|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   AVGUST, dajmo!
1.7.2005 18:06:32   
Jessy
Ja, Kety, sem štrbunknila po stopnicah. Nič kaj prijetnega! Še sreča, da je z :duda: vse ok in da nisem dobila popadkov. Zdaj je pa ostala ena veliiiika boleča modrica na stegnu in okrog gležnja, ki sem si ga zvila, me boli. Ma, ni panike, sam da je :duda: vredu!
Bom mogla drugič bolj paziti, kako stopam, pa se držat za ograjo, saj očitno res nisem več stabilna.

(odgovor članu Kety)
Neposredna povezava do sporočila: 26
   [Brisano sporočilo]
1.7.2005 19:12:40   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Kety)
  Neposredna povezava do sporočila: 27
   AVGUST, dajmo!
1.7.2005 19:17:44   
miševi
Jessy, za bradavice je res najboljši bepanthen. Sem si jih glih hotla začet preventivno mazat, zdej pa ne vem, kaj bo. Za ritko sem pa jaz vedno imela mazilo v tubi od Gorenjskih lekarn in je blo super. Boljše od bepanthena.
Bubabaya - mislim, da je kupila škatlico zložencev, ki so sterilni (cca 5x5 cm ali nekaj takega) - za morebitno čiščenje popka.
Če boste kupovale fiziološko raztopino (tudi za popek, nos), kupite tiste v malih flaškah za 1x uporabo - če odpreš večjo flaško, je nikoli do konca ne uporabiš, te male pa še vedno lahko ene 2 dni.

(odgovor članu Kety)
Neposredna povezava do sporočila: 28
   [Brisano sporočilo]
1.7.2005 19:22:04   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Kety)
  Neposredna povezava do sporočila: 29
   AVGUST, dajmo!
1.7.2005 19:27:05   
Jessy
Jaz sem kupovala kar v lekarni in sem za ene hlačke dala 341,34 SIT, kar se mi zdi ugodno, zložence (gazice) sem kupila 5x5 za popek (čiščenje in morda pokrivanje - nimam pojma, vem samo, da se jih rabi) in alkohol zato, ker naša bab'ca prisega na alkohol in ne mara fiziološke, ker baje alkohol lepše zaceli popek.

(odgovor članu Kety)
Neposredna povezava do sporočila: 30
   [Brisano sporočilo]
1.7.2005 19:32:04   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Kety)
  Neposredna povezava do sporočila: 31
   AVGUST, dajmo!
1.7.2005 20:08:41   
Žani
Joj kok ste pridne...:bravo:
Danes je pa res fajn vreme.;) Ko bi blo še neki časa tako. Sem prejle vidla, da v torek prihaja nova pošiljka dežja in ohladitve!:bravo: Sicer mam rada vročino, ampak v tem stanju mi pa ne paše.
Imena imava zbrana že od začetka. :modri: bo Lan, :roza: pa Aljana.
Sem tud jaz slišala, da se kreme Bepanthen ne dobi že kar nekaj časa in se je tudi ne bo.:zmeden: Pa vsi jo tako hvalijo. Škoda. So nam pa v materinski šoli priporočili za nego bradavic Multi-Mam Lanolin. Jaz bom verjetno kar tole kupila.
Jessy, držim pesti,da bo obračanje :duda: uspelo in da bo vse uredu. Naši mami so tud brata obrnili. Je imela po obračanju mal popadkov, pol se ji je pa vse umiril in je rodila na rok.
Ta vikend bo pa pri nas kar pestro. Jutri imamo piknik, v nedeljo pa z :love: praznujeva prvo obletnico poroke. Je lani rekel, da me bo peljal za prvo obletnico v Benetke s katamaranom, zdaj pa ne bo nič iz tega. Me prav zanima, kam bova šla.
Se tipkamo.
Žani

(odgovor članu Kety)
Neposredna povezava do sporočila: 32
   AVGUST, dajmo!
1.7.2005 20:32:52   
Tiamo
Da se še jaz pofočkam...

Zdajle sem si 15 min namakala noge v Justovi soli in namazala kremo katero mi je predlagala Jessy. Super je, odstranila sem vso trdo kožo in zdaj me lepo hladi, čakam pa da še kaj uplahne zabuhlost, bom videla.

