Pia73 -> ostanek julij (5.7.2005 11:27:32)
|
Jaz sem še tudi med vami v enem kosu in sem se psihično pripravila, da vas bom zapustila med zadnjimi in sicer na dan 25.07. To bo 7 dni po prvotnem PDP-ju, tako je pokazalo na zadnjem UZ v 32. tednu in najbolje je, da se na to pripravim saj se je najin prvi :duda: rodil 8 dni po roku. Moja G sicer pravi, da ni nujno, da se to zgodi a bolje je biti na to pripravljen, prvič nisem bila in je potem še huje,.... Pa vsi so mi govorili, da bom prej rodila, ker sem bila ves čas aktivna,... Ja,. ja,...pol pa svizec zavije čokolado,... :)-:)-:)- Čeprav jaz bi bila vesela, če bi bilo kaj prej. Sedaj :duda: ne bi bil več nedonošenček, pa bi bilo fino. Kakor če, jaz bom že potrpela, saj nagrada je fantastična,... 9nebesa9nebesa9nebesa Sicer pa sem jaz največji :sloncek: med vami, če nič drugega: kg +18, obseg trebuha pa 118 cm. Pa zadnjič mi ga je G zmerila, tako od gor navzdol - 40 cm in rekla, da bomo imeli velikega :duda: Tako je govorila tudi prvič. In prvi :duda: je imel 3.820 kg, velik pa je bil 50 cm. Niti ni bilo prehudo. Skratka: se beremo, nekatere skoraj nič več, nekatere pa še kar nekaj časa,...... :kuza::kuza::kuza:
|
|
|
|