Anonimen -> kaj kuhati na morju? (5.7.2005 14:40:32)
|
Mi v glavnem makarone in polivko, pa kakšen riž in na koščke piščanec v kakšni curry omaki ali sladko-kisli (kupljeni), enkrat sem doma čufte naredila in jih dala zmrznit za s seboj. V glavem pa žar, da vsem že iz ušes ven leze na koncu. Ampak pri nas brez mesa ne gre skozi. Nikoli. Včeraj je za večerjo moj pojedel kakšnih 6 perutnic in še enkrat toliko zelo mesnatih, debelih reber. Prejšnji dan sva pa v gostilni naročila ploščo, mesno za 2 osebi, je pa pojedel kakšne 4 ogroooomne zrezke. Res mo mesojedci pri nas, da se reče. Tamali tudi. Aja, pa če se mi ljubi, prednp gremo napoham mesa za s seboj, da ga imamo za prva dva dni. Včasih sem šla pa kar v žeri-seri ponj. A katera Kranjčanka ve, če se zdaj pri Pečjaku tudi da to dobiti že spečeno? Da, a ne? Se mi zdi, da sem tam tudi že nabavljala za na morje.
|
|
|
|