Danes me bo tale zgaga pokopala :grrr::grrr:

Danes sem zvedela od zaposlene v Porodnišnici, da naj ne nosim s seboj nič..razen stvari za osebno higieno in moderca. Oblačila zame in za :duda: naj mi prinese moj :love:, ko bom odhajala..ker se zgodi, da velikokrat zmanjka kakšna stvar. Glede hlačk za enkratno uporabo, ti jih morajo v porodnišnici zagotoviti, kot tudi vložke in vse ostalo...imamo pravico, samo rečt je treba, vse nam pripada...kot tudi več pižam, če si prepotena ali krvava...

Jessy za te hlačke sem se pa jaz znašla, babica jih dobi na recept in so zastoj...zakaj bi jih kupovala. :sloncek:

Aja povijalke pa najraje dobijo noge...

lp

(odgovor članu Kety)
Neposredna povezava do sporočila: 33
   AVGUST, dajmo!
1.7.2005 20:39:17   
Kety
ja, ravno vceraj so v starsevski soli omenjalo, da se Bepanthena ne dobi vec. Jaz sem si ga kupila ze takrat, ko sem imela obcutljive bradavice, tako, da ga na sreco imam skoraj celo tubico.

Jessy, nam so pa v soli rekli, da popka ne cistimo vec z alkoholom ampak le z fiziolosko raztopino. Ne vem kaj je zdej bolj prav. Mi gre vcasih prov na zivce, ker niso poenoteni, pol te pa samo zmedejo!

Ce bos sla na obracanje NUJNO sporoci kako je slo. Upam, da se bo nas sam obrnil, drugace me pa caka isto! Jutri dopolnim 32 tednov in pomoje je se cas, ane?! Ne vem, ali naj po rokah hodim, da se bo drugace obrnil.:)-:)- No, pa povej kaksni so postopki oz kako se moras to narocit. Jaz imam se en UZ 28.7., da G. preveri ali se je obrnil - takrat bomo v 36 tednu. A bo to potem prepozno za obracanje??

Obcutek imam, da mi bodo dnevi pobegnili, danes sem ga skoraj celega prespala. Tako mi je pasalo spat, ker je bilo tako lepo hladno, pa dezek me je uspaval...

no, se se kaj tipkamo!

Lp Kety

(odgovor članu Kety)
Neposredna povezava do sporočila: 34
   AVGUST, dajmo!
1.7.2005 21:05:22   
Jessy
Tia, v Postojni dobiš vložkov in hlačk le za vzorec, tako da je dobro imeti s sabo, oz. moraš imeti s sabo. V LJ s tem res ni težav.
Si se pa znašla...si si tudi sol zrihtala....sem tudi nanjo pomislila, sam nisem vedla kako deluje, ker je sama nisem sprobala. Sam, da bo bolje, pa bo ok!

Kety, za obračanje imaš še full časa. Praviloma ga delajo v 37. tednu. Kako izgleda pa zagotovo sporočim, če mi bo treba iti in potem poročam detajle celotnega dogajanja.
Po moje se ni treba nič naročat ampak dobiš le napotnico. Ne vem! Ko izvem, ti sporočim!

Zdaj pa moram dol z računalnika, se :love: strašno mudi nekaj tipkat.

pa pa

(odgovor članu Kety)
Neposredna povezava do sporočila: 35
   AVGUST, dajmo!
1.7.2005 22:03:25   
violinski
Pa ne mi rečt, da sem spet zadnja. Mislim, upam, da ne bo tudi za porod tako, da bom med avgustovkami tudi zadnja (menda ja ne, moj PDP je 4.8.). Vse jutro sem čekirala, če je katera kaj napisala, popoldne sem pa poskusila preživet z mojo malo tečnobico. Le kej ji je bilo danes, verjetno ji je manjkalo sonca, ko je dež, v vrtcu pač ne grejo ne na sprehod, ne na igrišče in pol je vsa 'taka čudna'.

No, jutri bo spet vreme, menda, mi imamo en družinski piknik in sem prepričana, da ne bo več tečnarila :)

Jaz si torbe za porodnišnico ne mislim kaj posebej pripravljat - prejšnjikrat je vse potekao tako hitro, da smo leteli v porodnišnico brez vsega in mi je moj :love: prinesel vse, kar sem rabila in je pisalo na seznamu po porodu. :bravo: :love:

OD CSDja sem glih včeri dobila odločbo o porodniškem in o višini, pa tudi tisto za paket. Odlično. To je torej rešeno.

