wawa -> novemberke (4.7.2005 20:26:55)
|
:)-:)-Ma saj imaš prav, samo veš kaj mi gre res res na živce, ne toliko postava, kot to, da sem imela ves čas več ali manj solidno postavo 163 cm in 53 kg, pa je bilo vse super,.........ampak ne boš verjela, sedaj ko oblečen kratke hlače, me vsi tisti, ki so mi prej govorili kako sem presuha in kako ne bom mogla imet otrok:zmeden::zmeden::zmeden::zmeden::zmeden::zmeden:, tako privoščljivo pogledajo, kar hočem reči je le da me jezi, ker sem ugotovila da so bile vse tiste skrajno neslane pripombe o tem da ne bom mogla imet otrok in tako naprej zgolj in edino nevoščljivost, jaz pa tega prej nisem nikoli dojela............edino kar sem se pri vsem tem naučila, da sedaj prepoznam nevoščljive ljudi......................:):):) dragi pravi da moje poznavanje ljudi raste s kg.......torej bom pri 100 kg mogoče ugotovila kdo so res moji prijatelji???????????????????????:zmeden::zmeden::zmeden: Kar se pa tvojega trebuha tiče Mojca, je čist fajn nosečniški, sem prav zato šla slike gledat, ki jih drugače ne maram.;););););)
|
|
|
|