|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Tassy-poročilo
4.7.2005 15:02:02   
Anonimen
Najprej ne zamerite,ker se šele sedaj oglašam. Hvala vsem ki ste držale pesti zame, da se vse srečno izteče. Naj vam povem kaj se mi je dogajalo:
- v petek zvečer sem ob 18h prišla domov, na mizi me je čakala večerja - sem v miru pojedla, partner me je full grdo pogledal ko sem prišla domov
- bila sem prepričana da bova s tamalo šli na vikend z očimom - prišel je z mojo mamo na obisk(pogovor k tašči) in kaj se je zgodilo??? Ni prišel najprej do mene, ampak direkt do tašče in tašča je povedala vse od a-ž kakšna sem (ne vem točno kaj je bluzila), mami pa je prišla gor do naju kaj je zdaj z nama - pa me je spljuvala kakšna sem in da naj poskrbim za gospodinjstvo in da naj mi bo družina na prvem mestu,....čist me je potlačla in najprej me sploh ni hotla poslušat,....
Skratka drek od dreka da mi še mami ni stala ob strani in da naj se pogovoriva.
in še ta šmorn - baje je očim klical mojega tasta, in ne tašča očima??? Haloo??? Ne vem kaj je bilo, z mami pa nisva na vezi in verjetn ne bova, ker mam dost vtikanja!

- zvečer sem partnerju jasno rekla da naj mi pove kako in kaj, pa nič od tega - ni se hotu velik pogovarjat z mano, kot da nič ni blo.
Jaz sem totalen idiot, ker si zatiskam oči - vem pa da bo vedno isti šmorn.

Sploh ne vem kje sem in kaj se mi bo naprej dogajalo!??? A naj upam na boljše cajte?
Pa oprostite ker sem bila nemočna.
l.p. in lepš dan
Tassy
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   Tassy-poročilo
4.7.2005 15:11:10   
india
Tassy, ne vrži puške v koruzo, čimprej poišči miren kotiček zase in tvojo deklico, pa pojdita živet po svoje v svojem miru. Boš videla, da ti bodo sedaj vsi lezli v r.., doma ne bo govora o tem, a na koncu boš ti spet najslabša. Vedno je tako. In če ti tvoji niso pripravljeni stati ob strani, niso vredni tvojih solz in besed. Tukaj med nami boš našla sigurno katero iz svoje okolice, stale ti bomo ob strani kot najboljša družina in kmalu ti bo zelo toplo sijalo sonce!
:miska:

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Tassy-poročilo
4.7.2005 15:12:18   
huda
ojoj,...

...jaz ne vem kaj bi,...

... če ti še pa mama ne stoji ob strani,.... žalostno

(upam, da se ne bo prepozno zavedala, kakšno skodo dela tebi in otroku,...)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Tassy-poročilo
4.7.2005 15:12:25   
Tinna
O uboga popolnoma te razumem, da si bila nemočna. Ampak ne dovoli, da drugi razglabjajo o tvojem nadaljnem življenju. Najbrž ti je težko a upam, da bodo zate prišli res lepi in mirni časi.

LP:rozica::rozica::rozica:

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Tassy-poročilo
4.7.2005 15:17:47   
smrka
jest sem pa dostikrat pomislila nate cez vikend. Zelo mi je zal da ti mama ni stala ob strani. Vendar neposlusaj jo, MAMO in tvoje SESTRE, ker imajo isto mnenje - podredi se mozu in moz ima vedno vse prav. K..ac - ni res!!!! Moj nasvet ki ti ga lahko dam je le ta, da nemisli da se ti bo situacija popravila, probaj it v kako najemnisko stanovanje, ali babici ali nevem kam, in koncaj s to farso. Vem da ti je tesko, vendar, nepusti da ti bo se tezje.
smrka

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Tassy-poročilo
4.7.2005 15:20:53   
lex
Sploh ne vem kako naj te potolažim(o), ko je tako hudo, da ti še mama ne stoji poleg. Ampak mislim, da bi morala vseeno zapustiti to hišo in partnerja. Po moje huje ne more biti kot je.
:rozica:zate in tvojo pikico.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   Tassy-poročilo
4.7.2005 15:23:33   
dory
Uf groza...stvari se na tak nacin ne bodo izboljsale kvecjemu poslabsale...prevec si jim dopustila do zdej in tako zdej veselo pometajo s tabo..fino ane...in to je privedlo do te tocke,ko te noben vec ne jemlje resno...kar je grozno...zdej sama najemat stanovanje z otrokom je huda...poleg tega nimas nobene zascite pred tvojim tipom...

