|
AVGUST, dajmo! 1.7.2005 22:03:25
|
|
|
|
violinski
|
Pa ne mi rečt, da sem spet zadnja. Mislim, upam, da ne bo tudi za porod tako, da bom med avgustovkami tudi zadnja (menda ja ne, moj PDP je 4.8.). Vse jutro sem čekirala, če je katera kaj napisala, popoldne sem pa poskusila preživet z mojo malo tečnobico. Le kej ji je bilo danes, verjetno ji je manjkalo sonca, ko je dež, v vrtcu pač ne grejo ne na sprehod, ne na igrišče in pol je vsa 'taka čudna'. No, jutri bo spet vreme, menda, mi imamo en družinski piknik in sem prepričana, da ne bo več tečnarila :) Jaz si torbe za porodnišnico ne mislim kaj posebej pripravljat - prejšnjikrat je vse potekao tako hitro, da smo leteli v porodnišnico brez vsega in mi je moj :love: prinesel vse, kar sem rabila in je pisalo na seznamu po porodu. :bravo: :love: OD CSDja sem glih včeri dobila odločbo o porodniškem in o višini, pa tudi tisto za paket. Odlično. To je torej rešeno. Drugače pa že pišem seznam (se mi zdi, da je moje življenje eno samo pisanje seznamov) tudi katere stvari moramo kupiti za novega člana, ki jih ne moremo uporabit od prve miške. S tem namenom gremo tudi jutri v DM, da vidimo, če smo kaj pozabili. Jutri mi tudi moji starši prinesejo oblačilca od miške, ki so št. 56 in 62, da preberem in uredim tisto, kar je uporabno. Smotana midva, sva se pri :sloncek: za tega otroka čisto zaplanirala in sva ga naštimala za obratni letni čas, kot prvega. Ja, pa še za obratni spol. Ah, :zmeden2:. Dejte mi povedat, kje in kaj boste kupile otroku kot 'prvi komplet oblačil' za odhod iz porodnišnice? Jaz sem tudi tu že skoraj obupala, ker je vse tako 'roza' in 'modro'. Včeraj sem naletela na en super komplet, ampak so imeli samo še enega in ta je bil seveda roza. Zdej mi pa povejte, a so prodajalci tisti, ki forsirajo roza_za_deklice in modro_za_dečke, al je to res odraz tega, kar hočejo stranke kupiti? Menda ja ne to drugo. (morda pa res, če pogledam stvari, ki jih je kupovala moja tašča naši prvorojenki, je večinoma vse roza ali vsaj na roza rožice - je pa res, da je ona tak tip človeka, da se ne bi nikoli mogla prisiliti in it pogledat na oddelek za fantke, če bi tam našla kaj lepega tudi za svojo vnukinjo; jaz pa na dekliški oddelek skorajda sploh ne grem) Meni prosim nekaj oranžnega, zelenega ali bež. Še belo bi mi bolj sedlo. Ohjej, moj :love: je zaspal s knjigo v roki. Grem ga malo pocrkljat, je čist zmatran od službe v kombinaciji z našo tečko. Ampak jutri bova, čeprav v družbi družine, lahko malo izpregla, ker je naši piški itak nona zakon in bo okupirala malo njo :bravo:
|
|
|