na Madžarsko po cunjice (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Nosečnost in porod

Sporočilo

tinkara333 -> na Madžarsko po cunjice (1.7.2005 10:49:12)

Zanima me če je katera od vas nabavljala cunjice za dojenčka in zase na Madžarskem? A je tam tista tržnica vsak dan ali je samo ob določenih dnevih. A mogoče katera tudi ve kam na Madžarskem se najbolj splača it in koliko je to od slovenske meje?:zmeden:

tinkatonka -> na Madžarsko po cunjice (1.7.2005 10:55:51)

Moja svakinja je za svojega sina skoraj vedno tam (Lenti) kupovala obleke. So zelo poceni in lepe, ne pričakuj pa ne vem kakšne kvalitete! Mislim da je ta tržnica ob četrtkih in ob sobotah.

darjatimci -> na Madžarsko po cunjice (1.7.2005 11:00:08)

Za čist tamajčkene tam ni kaj prida,vsaj pred leti ni bilo,pri nas dobiš tudi pocen stvari,no odloči se sama.

aprilka -> na Madžarsko po cunjice (1.7.2005 11:55:16)

lep pozdrav. Tudi sama sem šla na madžarsko po stvari za mojega:duda: vendar sem domov šla zelooooooooooo razočarana:grrr: tak da se niti ne sili tja. NI ničesar. Tu dobiš lepše stvari kot tam po skoraj isti ceni. zdaj pa se sama odloči. Pa lepo nabavi.:racka:

Anonimen -> na Madžarsko po cunjice (1.7.2005 14:04:04)

Jaz živim ob meji pa kupujem kar pri nas. Tisto, kar je kakovostno, je enako drago kot pri nas, se mi zdi, da še malce dražje. Na tržnici pa nisem nikoli kupovala. Splača pa se kakšno nosečniško cunjico kupit.

Anonimen -> na Madžarsko po cunjice (1.7.2005 16:14:56)

baje se da v avstriji in v italiji kupiti celo taveliko vrečo cunjic za 100EUR

Anonimen -> na Madžarsko po cunjice (2.7.2005 9:13:37)

Mi smo na Madžarskem nabavili le posteljnino z baldahinom, pa je bila res občutno ceneje kot tukaj...pa nič manj lepa.

Stran: [1]