|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   ostanek julij
5.7.2005 7:05:41   
CIPRESA
No punce nevem ampak včeraj okrog osmih zvečer sem nehala pisat po RR-u, danes pa prižgem, pa .....

Meceno in Anckabancka sta že med 9nebesa9nebesa9nebesa9nebesa9nebesa

Koliko nas je še v enem kosu???? JAZ SEM ŠE.
Pa me spet neki v križu špika in ne vem kaj to špikanje :hudicek: pomeni, sovražim to če nekaj ne vem.

Joj po eni strani se toook veselim po drugi me je pa malo strah zdaj že kar vsega.

LP CIPRESA :nosecka:

Javiteeeee seeeee!!!!!!!!!!!!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   ostanek julij
5.7.2005 7:08:24   
Anhelo2
Cipresa sem že spodaj odprla temo!!!

(odgovor članu CIPRESA)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   ostanek julij
5.7.2005 7:17:04   
Emanuelle
Meceno in anckabancka sta že kar šli????? Joj blagor jima, sem jima full fouš, sploh po današnji noči - čisto brez spanca, samo obračala sem se, pa trebuh mi je otrdeval takoj ko sem se umirila, upam da je to znak, da bom tudi jaz kmalu v dveh delih :)- :bravo:

A te julijke, ki so že odšle so vse dobile, kar jim je bilo napovedano - mislim :modri: ali :roza:?

Zdaj ena :kava:, pa še nekaj službenih stvari, pa še malo pod koutr, ker je bila res doooooolga noč!

Včeraj sem si kupila krilce za iz porodnišnice - tko za dušo, pa še en lušten kompletek za bejbija - sem se komaj zadržala, da samo enega.

LP

(odgovor članu CIPRESA)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   ostanek julij
5.7.2005 7:20:01   
pravljica
zdaj pa ne vem, kje naj pišem :)

v glavnem ženskice...držte pesti, da še jaz danes noter ostanem...ampak ne verjamem, da imam to srečo...zdaj grem v porodnišnico na ctg in ostalo - kaj jaz vem, kaj še pogledajo na dan D...menda bojo ja rekli "rodit bo treba" 9nebesa

a meceno je tud že rodila? al so jo samo noter obdržali? hmm, mogoče jo danes kje srečam :zmeden2:

ok, če bo kaj, bo itak :love: napisal, drugače se pa beremo, ko se vrnem (menda bo to ja čez ene 3, 4 dni 8) )

(odgovor članu CIPRESA)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   ostanek julij
5.7.2005 7:25:27   
CIPRESA
Ja buu sem vidla mal prepozno sem že pisala.

Pravljica držim pestke zate drugač pa vsem se že nekaj dogaja men pa še zmeri NIČ. Saj vem sem neučakana pa kaj čem malo nagrade za na konec si pa le zaslužimo in kak teden prej ugledamo naše male :duda:

(odgovor članu CIPRESA)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   ostanek julij
5.7.2005 8:18:59   
PBJ
:)Jaz sem še tudi tu:), čeprav sem ponoči sanjala, da sem že rodila...
Naše ženske res vse nekam hitijo, le kdaj bo nas "zagrabilo", narava je namreč nepredvidljiva:zmeden2:

lp in čakam na novice:rozica:

(odgovor članu CIPRESA)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   ostanek julij
5.7.2005 8:19:58   
Rabarbara
Dobro jutro,

mene je pa včeraj zvijalo, da sem že mislila da je začetek, ampak zgleda da je bil kriv včerjašnji stročji fižol...:zmeden:, tako da sem si kar oddahnila danes zjutraj.
Kljub temu da mi je trebušček že malo v napoto in da bi rada spoznala našo štručko, pa vseeno še ne bi rodila tri tedne prej... tako da naj naša :roza: kar lepo še počaka.
Kaj boste počele danes na ta deževni dan? Meni prav paše, da ni vroče.
Zdej grem pa počasi na zajtrk.

LP, Rabarbara

(odgovor članu CIPRESA)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   ostanek julij
5.7.2005 8:41:17   
Antigona
Ojla!

Tudi jaz sem še tukaj. In verjetno še kar nekaj časa. Kje je še moj rok???? :ups::ups::ups:

Danes greva s :love: še po zadnje stvari za :duda:. Mankja mi namreč še jogi, pa nepremočljiva podloga, pa podloga za previjanje in banjica. Pa še kaj bi se verjetno najdl....

Potem pa lahko zarad mene tud ven pade, mi je buši itak že čist v napoto... Pa tako že komaj čakam da spoznam najinega :modri: Žana.
Oprano in zlikano imam že vse. Torba zame za v porodnišnico je pripravljena za :duda: pa še zmeraj ne. Jo moram pripravit ta teden. Sem se namreč na začetku hvalila, da bo ven padu za moj r.d. :)-:)-:)-, ki ga imam v nedeljo...

No sedaj si pa skuham še :kava: in veselo dalje...

Lp,
:rozica::rozica::rozica:

(odgovor članu CIPRESA)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   ostanek julij
5.7.2005 9:14:07   
pravljica
pravljica still here :)- :( :hudicek:

moj miško se ne da in še nič ne kaže, da bi se v kratkem dal...madonca no :zmeden2:

ja nič, bomo šli pa danes po kozmetiko v lekarno, pa mogoče so mi že v BC "zrihtali" quinnyjevo torbo

(odgovor članu CIPRESA)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   ostanek julij
5.7.2005 9:22:28   
malika
Ojla!

