oglasno sporočilo).

(odgovor članu sju)
Neposredna povezava do sporočila: 5
21.2.2010 13:11:14   
CatJa
Naš je dobil kolo za 2. RD, vozit se je začel šele čez eno leto, pri štirih je potem vozil brez pomožnih koleščkov.

Podobno kot Zara, je tud naš en tak patron, ki ga je najslabše silit v nekaj, ker potem, ko se sam odloči, ni več nobenih problemov. Ima pa tud prijateljčka-soseda, ki je ful napreden, kar se športnih zadev tiče in na račun tega smo jih od bljižnega sorodstva nenehno poslušali, kako pa da naš še ne.... Ne sekiraj se.

Niso časi slabi, temveč človek.
John BEAUMONT

(odgovor članu sju)
Neposredna povezava do sporočila: 6
21.2.2010 13:25:48   
ksenija12
Se čisto strinjam z nekaterimi odgovori zgoraj..bo že:) Jaz sem na vsak način želela, da bi oba vozila 'like a bike', ker vsi pravijo, kako je super in kako je dober za ravnotežje, kako potem otrok hitreje vozi pravo kolo..in zmeraj sem občudovala druge otroke, kako furajo te like a bike...ampak naša dva tega ne marata voziti...in tako imata oba klasična kolesa s pomožnimi kolesi (starejši ga je dobil pri 2,5 letih, ta mlajši letos - se pravi tudi pri 2,5 letih). Na svojem primeru sem želela povedat, da bo že čas prišel, dokler pa še ne kaže interesa, pa poskusita s čim drugim..

http://www.popolna-kmetica.blogspot.com/

(odgovor članu CatJa)
Neposredna povezava do sporočila: 7
21.2.2010 19:56:05   
frutka_
Naš je imel najprej tricikel, ki ga je tudi vozil sam od 2.leta dalje. Kolo se je naučil nato voziti malo pred 5. RD.
Opozorila bi te edino, da full pazi kakšno kolo kupuješ, ker je veliko koles navaden škart...so težka, okorna, nimajo zaščitnega varovala spredaj preko belance, imajo full široke gume...Mi2 z možem sva navdušena kolesarja in sva nad ponudbo koles v trgovini bila prav razočarana. Še najboljše je bilo kolo v Hervisu, njihova firma Scirrocco se mi zdi da je. Pa tudi drago ni bilo. Mislim da sva takrat odštela zanj okoli 45eur.

(odgovor članu sju)
Neposredna povezava do sporočila: 8
22.2.2010 10:04:07   
kristinaj
naša obvlada tricikel v nulo in ji bomo sedaj za 3 roj dan kupili tapravo kolo.. kako se bo obneslo bomo pa videli...

polona 5.4.2007, 55 cm 3900 g
vili 19.10.2008, 57 cm, 3910 g

bila bi neustavljiva, če bi lahko začela....

(odgovor članu sju)
Neposredna povezava do sporočila: 9
22.2.2010 10:27:28   
viv_
Pri nas je ta velika od 2 let dalje vozila kolo s pomožnimi za šalo...

Ta mali pri 3 letih tudi približno ni jasno, kako naj fura kolo...

Različni so si!

Mirna - 19. 12. 2003
Zarja - 30. 10. 2006

(odgovor članu kristinaj)
Neposredna povezava do sporočila: 10
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Pravice iz naslova krajšega delovnega časa
photo
Eden od staršev, ki neguje in varuje otroka do tretjega leta starosti, ima pravico delati krajši delovni čas, ki pa mora...
7 idej za izvirne božično-novoletne voščil...
Za te voščilnice ne boste potrebovali ne veliko ročnih spretnosti, ne veliko pripomočkov. Pa vendar boste nad rezultatom...

Ime za punčko
Brenčačka

Katero ime izmed spodaj naštetih vam je najbolj všeč?

Nina (23%)

Gaja (21%)

Neli (17%)

Maja (14%)

Pia (26%)

Število vseh glasov: 413

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!