|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   novemberke
4.7.2005 10:13:13   
Teni_
JA, spet jaz. KAko ste kaj?Smo se spet nekam porazgubile in že od 1.7. ni nič od nas. Jaz že komaj čakam na sredo, ko imam pregled pri ginekologinji. Kg so zaenkrat + 2 kg, tako, da sem kar pridna glede na 1.

Komaj že čakam na :morje:, ampak še slabe 3 tedne, tako, da se bom še načakala. Kam pa kdaj pa greste kaj ve?

LP,
Mojca:nosecka:
Neposredna povezava do sporočila: 1
   novemberke
4.7.2005 10:37:34   
amy26
Živjo Mojca,
Moji kg +1, drugače komaj čakam na soboto ker grem na morje s fantom v Rabac, bila bom do srede v četrtek sem pa naročena na UZ mal me je pozno naročila zaradi dopustov. Konec avgusta pa grem še enkrat na morje s starši, pred poroko namreč 03.09. se poročim, vsa sem na trnih, poroka mi je hujša kot če pomislim na sam porod, pa čeprav se je veselim si res želim da je to za mano. Pa še s fantom urejava stanovanje pri njegovih starših, tako da imamo zadnje mesece res zelo pestro.
Lep pozdrav

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   novemberke
4.7.2005 10:50:24   
mauri
No pa si me prehitela. Sama sem pisala en post višje, da ne boš vedno ti tista, ki nas pridno prestavlja.

Kar se tiče kg si res pridna. Jaz sem jih pridelala +5, največ prve tri mesece ko sem preganjala slabost, zdaj pa spet jem normalno, pa veliko sadja.

Tudi jaz že komaj čakam :morje: čez tri tedne. Za 18 dni se odpravljava na morje v bližino Zadra v kamp, kjer ima sestra priolico, tako da bova uživala še zadnje "samske" dneve.

Kam greste pa vi?

LP
mauri:rozica:

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   novemberke
4.7.2005 11:18:16   
Teni_
Mi gremo v Poreč v apartma. Upam, da bo fajn. Naš gre pa kar veliko: 7, pa še en se bo pretihotapil čez mejo:nosecka::)-.

Drugače pa je pri nas tudi pestro. Še vedno urejava stanovanje, oz. zdaj je končano, edino te zadnje stvari: oblačila, jogije, eno omaro in kavč še moramo prepeljat tja, potem pa se preselimo. Čiščenja je bilo ogromno, ker se je barvalo, pa polno škatel je bilo od pohištva, pa pohištvo se je sestavljajo, tako, da je včasih kar teklo iz mene, tako mi je bilo vroče.

LP,

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   novemberke
4.7.2005 13:18:19   
Andy13
Ojla pozdravljene,

kile še kar stojijo, sicer nisem bila na tehtnici od zadnjega pregleda (v sredo) in pridelala sem kilo in pol. Po pregledu sem pa dobila tak apetit, da me nihče;) ni mogel ustaviti. No, zdaj se situacija normalizira. Veselo zobam češnje in uživam.
Trebušče je kar začel rasti in vse postaja preozko. Mi je ravno danes moj dragi rekel, da postajam že prava nosečnica in da me ni mogoče zgrešiti.

Lepo se imejte in pobožajte vaše bušije!

Andy, :nosecka: 18 t in 5 dni

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   novemberke
4.7.2005 13:20:09   
Andy13
Amy, to pa imaš res zelo pestro. Na dopustu se čimbolj odpočij in bo vse lažje. Glede poroke se pa nikar ne sekiraj, tisti dan misli le na to, da sta vidva srečna in zadovoljna in tako bo teklo vse tako kakor mora. :rozica:

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   novemberke
4.7.2005 19:13:29   
wawa
Lep pozdravček, vsem

Jaz že odštevam dneve do morja........ure.....gremo iz srede na četrtek ponoči, proti Črni gori...........upam da bo fajn ker letos sem pa res potrebna počitnic...............

