Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Mi lahko katera izračuna obresti? 3.2.2010 8:29:24
|
|
|
|
3jesončki
|
jaz sem v googlu odtipkala izračun sodnih obresti in mi je kar nekaj strani vn vrglo, kjer je dokaj natančen izračun.
|
|
|
|
RE: Mi lahko katera izračuna obresti? 3.2.2010 8:31:35
|
|
|
|
Kerensa*
|
Ja, saj mi je kapnilo, ja... sem našla nekaj na racunovodja.com... hvala vseeno.
|
|
|
|
Še nekaj o obrestih... 3.2.2010 8:42:02
|
|
|
|
Kerensa*
|
Če je bil rok plačila september 2005, glavnica je bila plačana januarja 2009, obresti pa še do danes ne... a se računa obresti na obresti? In ali se pri poplačilu celotnega dolga najprej poplača glavnica (v katerem zaporedju: najprej npr. obrok do avgusta 2008 in potem nazaj, do aprila 2005 - da obresti še tečejo?), pa potem obresti... al kako drugače?
|
|
|
|
RE: Še nekaj o obrestih... 3.2.2010 10:05:13
|
|
|
|
Antilopa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Kerensa* Če je bil rok plačila september 2005, glavnica je bila plačana januarja 2009, obresti pa še do danes ne... a se računa obresti na obresti? Ne In ali se pri poplačilu celotnega dolga najprej poplača glavnica (v katerem zaporedju: najprej npr. obrok do avgusta 2008 in potem nazaj, do aprila 2005 - da obresti še tečejo?), pa potem obresti... al kako drugače? Najprej se zapirajo najstarejše terjatve (glavnica) itd...
|
|
RE: Še nekaj o obrestih... 3.2.2010 20:31:04
|
|
|
|
Skye
|
IZVIRNO SPOROČILO: Antilopa IZVIRNO SPOROČILO: Kerensa* Če je bil rok plačila september 2005, glavnica je bila plačana januarja 2009, obresti pa še do danes ne... a se računa obresti na obresti? Ne kakor kdaj...v primeru da vložiš predlog za izvršbo, v katerem od dolžnika zraven glavnice zahtevaš tudi povračilo pogodbenih obresti, ti z izdajo sklepa o izvršbi sodišče prizna tudi zakonske zamudne obresti ne samo na glavnico, ampak tudi na pogodbene obresti...tako da v tem primeru bi bil odgovor DA
|
|
RE: Še nekaj o obrestih... 3.2.2010 20:33:50
|
|
|
|
Skye
|
IZVIRNO SPOROČILO: Antilopa IZVIRNO SPOROČILO: Kerensa* In ali se pri poplačilu celotnega dolga najprej poplača glavnica (v katerem zaporedju: najprej npr. obrok do avgusta 2008 in potem nazaj, do aprila 2005 - da obresti še tečejo?), pa potem obresti... al kako drugače? Najprej se zapirajo najstarejše terjatve (glavnica) itd... v kolikor je zapadel celoten dolg v plačilo, se po zakonu najprej pokrivajo stroški (v primeru, da je zadeva pristala na sodišču), potem zamudne obresti in šele nato glavnica.
|
|
[Brisano sporočilo] 3.2.2010 21:12:04
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
| Stran: [1] |
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.