Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
Pisanje kot anonimni up. 4.7.2005 13:02:12
|
|
|
|
Anonimen
|
Mogoče je pa ena in ista vedno anonimna in ima tak stil pisanja.
|
|
|
|
Pisanje kot anonimni up. 4.7.2005 13:03:20
|
|
|
|
dory
|
jst se nikol uporabla te moznosti in se mi zdi tko tko no :zmeden:
|
|
|
|
Pisanje kot anonimni up. 4.7.2005 13:07:49
|
|
|
|
Anonimen
|
Ja en primer imaš dol na debati od raho ... k so saaaaame .... pikce ... povprek ... in počez ... pa to ne samo od te uporabnice/ka .... ampak to počnejo anonimni skozzz ..... a veeeeeeš ... :)- ... lp ... ... :fis: ...
|
|
|
|
Pisanje kot anonimni up. 4.7.2005 13:07:50
|
|
|
|
Anonimen
|
Ah, fišika... veš, kako je to... Enim je težko kaj pošimfati v lastni obleki... pa se preoblečejo
|
|
|
|
Pisanje kot anonimni up. 4.7.2005 13:08:58
|
|
|
|
soncece24
|
Še nikoli nisem pisala anonimno, tak da nimam pojma. Je pa tropičje stično, če izpustiš samo eno besedo, pa stično, če izpustiš več ali cel stavek, whatever. Zakaj sploh ljudje anonimno pišejo, kaj nisi že z nikom anonimen? No, ene se med seboj oznate, samo tiste potem menda znanci itak po situaciji spoznajo, ne vem, mi ni jasno čisto nič...
|
|
|
|
Pisanje kot anonimni up. 4.7.2005 13:09:53
|
|
|
|
soncece24
|
ok, tipkarski škrat: v drugem primeru je tropičje nestično.
|
|
|
|
Pisanje kot anonimni up. 4.7.2005 13:10:01
|
|
|
|
Anonimen
|
Ma ne, mene sploh ne moti, če pišejo kot anonimni. Sploh ne. Sam te pikce mi grejo na živce mal :)- Pa me zanima, v čem je tak čar, da jih majo tko radi ... :)
|
|
|
|
Pisanje kot anonimni up. 4.7.2005 13:12:13
|
|
|
|
huda
|
... to je moj stil pisanja......... rada uporabljam pikice,..........; ne vem zakaj.... ... tak mi je pač všeč..... ... mogoče tudi zato, da se lažje bere...... ....a je s tem kaj narobe? ... če je,....se bom potrudila in pisala kot je treba......
|
|
|
|
Pisanje kot anonimni up. 4.7.2005 13:12:42
|
|
|
|
nejcko
|
Fiška, mogoče pa zato, da jim ni treba razmišljat, kje stojijo pika, pa vejica, pa velika začetnica. Veš, po teh napakah se tudi da človeka oz. avtorja prepoznat.
|
|
|
|
Pisanje kot anonimni up. 4.7.2005 13:12:49
|
|
|
|
soncece24
|
O lažjem branju bi se dalo diskutirati...
|
|
|
|
Pisanje kot anonimni up. 4.7.2005 13:17:47
|
|
|
|
maruškaD
|
Pa, res. Šele zdaj sem opazila :)-:)- Mene osebno motijo pikice, pa vas?
|
|
|
|
Pisanje kot anonimni up. 4.7.2005 13:18:23
|
|
|
|
viv_
|
Jaz pa velikokrat pišem s ... Napišem bistvo, pa ker se mi stavka potem ne da lepo zaključit naredim samo ... to sem se navadila predvsem na ircu in mailih ...
|
|
|
|
Pisanje kot anonimni up. 4.7.2005 13:20:47
|
|
|
|
tanaja*
|
jst isto kot viv :)... :)-:)-:)-:)-
|
|
|
|
Pisanje kot anonimni up. 4.7.2005 13:24:02
|
|
|
|
maruškaD
|
ampak to je v normalnih mejah.....če je pa tega cel post.........je pa...... tu mač.........
