Kam na laparoskopijo in HSC? (Polna verzija)

Forum >> [Zanositev] >> Upamo skupaj

Sporočilo

sonce79 -> Kam na laparoskopijo in HSC? (18.2.2010 13:27:48)

Pozdravljene!

Sem še ena izmed tistih, ki si želi otročka, pa ga kar ni in ni. odločila sva se za dr. Reša in 3 tedne po prvem tel. klicu sva bila že na vrsti za prvi pregled. UZ-o.k., spermiogram -o.k., hormoni - o.k., V ponedeljek sva bila na PCT in vse je bilo super, moji folikli veliki okrog 21mm - dr. Reš je rekel, da sva pripravljena za dvojčke. torej vse je super, le pluseka ni od nikoder. sicer upam, da nama je ta teden uspelo. kljub vsemu, sem dobila napotnico za laparoskopijo in HSC. zdaj sem pa v dvomih kam naj grem. sem iz okolice Celja. klicala v MB - mi je sestra rekla, da še ni slišala, da bi kdo "zunanji" prišel na lapar. k njim - oni delajo samo svoje. SIcer pa mi je rekla naj pokličem naslednji teden, ko bodo zdravniki s počitnic. ali ima katera, ki je pri dr. Rešu podobne izkušnje z MB? Celja pa sploh ne morem doklicati. Ali pa mogoče Ptuj?
vsak nasvet oz. izkušnja je dobrodošla.

hvala in veliko sreče vsem, ki ste na tem forumu.

Anonimen -> RE: KAM NA LAPAROSKOPIJO IN HSC? (18.2.2010 15:12:09)

Hm.. V LJ se čaka nekje 2-3 mesece, v Trbovljah si na vrsti naslednji ciklus.

Je pa tako, da razmišljaj v tej smeri - če bosta slučajno kdaj šla na IVF v LJ GK, potem je najboljše, da ti tudi preiskave naredijo tam - ker drugače jih tudi ponovijo.

sonce79 -> RE: KAM NA LAPAROSKOPIJO IN HSC? (18.2.2010 16:53:37)

ponovijo? to mi ni všeč. a si slovenski zdravniki ne zaupajo al kako? O IVF še sploh nisem razmišljala, niti dr. tega še ni omenil, ker še vedno verjamem, da nama bo uspelo z [sm=sloncek.gif][sm=sloncek.gif][sm=sloncek.gif][sm=sloncek.gif].
me je pa kar malo strah spet narkoze, ker sem jo dobila v decembru in sem bla potem se cel teden popolnoma "zmešana" - težave s spominom, prividi.

Arwenko -> RE: KAM NA LAPAROSKOPIJO IN HSC? (18.2.2010 17:01:01)

Kaj pa vem, jaz sem bila na HSG v Celju, zdaj me čaka sicer še 6 mesecev klomifena, pol pa laparo, če ne uspe. Jaz bi šla v Celju, ker so bili res super, potek, sprejem, odnos, vse štima no. Kam pa kličeš v Celje, na Ginek II?

beba75 -> RE: KAM NA LAPAROSKOPIJO IN HSC? (18.2.2010 18:46:19)

Na ptuju prideš takoj pri naslednjem ciklusu na vrsto.So pa full prijazni!

sonce79 -> RE: KAM NA LAPAROSKOPIJO IN HSC? (19.2.2010 9:12:54)

Ja, Arwenko - saj sem jih včeraj doklicala, ampak moram dans okkrog devetih poklicat še na eno drugo številko.

ali ima še katera izkušnjo s tem, da je laparo in hcs opravila v eni izmed slo bolnic, ko je šla pa na IVF so pa zadevo ponovili?

koala -> RE: KAM NA LAPAROSKOPIJO IN HSC? (19.2.2010 12:21:37)

Jaz sem vse preizkave v sklopu neplodnosti opravljala v MB, zaradi čakalnih dob pa sva se potem odločila za IVF v LJ , preiskav niso ponavljani nobenih, barzen na spolno prenosljive bolezni, pa še to zato ker je bil izvid prestar.

sonce79 -> RE: KAM NA LAPAROSKOPIJO IN HSC? (27.3.2010 13:39:41)

pozdravljene!

Evp pa ne bo treba iti  na laparo - - SMO NOSEČIIII!!!!![image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/sloncek.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/sloncek.gif[/image]. Upam, da bo šlo vse po načrtih na da 08.11.2010 priveka mala kepica na svet.

vso srečo tudi ostalim

Stran: [1]