|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Druga nosečnost in brezposelnost
16.2.2010 12:41:36   
kiara24
V mesecu sep. 2010 pričakujem drugega otroka. V času prve porodniške mi delodajalec ni podaljšal pogodbe o zaposlitvi. Konec prve porodniške je bilo 20.12.2009 pogodba pa mi je potekla 31.12.2009. 10 dni sem koristila dopusta. S 1.1.2010 sem prijavljena na zavodu za zaposlovanje, denarno nadomestilo mi pripada za 3 mesece, ker imam delovne dobe 2 leti. Nastop 2. porodniške bo v mesecu avgustu 2010.
Zanima me sledeče:
1.  Ali se šteje v izračun starševskega nadomestila bruto plača 1. porodniške in denarna socialna pomoč iz zavoda? (v mojem primeru 6. mesecev porodniške+ 3 mesece zavoda+ 3 mesece ?)
2.  Ali je kaka možnost , da si recimo prispevke za zadnje 3 mesece plačuješ sam? Ali je to samo v primeru S.P.-ja? Kakšen je minimalni prispevek in kje ga urejam?
3.  Ali drži, če mine manj kot eno leto od prekinitve porodniškega dopusta, da ni potrebno oddati CSD-ju novih zadnjih 12 dohodkov, pač pa naj bi uporabili podatke še iz prve porodniške? Ali v mojem primeru to drži, glede na to da je moje delovno razmerje prekinjeno?
4.  Kako je s tem če si zaposlen dan  ali dva pred nastopom porodniškega dopusta zaposlen -  ali se pri izračunu nadomestila kaj pozna?  

Hvala za odgovore!

< Sporočilo je popravil kiara24 -- 16.2.2010 12:44:20 >
Neposredna povezava do sporočila: 1
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?