Drugače pa že pišem seznam (se mi zdi, da je moje življenje eno samo pisanje seznamov) tudi katere stvari moramo kupiti za novega člana, ki jih ne moremo uporabit od prve miške. S tem namenom gremo tudi jutri v DM, da vidimo, če smo kaj pozabili.

Jutri mi tudi moji starši prinesejo oblačilca od miške, ki so št. 56 in 62, da preberem in uredim tisto, kar je uporabno. Smotana midva, sva se pri :sloncek: za tega otroka čisto zaplanirala in sva ga naštimala za obratni letni čas, kot prvega. Ja, pa še za obratni spol. Ah, :zmeden2:.

Dejte mi povedat, kje in kaj boste kupile otroku kot 'prvi komplet oblačil' za odhod iz porodnišnice? Jaz sem tudi tu že skoraj obupala, ker je vse tako 'roza' in 'modro'. Včeraj sem naletela na en super komplet, ampak so imeli samo še enega in ta je bil seveda roza. Zdej mi pa povejte, a so prodajalci tisti, ki forsirajo roza_za_deklice in modro_za_dečke, al je to res odraz tega, kar hočejo stranke kupiti? Menda ja ne to drugo. (morda pa res, če pogledam stvari, ki jih je kupovala moja tašča naši prvorojenki, je večinoma vse roza ali vsaj na roza rožice - je pa res, da je ona tak tip človeka, da se ne bi nikoli mogla prisiliti in it pogledat na oddelek za fantke, če bi tam našla kaj lepega tudi za svojo vnukinjo; jaz pa na dekliški oddelek skorajda sploh ne grem)

Meni prosim nekaj oranžnega, zelenega ali bež. Še belo bi mi bolj sedlo.

Ohjej, moj :love: je zaspal s knjigo v roki. Grem ga malo pocrkljat, je čist zmatran od službe v kombinaciji z našo tečko. Ampak jutri bova, čeprav v družbi družine, lahko malo izpregla, ker je naši piški itak nona zakon in bo okupirala malo njo :bravo:

(odgovor članu Kety)
Neposredna povezava do sporočila: 36
   AVGUST, dajmo!
1.7.2005 22:17:17   
Jessy
Jaz sem kompletek za iz porodnišnice kupila v Arielu. Sem vzela belo majčko (tisto, ki se zaveže na preklop), pa rumenega pajacka brez rokavčkov. Mi je bilo tako lepo, da sem kar kupila. Zraven gredo še copatki in kapica, ki pa jih ne bom na novo kupovala, saj imam tega ogromno zelo lepega, ki zgleda kot novo.

Meni gre tudi na živce ta modra in roza barva. Če spola ne veš, potem že kar ne moreš kupovati. Ne vem, kaj mislijo!?!?

(odgovor članu Kety)
Neposredna povezava do sporočila: 37
   AVGUST, dajmo!
1.7.2005 22:41:52   
miševi
Jaz sem pa kupovala v Baby centru: čisto nežno rumen, skoraj bež body na preklop, enako nežno rumen, kombiniran z minimalno plave pajacek brez rokavčkov. Pa nežno rumeno kapico. Nika je v Merkatorju hotela kupit copatke za :duda: in je, še preden sem jaz to kupila, zadela barvo - kombinacija nežno rumene in modre. Če bo slučajno mraz, sem pa dodala še žabice, ki jih mam od Nike ter eno jopico, ki je tudi že od prej doma in malo vleče na rumeno - plavo. In to je to:)-. To mi bo :love: prinesel, preden bomo odšli domov.
V torbo za v porodnišnico sem pa poleg ostalega za vsak slučaj dala 1 paket vložkov in dvojne gatke. Sicer smo prvič vsega dobili v izobilju, a nikoli ne veš:zmeden2:. Ojoj, zdaj sem se spomnila, kaj sem pozabila - darilo od :duda: za Niko, da ne bo ljubosumja. To bomo pa leteli drug teden iskat. Si nekaj full želi, pa ji bo to dojenček prinesel;).

Sedaj grem pa še mal pospravt, potem še pogledat, če ste ble še kaj pridne, nato pa v pančevo:muca:.

LP:rozica:

(odgovor članu Kety)
Neposredna povezava do sporočila: 38
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
Pripravite se na prihod dojenčka v 22 korakih
Se sprašujete, kaj početi naslednjih nekaj mesecev, dokler otrok ne pride domov?

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?