Anonimen -> Tassy-poročilo (4.7.2005 15:02:02)
|
Najprej ne zamerite,ker se šele sedaj oglašam. Hvala vsem ki ste držale pesti zame, da se vse srečno izteče. Naj vam povem kaj se mi je dogajalo: - v petek zvečer sem ob 18h prišla domov, na mizi me je čakala večerja - sem v miru pojedla, partner me je full grdo pogledal ko sem prišla domov - bila sem prepričana da bova s tamalo šli na vikend z očimom - prišel je z mojo mamo na obisk(pogovor k tašči) in kaj se je zgodilo??? Ni prišel najprej do mene, ampak direkt do tašče in tašča je povedala vse od a-ž kakšna sem (ne vem točno kaj je bluzila), mami pa je prišla gor do naju kaj je zdaj z nama - pa me je spljuvala kakšna sem in da naj poskrbim za gospodinjstvo in da naj mi bo družina na prvem mestu,....čist me je potlačla in najprej me sploh ni hotla poslušat,.... Skratka drek od dreka da mi še mami ni stala ob strani in da naj se pogovoriva. in še ta šmorn - baje je očim klical mojega tasta, in ne tašča očima??? Haloo??? Ne vem kaj je bilo, z mami pa nisva na vezi in verjetn ne bova, ker mam dost vtikanja! - zvečer sem partnerju jasno rekla da naj mi pove kako in kaj, pa nič od tega - ni se hotu velik pogovarjat z mano, kot da nič ni blo. Jaz sem totalen idiot, ker si zatiskam oči - vem pa da bo vedno isti šmorn. Sploh ne vem kje sem in kaj se mi bo naprej dogajalo!??? A naj upam na boljše cajte? Pa oprostite ker sem bila nemočna. l.p. in lepš dan Tassy
|
|
|
|