|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   na Madžarsko po cunjice
1.7.2005 10:49:12   
tinkara333
Zanima me če je katera od vas nabavljala cunjice za dojenčka in zase na Madžarskem? A je tam tista tržnica vsak dan ali je samo ob določenih dnevih. A mogoče katera tudi ve kam na Madžarskem se najbolj splača it in koliko je to od slovenske meje?:zmeden:
Neposredna povezava do sporočila: 1
   na Madžarsko po cunjice
1.7.2005 10:55:51   
tinkatonka
Moja svakinja je za svojega sina skoraj vedno tam (Lenti) kupovala obleke. So zelo poceni in lepe, ne pričakuj pa ne vem kakšne kvalitete! Mislim da je ta tržnica ob četrtkih in ob sobotah.

(odgovor članu tinkara333)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   na Madžarsko po cunjice
1.7.2005 11:00:08   
darjatimci
Za čist tamajčkene tam ni kaj prida,vsaj pred leti ni bilo,pri nas dobiš tudi pocen stvari,no odloči se sama.

Neposredna povezava do sporočila: 3
   na Madžarsko po cunjice
1.7.2005 11:55:16   
aprilka
lep pozdrav. Tudi sama sem šla na madžarsko po stvari za mojega:duda: vendar sem domov šla zelooooooooooo razočarana:grrr: tak da se niti ne sili tja. NI ničesar. Tu dobiš lepše stvari kot tam po skoraj isti ceni. zdaj pa se sama odloči. Pa lepo nabavi.:racka:

Neposredna povezava do sporočila: 4
   na Madžarsko po cunjice
1.7.2005 14:04:04   
Anonimen
Jaz živim ob meji pa kupujem kar pri nas. Tisto, kar je kakovostno, je enako drago kot pri nas, se mi zdi, da še malce dražje. Na tržnici pa nisem nikoli kupovala. Splača pa se kakšno nosečniško cunjico kupit.

Neposredna povezava do sporočila: 5
   na Madžarsko po cunjice
1.7.2005 16:14:56   
Anonimen
baje se da v avstriji in v italiji kupiti celo taveliko vrečo cunjic za 100EUR

Neposredna povezava do sporočila: 6
   na Madžarsko po cunjice
2.7.2005 9:13:37   
Anonimen
Mi smo na Madžarskem nabavili le posteljnino z baldahinom, pa je bila res občutno ceneje kot tukaj...pa nič manj lepa.

Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Majhne skrivnosti za lažji porod
Spoznajte trike, ki lahko ženskam pred in med porodom zelo pomagajo!
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Špela ali?
tweety83

Odločava se med imeni za punčko,in sicer me zanima katero vam je najbolj všeč:

Špela (24%)

Nika (40%)

Zoja (37%)

Število vseh glasov: 432

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!