|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Šivanje po porodu
1.7.2005 20:26:41   
smrka
Ko te šivajo spodaj, a dobiš kako inekcijo da ne čutiš? Oz. ko te prerežejo, a dobiš inekcijo al ne? Joj tega se najbolj bojim, nebi hotel da me na živo šivajo.:kuza:
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Šivanje po porodu
1.7.2005 20:34:27   
Anonimen
Dobis inekcijo preden te šivajo in se skoraj nič ne čuti, če pa se pa ni to bolečina ampak bolj neprijeten občutek!:)vsaj tako je bilo pri meni

(odgovor članu smrka)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   Šivanje po porodu
1.7.2005 20:35:55   
cmokec
Če te prerežejo, ne dobiš inekcije. Ti prav nič nebi pomagala, ker imaš že tako vse umrtvičeno od raztezanja. Če pa si šivan po porodu, ti dajo lokalno inekcijo.

Če ti bo kaj od tega namenjenega (upam, da ne), je bolje, da te malo prerežejo, kot da se sama strgaš. Preverjeno.

(odgovor članu smrka)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Šivanje po porodu
1.7.2005 20:40:22   
kepica
Ojla smrka!

Jaz sem rodila na Jesenicah.Ker sem rodila z EA so me prerezali brez injekcije.Bolelo me ni,sem pa čutila.Nič posebnega.Verjetno tudi pri porodu brez EA ne dajo injekcije in baje tudi ne boli ampak samo malo zapeče.Ko so me pa šivali so mi pa dali v stegno eno injekcijo,tako da bolečine ni bilo,čutila pa sem.Mal neprijetno ampak boli pa ne. Naj te ne s krbi preveč.Ni tako hudo.
Huje je potem,ko bolijo šivi.Jaz sem si pomagala z napihljivim obročem in rednim spiranjem z mrzlo vodo.Zelo pomaga.Dobro pa je,če imaš pri sebi tudi sprej Klimacin,da se šivi hitreje sušijo pa še antibiotik je,da se ti kej ne zagnoji.Meni je zelo pomagal.Bolelo me je pa kr dolgo-3 tedne in pol:( Ampak,kakor sem slišala sem kar izjema.Druge je bolelo manj časa.

Samo brez skrbi in lep porod ti želim

kepica

(odgovor članu smrka)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Šivanje po porodu
1.7.2005 20:43:14   
Anonimen
Res je...pa še masiraj si vsak dan presredek.Najboljše je z olivnim oljem.
Jaz sem imela srečo...med nobenim porodom se nisem strgala in mi ni bolo potrebno rezat.Vsi trije so šli lepo gladko ven:)-:)-
Zato me je pa doktor zafrkaval:pazi ko prideš domov,da ne bo mož notri padel:zmeden2:

(odgovor članu smrka)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
   Šivanje po porodu
1.7.2005 20:44:27   
corfu
Razmišljaj le najboljše, saj itak ne boš trgana, šivana...:)

(odgovor članu smrka)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   Šivanje po porodu
1.7.2005 20:45:14   
Naja31
Mene so šivali v popolni anesteziji, ker sem bila tudi notranje raztrgana. Pa sem mislila, da vse sivajo v anesteziji :zmeden:in sem sele potem izvedela, da ne.

Lp, N.

(odgovor članu smrka)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   Šivanje po porodu
1.7.2005 21:16:10   
Anonimen
Jaz sem bila ful vrezana, pa še raztrgano sem imela celotno nožnico vse do materničnega vratu. Ko me je prerezala, sem začutila pekočo bolečino, ki je takoj minila, nič posebnega. Ni pa mi dala nobene injekcije prej, to prvič slišim. Raztrganin nisem čutila. Pred šivanjem sem dobila 7 injekcij in 45 minut šivanja. Injekcije niso bolele, ker sem imela ob postelji svojega :duda: in sem ga tako zaljubljeno gledala, da sploh nisem razmišljala o tem, kaj dela z mano tam spodaj. Da sem tako hudo "poškodovana", sem izvedela šele naslednje jutro, ko me je sestra opozorila, da jaz pa sem fejst boga in moram paziti, da hodim izredno počasi in nobenih sunkovitih gibov.
Hudo je bilo potem doma, ker se mi je od napora odprla rana in bi skoraj morala na ponovno šivanje. A je hvalabogu obveljalo strogo mirovanje, ki sem se ga ful držala in se je rana sama zacelila. Je pa :love: bolj skrbel za :duda:. Zdaj pa je že vse napol pozabljeno.:)

(odgovor članu smrka)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
   Šivanje po porodu
1.7.2005 21:28:38   
BigWhale
Lokalno dobis, ce so prijazni. Pa prosi, naj malo bolj zategnejo, bo doma vecje veselje... ;)

(odgovor članu smrka)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   Šivanje po porodu
1.7.2005 21:34:18   
Anonimen
rodila na jesenicah z ea in nism bla rezana, malo sem se pretrgala. pri šivanju mi je pa spustila sam še eno dozo ea p anism nič čutila. no sem ampak ne bolečino.

lp, lara

(odgovor članu smrka)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
   Šivanje po porodu
1.7.2005 21:41:16   
*lian*
Mene so prvič rezali...nič čutila,pa tudi šivali so me na živo..pa sem ravno med tem časom mojmu:love:po telefonu razlagala,kako lepo hčerkico imava(on je bil v službi)Sem čutila samo,ko je šiv zategnu.
Me je pa pol bolelo ko :hudicek:še cel mesec..v porodnišnici sem jim od bolečin celo vkp padala..
Drugič sem se pa samo po starih šivih malo strgala...pa so me lepo na živo pokrpali tako lepo,da sem se drugo jutro lepo po turško vsedla in zajtrkovala...še sestra ni mogla verjet,da me nič ne boli...:rozica::rozica:

(odgovor članu smrka)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   Šivanje po porodu
2.7.2005 7:42:41   
smrka
Hvala punce za odgovore.:kuza:
:nosecka:38t

(odgovor članu smrka)
Neposredna povezava do sporočila: 12
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?