Amy jaz sicer poroke še nisem dala skoz sem pa jih kar nekaj videla in ti povem najbolj boš uživala če rečeš kar bo pa bo......in misliš samo na vaju!

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   novemberke
4.7.2005 19:44:00   
Teni_
Wawa, kako si srečna. JAz bi tudi že zdaj na morje. Mi je danes moj rekel, če gremo v petek. Sem rekla, da ja, ampak ga ne jemljem resno. Mu je en v službi ponudil, da bi šla z njegovo družino, ker bi mu moj nekaj pomagal, ko si hišo dela. Jutri se bosta zmenila. Sicer v Ankaran, pa vseeno, morje je morje.

LP,

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   novemberke
4.7.2005 20:03:11   
wawa
Ok ne se mi smejat - ampak malo me skrbi tole morje.........kako se bom počutila v kopalkah, ob parih kilcah več pa okroglem trebuščku, malo celolita??????

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   novemberke
4.7.2005 20:11:11   
Teni_
Jaz se nikoli ne počutim dobro v kopalkah, ampak se ne sekiram. Tisti, ki me zanima, ve kakšna sem naga, ali kakšna drugačna(tudi, ko sem v najslabšem stanju) in to je edino pomembno. Za vse druge pa mi je vseeno. Pa naj ne gledajo, če te to skrbi. Ti samo uživaj in veselo pokaži svoj trebušček. Bodi ponosna, ker moj ne bo nikoli videt nosečniški, pa vseeno.

LP,

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   novemberke
4.7.2005 20:26:55   
wawa
:)-:)-Ma saj imaš prav, samo veš kaj mi gre res res na živce, ne toliko postava, kot to, da sem imela ves čas več ali manj solidno postavo 163 cm in 53 kg, pa je bilo vse super,.........ampak ne boš verjela, sedaj ko oblečen kratke hlače, me vsi tisti, ki so mi prej govorili kako sem presuha in kako ne bom mogla imet otrok:zmeden::zmeden::zmeden::zmeden::zmeden::zmeden:, tako privoščljivo pogledajo, kar hočem reči je le da me jezi, ker sem ugotovila da so bile vse tiste skrajno neslane pripombe o tem da ne bom mogla imet otrok in tako naprej zgolj in edino nevoščljivost, jaz pa tega prej nisem nikoli dojela............edino kar sem se pri vsem tem naučila, da sedaj prepoznam nevoščljive ljudi......................:):):) dragi pravi da moje poznavanje ljudi raste s kg.......torej bom pri 100 kg mogoče ugotovila kdo so res moji prijatelji???????????????????????:zmeden::zmeden::zmeden:

Kar se pa tvojega trebuha tiče Mojca, je čist fajn nosečniški, sem prav zato šla slike gledat, ki jih drugače ne maram.;););););)

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   novemberke
4.7.2005 20:40:55   
Teni_
Ja, v hlačah mogoče zgleda nosečniški, drugače pa je tako hecno oblikovan. Imam vmes luknjo, tako, da ne more bit tako lepo okrogel in zaobljen, kot je nosečniški.

Meni je vedno lepo videt na morju kak tak lep trebušček. Ti boš pa že potem spet imela takšno postavo, kot si jo imela. Pa bodo spet nevoščljivi. Jaz pa vprašanje kdaj bom spet na tistih kg kot včasih(takrat ko sem mojega spoznala). Sem nekaj časa živela pri njemu, pa je njegova mama kuharca in posledice so očitne. Pa vmes še ena nosečnost v kateri sem se zredila 23 kg, pa nisem dol spravila. In seveda je zdaj posledica, da sem v manj kot 3 letih pridobila 40! kg.:ups::ups:. Sramota. Najraje bi se razjokala, ko gledam stare slike, ampak vseeno upam, da mi še kdaj uspe prit na tisto težo.

Joj, sem čisto skrenila iz bistva. V glavnem čimbolj uživaj in le pokaži trebušček.

