Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
Pisanje kot anonimni up. 4.7.2005 18:42:46
|
|
|
|
ZARA
|
Moji posti so v pikah,ker jih mam rada...in ja,dol mi maha,sej veste! Pisala bom tko k se mi zdi,pa pika!!
|
|
|
|
Pisanje kot anonimni up. 4.7.2005 22:47:39
|
|
|
|
Joe
|
BigWhale je gor zaradi: - ker ga mikajo jajčke ali - petelinjenja ali - inkvizitorske vneme ali - odvisnosti oz. strasti ali - ker je očka kmalu dveh ali - ker je informacijsko družaben človek ali - verjame v dobro v ljudeh, čeprav je večkrat grenko razočaran ali - neopredeljive kurioznosti ali - vsega po malem Odgovora ne poznamo. BW, vabim te na javljanje!
|
|
|
|
Pisanje kot anonimni up. 4.7.2005 23:31:57
|
|
|
|
Anonimen
|
Maaaaaaaaa neeeeeeeeeeeee ... večina vas vidim sploh ni razumela mojega vprašanja. Ne govorim o pikah na koncu stavka, ampak o pikah, ki jih je za pol posta. Tkole mislim: ........ker ga mikajo jajčke ...........ali...... .....petelinjenja ...........ali........inkvizitorske vneme................... .......ali....... .........odvisnosti .......oz. strasti......... ali.........- ker je očka kmalu dveh...........ali... ....... ker je informacijsko družaben človek......... itd. Ma sej, ne da se mi več tuki razpravljat. Sam zanimal me je, v čem je catch, da vsi anonimni več al manj pišejo tono pik. Očitno je to slog pisanja kot anonimen up.:zmeden2:
|
|
|
|
Pisanje kot anonimni up. 5.7.2005 2:45:27
|
|
|
|
Joe
|
Fišhi, huje je, kot misliš: večina oz. kar vsi razumemo, kaj si hotela povedati. Tisti, ki radi pišejo pikice, pa so v sebi začutili klic po obrambi. Pa čeprav le po takšni, da napišejo "meni so pa všeč", ker tebi niso. In čeprav se jim ne bi bilo potrebno braniti. Takšni pač smo in vsak lastni post je bomba v svojo korist. Tudi tale moj. (Če se ti bo uspelo postarati brez te navade, ala ti vera!)
|
|
|
|
Pisanje kot anonimni up. 5.7.2005 12:04:23
|
|
|
|
ZARA
|
Aha,OK! Jst sem zastopla drugače fiš...
|
|
|
|
Pisanje kot anonimni up. 5.7.2005 12:13:06
|
|
|
|
Joe
|
Hej, ZARA! Imaš eno opravičeno, pa je! :)
|
|
|
|
Pisanje kot anonimni up. 5.7.2005 12:17:34
|
|
|
|
ZARA
|
Ja Joe,men je treba včasih narisat da razumem :ups:...
|
|
|
|
Pisanje kot anonimni up. 5.7.2005 13:09:24
|
|
|
|
k1
|
jaz tudi rada delam pikce, pa nisem med anonimnimi... pa še z malimi črkami - si lahko privoščim na netu! lp vsem :rozica:
|
|
|
|
Pisanje kot anonimni up. 7.7.2005 21:23:36
|
|
|
|
BigWhale
|
> BW zakaj si še med nami, če smo same kure (btw tvoje > besede)? Same kure? Tega nisem nikjer rekel. Sem pa v kaki temi napisal, da so same kure tam. Najbrz zato, ker ni bilo nobene, katero smatram za ne-kuro. ;) No, pa ne bom nasteval, ker potem bodo zamere, pa se kaka me lahko pride cakat s palico pred vrata. Joe, V bistvu sem tu takrat, ko mi je precej dolgcas ali pa ko nucam premor v sluzbi. Ce osem do dvanajst ur na dan intenzivno mozgas, potem nucas en mozganski odklop vsake toliko casa. RR je kot nalasc za to... ;> Pa se kak drug forum.
|
|
|
|
Pisanje kot anonimni up. 7.7.2005 23:06:46
|
|
|
|
Joe
|
Aja. 8). Vesel sem, da si oglasil.
|
|
|
|
Pisanje kot anonimni up. 8.7.2005 16:36:30
|
|
|
|
BigWhale
|
Jest sem pa vesel, da si ti vesel, ker sem se oglasil. Aja... IIIIIIIIIIIiiiiiiiiiiiiiiii bravoopoo :bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo: :sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek: etc... ;)
|
|
|
|
Pisanje kot anonimni up. 8.7.2005 16:42:35
|
|
|
|
Seven*
|
Mater ste dedci eni froci.. :)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)- !!!
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?