Madonca ženske, 4 dni me ni, vas pa že skoraj polovica manjka. Morska klima in topla voda nista naredili čisto nič, tako da zgleda lahko čakam rok - konec julija. Joj, ko vsaj ne bi tako dobro dihtala(tesnila) :)- .

Drugače pa tu in tam kakšna kepa sluzi in včasih me špikne v nožnici, kot da bi mi kdo nož notri zaril, to pa je tudi vse.
Ja, dobro so me zaprli takrat v 30 tednu, ko je hotel že čisto resno ven. Zdaj bi pa jaz že rada, pa noče!!!! Pa mimo tolikih porodnišnic smo se peljali :)-

Ja nič, me ki smo ostale se držimo in upamo na čimprejšnje cartanje. Sprememba vremena tudi dela svoje; baje-no pri meni ne:)-

(odgovor članu CIPRESA)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   ostanek julij
5.7.2005 9:53:14   
Anhelo2
Malika, midve imava isto usodo. Jaz moram že tudi od 30 tedna ppočivati ( no sedaj že nekaj časa ne več ) ker je hotel že ven prilezti.
Sedaj pa bi jaž že resnično rada, pa se njemu več ne mudi.
Groza!!!

LP

(odgovor članu CIPRESA)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   ostanek julij
5.7.2005 9:54:41   
malika
Joj buu kaj bova naredili? A greva na piramido in nazaj? :)-:)-:)-

(odgovor članu CIPRESA)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   ostanek julij
5.7.2005 10:09:12   
LONA13
Jest sm tud še tuki! Sm ful besna me vse prehitevajo, jest bi tud že šla!

So me dons ful kosti začele bolet, me kr narazen vleče-mogoče bo kej!

Se slišmo popoldan, bom brez rečunalnika do ene petih!
Uživajte!

(odgovor članu CIPRESA)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   ostanek julij
5.7.2005 10:20:12   
Anhelo2

Malika jaz mislim, da ne bo nič pomagalo - mati narava pač.

Jaz vsak dan skačem okrog, letam po stopnicah, sesam, pometam, vse za kar sem pač že čula, da bi lahko kaj pomagalo , pa niti duha ne sluha.

Tako, da mislim,da bo potrebno kar čakat in čakat in,.....

(odgovor članu CIPRESA)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   ostanek julij
5.7.2005 10:37:15   
Joni
Tudi jaz sem še v enem kosu, pa tudi srčno upam, da bo kaj prej, kot pa 21.7.! Tam od 10.-15. enkrat bi bilo prva liga!

Križ me boli, pa trebuh mi je čist v napoto, drgač pa gre. Julijkam, ki so pa že imele svoj "krst" - pa želim vse naj, sploh pa Meceno, če je slučajno še v porodni sobi. Držte se!:bravo:

Joni:metulj:

(odgovor članu CIPRESA)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   ostanek julij
5.7.2005 10:46:53   
CIPRESA
buu koliko imaš še ti do konca???

Po stopnicah letam ko utrgana, pa sesam tudi pa pomivam po tleh pa vse kar mi pride na pamet delam :hudicek::hudicek::hudicek::hudicek: PA ŠE VEDNO NIIIČ :hudicek::hudicek::hudicek:

A smo vseeno mal neučakane?? Sam tok bi blo fajn že it pa najbolj na en takšen deževen dan.

(odgovor članu CIPRESA)
Neposredna povezava do sporočila: 16
   ostanek julij
5.7.2005 10:49:24   
Anhelo2

Jaz imam še 11 dni do PDP. Čeprav mi je na zadnjih dveh UZ moja G premerla našega malčka in glede na vrednosti je prišel datum 6.7 to pomeni jutri, pa mislim, da bo kar tisti čez 11 dni :(

(odgovor članu CIPRESA)
Neposredna povezava do sporočila: 17
   ostanek julij
5.7.2005 11:27:32   
Pia73
Jaz sem še tudi med vami v enem kosu in sem se psihično pripravila, da vas bom zapustila med zadnjimi in sicer na dan 25.07. To bo 7 dni po prvotnem PDP-ju, tako je pokazalo na zadnjem UZ v 32. tednu in najbolje je, da se na to pripravim saj se je najin prvi :duda: rodil 8 dni po roku. Moja G sicer pravi, da ni nujno, da se to zgodi a bolje je biti na to pripravljen, prvič nisem bila in je potem še huje,.... Pa vsi so mi govorili, da bom prej rodila, ker sem bila ves čas aktivna,... Ja,. ja,...pol pa svizec zavije čokolado,... :)-:)-:)-

Čeprav jaz bi bila vesela, če bi bilo kaj prej. Sedaj :duda: ne bi bil več nedonošenček, pa bi bilo fino. Kakor če, jaz bom že potrpela, saj nagrada je fantastična,... 9nebesa9nebesa9nebesa

Sicer pa sem jaz največji :sloncek: med vami, če nič drugega: kg +18, obseg trebuha pa 118 cm. Pa zadnjič mi ga je G zmerila, tako od gor navzdol - 40 cm in rekla, da bomo imeli velikega :duda: Tako je govorila tudi prvič. In prvi :duda: je imel 3.820 kg, velik pa je bil 50 cm. Niti ni bilo prehudo.

Skratka: se beremo, nekatere skoraj nič več, nekatere pa še kar nekaj časa,...... :kuza::kuza::kuza:

(odgovor članu CIPRESA)
Neposredna povezava do sporočila: 18
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kateri so prvi znaki začetka poroda?
Ko se bliža dan poroda, je vse več znamenj, ki nakazujejo na to, da se bo porod začel. Nekatera so prava, nekatera pa ne...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?