|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Kam na laparoskopijo in HSC?
18.2.2010 13:27:48   
sonce79
Pozdravljene!

Sem še ena izmed tistih, ki si želi otročka, pa ga kar ni in ni. odločila sva se za dr. Reša in 3 tedne po prvem tel. klicu sva bila že na vrsti za prvi pregled. UZ-o.k., spermiogram -o.k., hormoni - o.k., V ponedeljek sva bila na PCT in vse je bilo super, moji folikli veliki okrog 21mm - dr. Reš je rekel, da sva pripravljena za dvojčke. torej vse je super, le pluseka ni od nikoder. sicer upam, da nama je ta teden uspelo. kljub vsemu, sem dobila napotnico za laparoskopijo in HSC. zdaj sem pa v dvomih kam naj grem. sem iz okolice Celja. klicala v MB - mi je sestra rekla, da še ni slišala, da bi kdo "zunanji" prišel na lapar. k njim - oni delajo samo svoje. SIcer pa mi je rekla naj pokličem naslednji teden, ko bodo zdravniki s počitnic. ali ima katera, ki je pri dr. Rešu podobne izkušnje z MB? Celja pa sploh ne morem doklicati. Ali pa mogoče Ptuj?
vsak nasvet oz. izkušnja je dobrodošla.

hvala in veliko sreče vsem, ki ste na tem forumu.

< Sporočilo je popravil Bonnie_RR -- 18.2.2010 21:15:26 >
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: KAM NA LAPAROSKOPIJO IN HSC?
18.2.2010 15:12:09   
Anonimen
Hm.. V LJ se čaka nekje 2-3 mesece, v Trbovljah si na vrsti naslednji ciklus.

Je pa tako, da razmišljaj v tej smeri - če bosta slučajno kdaj šla na IVF v LJ GK, potem je najboljše, da ti tudi preiskave naredijo tam - ker drugače jih tudi ponovijo.

(odgovor članu sonce79)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
18.2.2010 16:53:37   
sonce79
ponovijo? to mi ni všeč. a si slovenski zdravniki ne zaupajo al kako? O IVF še sploh nisem razmišljala, niti dr. tega še ni omenil, ker še vedno verjamem, da nama bo uspelo z user posted image user posted image user posted image user posted image .
me je pa kar malo strah spet narkoze, ker sem jo dobila v decembru in sem bla potem se cel teden popolnoma "zmešana" - težave s spominom, prividi.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
18.2.2010 17:01:01   
Arwenko
Kaj pa vem, jaz sem bila na HSG v Celju, zdaj me čaka sicer še 6 mesecev klomifena, pol pa laparo, če ne uspe. Jaz bi šla v Celju, ker so bili res super, potek, sprejem, odnos, vse štima no. Kam pa kličeš v Celje, na Ginek II?

(odgovor članu sonce79)
Neposredna povezava do sporočila: 4
18.2.2010 18:46:19   
beba75
Na ptuju prideš takoj pri naslednjem ciklusu na vrsto.So pa full prijazni!

(odgovor članu Arwenko)
Neposredna povezava do sporočila: 5
19.2.2010 9:12:54   
sonce79
Ja, Arwenko - saj sem jih včeraj doklicala, ampak moram dans okkrog devetih poklicat še na eno drugo številko.

ali ima še katera izkušnjo s tem, da je laparo in hcs opravila v eni izmed slo bolnic, ko je šla pa na IVF so pa zadevo ponovili?

(odgovor članu beba75)
Neposredna povezava do sporočila: 6
19.2.2010 12:21:37   
koala
Jaz sem vse preizkave v sklopu neplodnosti opravljala v MB, zaradi čakalnih dob pa sva se potem odločila za IVF v LJ , preiskav niso ponavljani nobenih, barzen na spolno prenosljive bolezni, pa še to zato ker je bil izvid prestar.

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

(odgovor članu sonce79)
Neposredna povezava do sporočila: 7
27.3.2010 13:39:41   
sonce79
pozdravljene!

Evp pa ne bo treba iti  na laparo - - SMO NOSEČIIII!!!!!user posted image user posted image . Upam, da bo šlo vse po načrtih na da 08.11.2010 priveka mala kepica na svet.

vso srečo tudi ostalim

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....
Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?