Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: kamp Kastanija - Novigrad 23.5.2010 18:02:53
|
|
|
|
voznikvozniku
|
Ne, ne..tisto je samo cena za dodatni avto ali dodatni šotor, kar pomeni drugi avto na eni parceli ali pa dodatni šotor na parceli. Tista cena za parcelo B pomeni neparceliran del kampa, zato tudi taka razlika v ceni, je pa ta del večinoma na soncu, čisto na levi strani kampa, če gledamo proti morju: http://www.avtokampi.si/kamp.asp?drzava=2&ID=22
|
|
|
|
RE: kamp Kastanija - Novigrad 24.5.2010 6:43:06
|
|
|
|
Splišni
|
IZVIRNO SPOROČILO: voznikvozniku Ne, ne..tisto je samo cena za dodatni avto ali dodatni šotor, kar pomeni drugi avto na eni parceli ali pa dodatni šotor na parceli. Tista cena za parcelo B pomeni neparceliran del kampa, zato tudi taka razlika v ceni, je pa ta del večinoma na soncu, čisto na levi strani kampa, če gledamo proti morju: http://www.avtokampi.si/kamp.asp?drzava=2&ID=22 Ja, v Sireni je tako, ja, samo mi zdaj o Kastaniji govorimo.
|
|
|
|
RE: kamp Kastanija - Novigrad 6.6.2010 16:50:33
|
|
|
|
n4t4L1J4
|
Lani sva bla s fantom v kampu Kastanija in moram reči, da je kamp Kastanija na prvi pogled lep, vendar so bile sanitarije in kopalnici umazani, poleg tega so se jim 3x zadelali wc-ji (v enem tednu, ko sva bila mi2 tam). Pogledala pa sva tudi sosednje kampe - Sireno in Maredo: oba kampa sta zelo lepa in sanitarije ter kopalnice zelo čiste in zelo lepe. Kamp Sirena je cel v senci borovcev, niti sredi dneva ni vroče, kamp Mareda pa je bolj odprt. V Maredi imajo tudi vsaki dan 3 menije za kosila, ki so cenovno zelo ugodna, tako da v primeru, ko se ti ne da kuhat, greš v restavracijo na kosilo. Jaz sama bi se odločila za kamp Sireno ali pa Maredo... (Mareda je tudi najin rezervni načrt za letos) Upam, da so te informacije bile vsaj malo koristne... Lp
|
|
RE: kamp Kastanija - Novigrad 7.6.2010 16:38:15
|
|
|
|
voznikvozniku
|
a
< Sporočilo je popravil voznikvozniku -- 7.6.2010 16:44:55 >
|
|
|
|
RE: kamp Kastanija - Novigrad 7.6.2010 16:43:47
|
|
|
|
voznikvozniku
|
IZVIRNO SPOROČILO: Splišni IZVIRNO SPOROČILO: voznikvozniku Ne, ne..tisto je samo cena za dodatni avto ali dodatni šotor, kar pomeni drugi avto na eni parceli ali pa dodatni šotor na parceli. Tista cena za parcelo B pomeni neparceliran del kampa, zato tudi taka razlika v ceni, je pa ta del večinoma na soncu, čisto na levi strani kampa, če gledamo proti morju: http://www.avtokampi.si/kamp.asp?drzava=2&ID=22 Ja, v Sireni je tako, ja, samo mi zdaj o Kastaniji govorimo. Oprosti, skoz je bilo govora o obeh kampih. V Kastaniji parcela že vključuje avto in šotor, neparceliran del oz. majhne parcele so samo na vrhu pri recepciji, tam pa se plača vsak posebej:http://www.avtokampi.si/kamp.asp?drzava=2&ID=315, smo danes preverili direktno na recepciji kampa ( Poštovani, ako naplatimo parcelu onda nema ni auto ni šator.Ako neko ima malu parcelu onda naplatimo ili samo šator ili samo auto.Ljep pozdrav
|
|
|
|
RE: kamp Kastanija - Novigrad 3.7.2010 10:53:16
|
|
|
|
Roberta69
|
Kdaj pa je jasno, katera mesta so frej za naslednjo sezono, zanima me konkretno za prihodnje poletje 2011, in sicer pavšal čim bližje morju. Ampak kakor ste pisale, pavšalov v prvih vrstah sploh ni? Mi smo bili vsa leta v Valkaneli, drugo leto bi pa postavili svojo prikolico (ki je še nimamo:)). Zanima me pa predvsem, kdaj je tisti čas, da si greš pogledat parcele in jo lahko rezerviraš za pavšal za prihodnje leto?
|
|
|
|
RE: kamp Kastanija - Novigrad 4.7.2010 11:47:30
|
|
|
|
alamar
|
Hm, čisto ste pomešali kampe okoli Novigrada. Zanima me za Kastanijo - čistost vode, senca na plaži - imajo označeno plažo za pse in kakšna je - imajo mogoče kakšno wi-fi dostopno točko - je urejena pot do centra Novigrada in koliko časa potrebuješ do tam ob zmerni hoji Hvala za odgovore
|
|
|
|
RE: kamp Kastanija - Novigrad 4.7.2010 14:33:59
|
|
|
|
n4t4L1J4
|
morje v kampu kastanija je kar čisto pač popoldne včasih prinese travo, je pa morje kar skalnato (moraš pazit, kje plavaš, saj maš lahko drugače poškodovana kolena). plaža je betonska, tak da tam ni senčke, je pa pod kavarno (15m od morja) par borov in senčka. na plaži stalno malo pihlja veter, tak da niti ni tako vroče. za pse nimam pojma kako je s plažo, na tem delu plaže ni bilo nikogar s psom, da bi lahko to opazila. glede wi-fi priključka pa tud nič ne vem, vso moderno tehnologijo pustim doma, da lahko dam "možgane na pašo" in se 100% odklopim . do mesta oz. do centra mesta vozi vlakec, lahko pa greš peš ob cesti (ni ravno pločnika do mesta, je pa možnost, da se odstraniš s ceste če se pripelje avto). upam, da sem tokrat kaj bolj pomagala
|
|
|
Jaslice ali varuška
пеперутка16
Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?