|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   kaj kuhati na morju?
5.7.2005 12:05:33   
buškica
Drage moje,

ker se počasi odpravljam na morje sem si začela sestavljati jedilnik, pretežno bo zelenjavno naravnano in seveda sadno. Pa bi vas prosila za kakšne ideje.

lep dan
Neposredna povezava do sporočila: 1
   kaj kuhati na morju?
5.7.2005 12:08:23   
Muffin
Testenine in riž na različne načine, razne mešane solate..

lp, Maja

(odgovor članu buškica)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   kaj kuhati na morju?
5.7.2005 12:08:23   
Carovnica Mica
testenine,solate in kaksna juhica,riz,..:zmeden2:

(odgovor članu buškica)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   kaj kuhati na morju?
5.7.2005 12:08:28   
Anonimen
A že doma jedilnik za na morje :ups:

Mi kuhamo makarone, pa krompir, pa makarone, pa krompir, pa riž, pa žar, pa ribe, pa hobotnice, pa sataraš, pa solato.....skratka, kar se spomnemo :ups:

(odgovor članu buškica)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
   kaj kuhati na morju?
5.7.2005 12:09:24   
Sara3
jaz ponavadi na dopustu kuham pašto na tisoč in en način z raznimi omakami (hitro pripravljeno), pašto v solati, riž v solati. Kakšnega piščanca samo popražim skupaj s papriko in to je to. Vsekakor nekaj lahkega in hitro pripravljenega.

Uživaj na dopustu!!!

(odgovor članu buškica)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   kaj kuhati na morju?
5.7.2005 12:09:25   
Carovnica Mica
kako se nardi SATARAS?:zmeden:

(odgovor članu buškica)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   kaj kuhati na morju?
5.7.2005 12:10:28   
lex
žar!!!!!!!!!!!!!! Se spomnim da je blo ful dobro ko je samo ati na morju kuhal - že ko smo bili mali!:)-:)-:)-:)-

(odgovor članu buškica)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   kaj kuhati na morju?
5.7.2005 12:11:41   
Anonimen
Sataraš:

prepražiš čebulo, dodaš papriko, paradižnik, baziliko, lahko origano, tenstaš, daš not še česen, tenstaš in na koncu ubiješ eno ali dve jajci. Božansko.

lahko daš na vrh še frišn peteršilj..

(odgovor članu buškica)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
   kaj kuhati na morju?
5.7.2005 12:13:18   
Carovnica Mica
BO DANS ZA KOSILO:bravo::bravo::bravo:

(odgovor članu buškica)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   kaj kuhati na morju?
5.7.2005 12:13:31   
Muffin
K satarašu včasih dodam še tuno iz konzerve.

(odgovor članu buškica)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   kaj kuhati na morju?
5.7.2005 12:16:09   
Baldi
Točn tko, kot je napisala al bina. Pravi dolenjski recept:). Paradižnik pa naj bo "volovsko srce", al kako se že reče:zmeden2: Se mi je kr zaluštal:)

(odgovor članu buškica)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   kaj kuhati na morju?
5.7.2005 12:17:30   
jaz99
Tuna z rižem v solati(glej pod recepti) je zelo nasitna un osvežilna

Makaroni z ragu omako( samo pogreješ)

Testenine z morskimi sadeži

Pečen krompir in kaki zreski
Sevede povsod zraven solata(če ti paše)
Makaronova solata z hrenovkami

(odgovor članu buškica)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   kaj kuhati na morju?
5.7.2005 12:20:13   
Anonimen
Coprnica, samo ne vem, če bo tvoj :love:vesel...moj ni :ups:

(odgovor članu buškica)
  Neposredna povezava do sporočila: 13
   kaj kuhati na morju?
5.7.2005 12:22:05   
Carovnica Mica
Bo pa lacn...glavn da so otroci siti-sej bo jedu+jamrav+jedu+jamrav..take mamo:)-

(odgovor članu buškica)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   kaj kuhati na morju?
5.7.2005 12:37:43   
Baldi
C.Mica, pol mu pa zraven ponudi še ta nov "ublicah krompir", če pa še s tem ne bo zadovoljen, še eno konzervo tune (po možnosti calvo, če že more bit tuna) :zmeden2:
Kaj bo jamrov, nej bo vesel, da ma kej pred sabo. Nej pa sam skuha:)

(odgovor članu buškica)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   kaj kuhati na morju?
5.7.2005 12:46:00   
buškica
hvala, bom upoštevala vaše ideje

(odgovor članu buškica)
Neposredna povezava do sporočila: 16
   kaj kuhati na morju?
5.7.2005 13:22:01   
Mina1
:)-, se podpišem pod Muffin;)

En dan testenine, drugi rižotka, tretji greš ven na mešano meso na žaru, četrti pizza in potem jovo na novo:)-.