Kaj narest...pojdi domov in vrzi vse karte na mizo..povej kaka je situacija...ker v takih pogojih je tezko zivet...v hisi tasce nisi zazelena....povej,poskusi vse,da bi lahko prisla vsaj malo domov...ker tole s tvojim tipom se bo samo stopnjevalo,saj je zdej zmagal in s tem dobil se vedno moc nad tabo...to pa ni ok...ma jest bi ga tko zbutala,da zase ne bi vedu..:hudicek:

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   Tassy-poročilo
4.7.2005 15:25:35   
barbaw
Ne vem, če bodo kdaj lepši cajti v tem domu. Poberi šila in kopita in brž v svojo štalco ko bo to le možno. Nikoli ne boš imela miru. Te ženske te zatirajo, ker si močna in neodvisna in ti to zavidajo. Saj jih ne rabiš, če ti ne stojijo ob strani. Odpri oči, pa si skuhaj novi šmorn, ki ti bo šel v tek, nekje drugje.

Držimo pesti za vaju (s tamalo)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   Tassy-poročilo
4.7.2005 15:41:37   
Gina
O tassy, kaj češ s tako mamo! Veš, ne rastejo vsi "sorodniki" pod isto streho, niso vse sorodniki nujno prijatelji, žal. Čeprav ti je mama, ti dela slabo. Pusti jo pri miru, nima smisla, spremenila je ne boš. Čim prej stran od te hiše, pa od matere tudi. Najdi si svoj mir, ne pusti se teptat, še manj pretepat, ni vredno. tvoje dete tudi rabi mir, ne le ti. POJDI. S prvim vlakom stran.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   Tassy-poročilo
4.7.2005 15:47:10   
smrka
nam je lahko rect naj gre .... samo naj ji kdo svetuje KAM? Saj veste da ni nic poceni, na koga naj se obrne? Jest bi ji tako rada pomgala, pa ji nemorem...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   Tassy-poročilo
4.7.2005 15:56:41   
Gina
Jaz pa mislim, da če se nekako organiziraš, že najdeš nekaj. Včasih začasno kakšna prijateljica kaj pomaga, ali v službi kdo¸, potem pa v najem, se že kaj najde, kar ni tako zelo drago. Ne na horuk, če pa iščeš, pa najdeš, to pa je točno tako in nič drugače. Samo odločiti se moraš, ona se pa NI! Še vedno upa, da bo drugače. Pa ne bo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   Tassy-poročilo
4.7.2005 16:39:23   
Anonimen
Ja, Gina, prav imaš. KO se bo ODLOČILA. V bližini NM je tudi materisnki doma, za premostiti bi bilo. Vendar samo, KO se bo odločila.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 12
   Tassy-poročilo
4.7.2005 17:37:52   
india
Še samo eno moje skromno mnenje: Tassy, verjemi, da nikoli ne bo drugače, udarcev bo vedno več, takih ali drugačnih, kaj veš,česa vse je tašča sposobna!
Pokaži svojo trdno voljo in odločitev sedaj, ne odlašaj, ker sedaj imaš vse argumente, saj, ko boš enkrat pogoltnila to,kar so ti naredili tokrat, boš požirala stalno!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   Tassy-poročilo
4.7.2005 17:44:50   
Anonimen
EEEEEhhhhhh jaaaaa.....Tassy, pri vas pa pošteno nekaj škriplje. Nič ne bom vnaprej obsojala, ampak jz sem taka, da bi morala obe strani slišat....
Če hočeš duševni mir boš nekako morala nekam it. Kaj pa prijateljice? Sorodniki? Varna hiša?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 14
   Tassy-poročilo
4.7.2005 18:19:50   
clea
Jaz tudi mislim,da vsekakor moraš stran!Če že ne zaradi sebe pa zaradi male.Ker če te je udaril pred njo...:zmeden::zmeden::zmeden:.Verjemi,da otrokom ni lahko gledati staršev,ki se kregajo,kaj šele pretepajo.Povem iz lastnih izkušenj.Meni in sestro je bilo vedno hudo,ko sva videli mamo objokano!

Tassy želim ti,da se boš pravilno odločila in da bo v tvoje življenje posijalo sonce!
:rozica::rozica::rozica:

SREČNO!!!:metulj::metulj::metulj::metulj::metulj:

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   Tassy-poročilo
4.7.2005 19:38:07   
wawa
Tassy lej nam je lahko govorit, saj je vsaki takoj ko prebere jasno kaj bi morala ti narediti....iti od tam, samo to dejansko narediti bo zelooooo težko.

Ampak mislim, da bi tako kot so rekle ostale morala moč za odhod najti v otroku, oprosti da direktno povem ampak tvojemu otroku se v prihodnosti ne piše nič dobrega......vendar pa je več kot jasno da mu ti želiš lepih stvari.

Samo še nekaj z vsakim dnem je težje iti, ker je tvoje samospoštovanje z vsakim dnem manjše, takega poniževanja ni nihče sposoben dolgo trpeti brez posledic.......

Drži se!!!!!!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 16
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?