|
|
|
|
Pisanje kot anonimni up. 4.7.2005 13:24:23
|
|
|
|
Anonimen
|
Ma ne, itak naj vsak piše, kakor želi. Samo mislim da jih samo ene par da prepoznat po tipičnem slogu .. drugih pa ne :) Jst že če kej napišem anonimno .. pa ne vem kdaj sem nazadnje .. pišem normalno, sam pazim, da :fis: na konc ne prlepm :)- lp,:fis:
|
|
|
|
Pisanje kot anonimni up. 4.7.2005 13:24:52
|
|
|
|
Pilar
|
jst tud delam...., pa nisem še nikoli pisala anaonimno...pač men je to enostavno...tako kot viv in tanaja. Vlasih se mi zdi, da nimate kaj pametnega vprašat, pol pa tole: - zakaj smeškoti - zakaj ni smeškotov - zakaj ne pišemo pravilno - sej vam ni treba brat!!!!!
|
|
|
|
Pisanje kot anonimni up. 4.7.2005 13:26:24
|
|
|
|
Pilar
|
bdw, pa vem, kje stoji vejica, pika, mi ni treba nič razmišljat!
|
|
|
|
Pisanje kot anonimni up. 4.7.2005 13:32:38
|
|
|
|
soncece24
|
Jaz na koncu vedno... nardim, ko ne zakjučim stavka. na pravopis itd pa ne pazim, ker se tu držim pogovornega jezika: moje ljube mariborščine!
|
|
|
|
Pisanje kot anonimni up. 4.7.2005 13:35:21
|
|
|
|
Anonimen
|
Jao, narobe ste me razumele. Ne leti to na ... na konc stavka. Ampak da je že na začetku stavka ... pa pol vmes .... pa še na konc ..... Sej jst tut pikce delam al vmes al pa na konc ... ampak ne čez cel post sam pikce. Zdej sem že v naslovih opazla:)- Čist tko me je zanimal, v čem je catch, ne da mora zdej kdorkoli drgač pisat. Smajlije pa uporabljam za izražanje čustev. So namreč čustveni simboli. 8) (dobr, živalce lih ne ampak ok ..) lp,:fis:
|
|
|
|
Pisanje kot anonimni up. 4.7.2005 13:37:43
|
|
|
|
soncece24
|
Smo, smo razumeli, samo potem ko začneš bit na take stvari pozoren jih komaj vidiš pri sebi. Je pa jasno da razlike, če so pikice tu pa tam kje al pa po celem postu ena sama pikica.
|
|
|
|
Pisanje kot anonimni up. 4.7.2005 14:06:04
|
|
|
|
Pupica
|
.....zato....;) Jaz sem se tut na ircu navadla. Pa tut lepo mi je.Glede napak.Ojej.Ampak kaj k ko hitim:( Me pa moti še vse kaj drugega kot par pikic;) :sloncek::sloncek::sloncek:
|
|
|
|
Pisanje kot anonimni up. 4.7.2005 14:59:16
|
|
|
|
BigWhale
|
ribica, ne sekiraj se. Tisti polpismeni, verjamejo v to, da je treba vsake toliko casa nametat neka pik med text. Pravzaprav, so jim pikice edino locilo. Internet je ljudem domac medij, ker sedijo skriti za tipkovnico in vzdevkom. Potem pa pisejo tako kot se jim zljubi. Pa vecina ima tudi obcutek, da tukaj pa res ni treba gledat na to, kako se pise, ker smo itak vsi domaci.
|
|
|
|
Pisanje kot anonimni up. 4.7.2005 15:05:34
|
|
|
|
BigWhale
|
Maruska: V mejah normale? Cel post? Od vseh znakov, ki niso presledki, je 51 znakov crk in 30 pikic. Se pravi je tam nekje 37% znakov, ki so pikice se ok? ALi pa da kar zaokroziva na 40% ;)
|
|
|
|
Pisanje kot anonimni up. 4.7.2005 18:37:24
|
|
|
|
Pia73
|
Jaz tudi velikokrat pišem tako,da so na koncu pikice,..... Pač ne dokončam misli oz. vam pustim da jo dokončate same. Pa ne vem kdaj sem nazadnje pisala anonimno. BW zakaj si še med nami, če smo same kure (btw tvoje besede)?
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?