LP,

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   novemberke
4.7.2005 20:50:56   
wawa
Ha trebušček bi itak težko skrila :nosecka::nosecka::nosecka::nosecka::nosecka::nosecka:

Kile, kilice......se da zgubiti.....kar se tiče tvoje tašče, ki te je zredila, je tako pri moji mami, ženska je nora na kuhanje, če bi bila pri njej en teden ne pridem več skozi vrata:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-

Veš kaj lepo po novembru, ko bomo imele vse full dela še malo počakamo potem pa januarja odpremo novo temo tlele na RR (hujšanje) in začnemo z delom, (seveda bi vkljičevalo veliko :sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek:........ma vam povem......poleti nas nebi več nihče prepoznal????????????:)-:)-:)-:)-

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   novemberke
4.7.2005 20:56:23   
Teni_
Ja, po porodu enkrat je hujšanje obvezno. Vsaj pri meni, pa veliko gibanja, čeprav me že Teja včasih fajn razgiba.:)-

LP,

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   novemberke
4.7.2005 21:21:38   
wawa
Čakaj potem boš imela dvojno dozo razgibavanja, poleg Teje še eno malo pikico..........

Veš problem vsega je pomoje v tem da ženske dobro vemo kaj si želimo, tudi pri postavi in pri vsem a ne znamo enostavno reči tako, zdaj je dovolj sikiranja, zdaj bom uresničila kar želim.........

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   novemberke
4.7.2005 21:54:49   
Teni_
Ja, res je tako. Saj želja že je, samo voljo je treba nekje najt. Pol pa bo.

Ja, pri meni bo razgibavanja več kot dovolj. Pa še stopnice v 3. nadstropje. Zdaj sem se sicer že navadila, na začetku pa me je mučilo kot :hudicek:. Ampak bo ziher še kak fitnes ali pa nekaj takega padlo.

LP,

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 16
   novemberke
5.7.2005 0:14:26   
NinaŠ
Jaz kar kopiram z zgornje debate:

Živjo!

Jaz sem ena izmed tistih z že opravljeno morfologijo - vse OK.

Zdajle samo še do konca preletim debate na RR, moj tačas nosi kovčke v avto, potem pa odrinemo na . Se vidmo v Poreču, če bo katera v naslednjih 14 dneh dol prišla!

LP

P.S. trenutno imam +4 kg (no če pa upoštevamo dejstvo, da sem najprej za 5 kg shujšala, pa je že +9kg ;) )

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 17
   novemberke
5.7.2005 9:51:40   
Andy13
wawa, super predlog glede hujšanja, :bravo::bravo::bravo: jaz sem zraven! :sloncek:

Januar je dober začetek, prava prehrana (itak bomo pazile kaj jemo že zaradi otročka, da ne bo imel krčev), pa začetek z gibanjem. Pri mojem imam veliko podpore, sva ravno včeraj razglabljala o tem. Tudi jaz imam viška kil, ki sem jih pridelala zadnje leto in pol in te moram vse dati dol.

Lepo se imejte, Andy

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 18
   novemberke
5.7.2005 11:38:18   
wawa
Evo vidiš Andy 13 smo že tri sotrpinke, ki bomo skupaj okrog skakale, ej nas bo prav fajn videt, naši dragi :love: pa bodo malo na naše pikice popazili, da bomo mo lehko kaj za postavico naredile......

Ja drugače je pa januar res fajn čas za to, ne pa da se ene spravijo maja ali junija, delat, češ da sedaj bodo pa lepe za poletje..............halo ljudje pa ne v 2 eli 1 mesecu..........dreeeemmm on baby;););)

Ej moja mala pikica ima od včeraj popoldne naprej, v trebuhu pravi žur, je včeraj popoldne tako brcala da sem mislila, da misli vn pobegnit, evo in zdaj se spet začenja.........očitno je take sorte da zjutraj malo dlje pospi potem pa dolgo v noč svoj žur potegne:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 19
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?