Čimmanj kompliciraj, mi v kempu tako prakticiramo, da bom pa tam kuhala kot zmešana, pa seveda odpade.

pa-pa Mina1

(odgovor članu buškica)
Neposredna povezava do sporočila: 17
   kaj kuhati na morju?
5.7.2005 13:37:42   
Anonimen
Bom še jest mal prstavla moj pisker:
Za kosilo ponavadi:
-pašta s tuno (skuhaš testenine in butneš riomare not)
-pašta s paradižnikovo omako Prepražiš čebulo pa flop not paradajz in začimbe v 10 min narejeno
-pašta s paradajzi, bučkami, papriko in malncani. Prepražiš čebulo not zmačeš na kocke narezano zelenjavo, začiniš.
- riž na enak način kot prej omenjeno
-hobotnico skuhaš olupiš krompir in ga narežeš na kocke 8manjše, ker je prej narejeno) daš krompir v pečico in pustiš da se peče pol razrežeš hobotnico in daš na krompir + začiniš
- kupiš kozice ali škampe, jih daš v lonec, začiniš, daš mal vina not in kuhaš na majhnem ognju
- žar tako in drugače: meso ribe zelenjava
- malancane narezane na kolobarje, posuješ z začimbami in daš nanje koščke sira, vse skupi pa na žar

Večerja:
-žar
- kake otmene solate: kumare, paprika, paradajz...+ pašta kakršnakoli razen špageti + sir + olive + acceto balsamico + začimbe...
- variacije na temo solate zelenjava taka in drugačna v takšni in drugačni obliki + pašta + riomare + še kaj kar se valja po hladilniku

Zadnji dan:
Skuhaš lonec pašte
oamaka: pobereš vse kar je ostalo v hladilniku in zmečeš v lonec in skuhaš - to je omaka. Praktično, ker ni treba metati hrane stran.

Vse zgoraj našteto razen hobotnice je pripavljeno v manj kot 15 minutah. No razen če se pašta kuha dlje.

(odgovor članu buškica)
  Neposredna povezava do sporočila: 18
   kaj kuhati na morju?
5.7.2005 13:39:32   
malika
testenine s omako iz konzerve; pohana zelenjava(bučke, melancani); žar ribice; žar mesek; žar čevapi; perutničke; zelenjavni riž; pa ogromne količine solate in pakl juho

(odgovor članu buškica)
Neposredna povezava do sporočila: 19
   kaj kuhati na morju?
5.7.2005 14:40:32   
Anonimen
Mi v glavnem makarone in polivko, pa kakšen riž in na koščke piščanec v kakšni curry omaki ali sladko-kisli (kupljeni), enkrat sem doma čufte naredila in jih dala zmrznit za s seboj. V glavem pa žar, da vsem že iz ušes ven leze na koncu.
Ampak pri nas brez mesa ne gre skozi. Nikoli. Včeraj je za večerjo moj pojedel kakšnih 6 perutnic in še enkrat toliko zelo mesnatih, debelih reber. Prejšnji dan sva pa v gostilni naročila ploščo, mesno za 2 osebi, je pa pojedel kakšne 4 ogroooomne zrezke. Res mo mesojedci pri nas, da se reče. Tamali tudi.
Aja, pa če se mi ljubi, prednp gremo napoham mesa za s seboj, da ga imamo za prva dva dni. Včasih sem šla pa kar v žeri-seri ponj.
A katera Kranjčanka ve, če se zdaj pri Pečjaku tudi da to dobiti že spečeno? Da, a ne? Se mi zdi, da sem tam tudi že nabavljala za na morje.

(odgovor članu buškica)
  Neposredna povezava do sporočila: 20
   kaj kuhati na morju?
5.7.2005 15:08:19   
.ču
Men pa k sreči ne bo treba kuhat in mislt na to kaj v piskr vržt,ampak bom uživalaaaaaaaaaaa9nebesa:morje:

Drgač pa čim mn komplicirat:)

Lep dopust:morje:

(odgovor članu buškica)
Neposredna povezava do sporočila: 21
   kaj kuhati na morju?
5.7.2005 15:18:05   
Baldi
Že že Pikaču, ampak ni ga čez sataraš:)-
Lep dopust tudi z moje strani:morje:

(odgovor članu buškica)
Neposredna povezava do sporočila: 22
   kaj kuhati na morju?
5.7.2005 15:28:24   
india
Halooooo, a je res kdo na tem svetu, ki mu sataraš ni zakon???

Ste mi dali idejo / HVALA ALBINA / kaj bomo danes večerjali! Bom pa dodala še malo bučk, so ravno z vrta prišle;)

(odgovor članu buškica)
Neposredna povezava do sporočila: 23
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?