|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   KUKU J U L I J JE Ž E TU :))
1.7.2005 13:59:29   
pravljica
pa sej glih za to se gre...pri prvi nisem nič čutla, oziroma sploh nisem vedla kako in kaj bi naj bolelo (še zdej ne vem :zmeden: )...na ctg so mi pa rekli "vi mate pa ja že popadke"...jst pa nč vedla...v glavnem sem kar not ostala, dobila zraven umetne in to je blo to...niti se ne spomnim, kako je potem bolelo pa sem ležala tam 11 ur

(odgovor članu PBJ)
Neposredna povezava do sporočila: 26
1.7.2005 14:22:31   
LONA13
Tinka mene tud v sede zvija. Zdle sm si šla lase oprat pa me je kr nehal bolet in sem zraven še kopalnco pomila.
Joj, pravljica v tvojem primeru pa rajš vidm da me ornk zvije - da vsaj lahko rečem. Dragi!!!!!!!!!Pejva!!!!!Začel se je!!!!!:)-:)-:)-:)-:)-

(odgovor članu PBJ)
Neposredna povezava do sporočila: 27
1.7.2005 15:02:39   
Grascakinja
Sam tolk, da se javm, k vidim, da me pogrešate. Sem imela CTG in UZ, naša pupa se odlično počuti, mežika z učkami in jezička steguje. Odprta 2 cm, čepa ni več sploh, tako da G ne ve, kaj čakamo... no ja... popadke pač :)-.
Zdele sem ful utrujena in grem počivat, pa se vam kej razpišem mal kasneje :zaspan:.
Tinka74 sam ne še it no... počaki me...:)-

(odgovor članu PBJ)
Neposredna povezava do sporočila: 28
1.7.2005 15:32:42   
pravljica
joj pupa UZ pa vse to si še mela...jaz pa že tako dolgo nič od tega...ko bi mi vsaj kdo povedal če se spodaj že kaj dogaja...kak čep al pa odprtost al pa zmehčan MV...karkoli :(

(odgovor članu PBJ)
Neposredna povezava do sporočila: 29
1.7.2005 15:56:43   
LONA13
Pupa ful maš dobrga g.. Jest mam sam ctg-je, za dol me pa sploh ni hotla pogledat. Prav da če bi bla odprta bi mela že tud popadke - baje je tko pr prvorodkah.

Sem mojmu :love:zdle rekla da me zvija, pa da če ne bo bolš da bova šla mal pogledat. Pa mi je reku, ek dons pa še ne no, sej boš že vedla k bodo ta pravi popadki.Mislm....:)-:)-:)-:)-. Bi ga že skor mogla vprašat kolk jih je že rodil,,,,:)-:)-:)-

(odgovor članu PBJ)
Neposredna povezava do sporočila: 30
1.7.2005 16:42:45   
PBJ
Evo še mene!Sem prišla domov ob pol štirih. V porodnišnici sem čakala po opravljenem CTG-ju na pregled tri debele ure. No in ko sem dočakala kao pregled, (ki to ni bil) me je neka sicer prijazna zdravnica postavila nekaj vprašanj in me na ponovni pregled naročila čez en teden. Če bi mi odtekla voda ali čutila redne popadke pa že prej... Sicer je CTG pokazal neredne popadke, mali, pa je tudi ok. Nekaj se že dogaja..:sloncek:. In potem sem odšla še do svoje G, ker sva se tako dogovorili. Komaj sem jo še ujela. Sem že mislila, da je več ne bo, ampak me je še čakala, res je zlata. Bila je prav jezna, ker sem morala v porodnišnici tako dolgo čakati. Vprašala je, če so me poleg CTG-ja še kaj pregledali,pa sem ji rekla, da nič. In mi je še naredila UZ. Rekla je, da se je mali že spustil in da je že vse lepo pripravljeno. Rekla je še, da bi rada, da se že zaključi, ker mali bolj slabo pridobiva na teži...mere po UZ so za polnih 36 tednov.To me sicer skrbi, ampak ker je res zelo gibčen, upam, da se vseeno dobro počuti:zmeden2:.
Drugače me pa čaka dokončanje poroda s CR zaradi op. na očeh...če seveda ne bodo prepozni in bo mali že pregloboko.

Zdaj me je pa še glava začela boleti, pa saj ni čudno:(:(
Cipresa je tudi danes imela ctg....le kdaj se bo javila.

Grem malo počivat...papa:rozica:

(odgovor članu PBJ)
Neposredna povezava do sporočila: 31
1.7.2005 17:02:55   
LONA13
PBJ kdaj maš ti rok?
Jest že dva mesca nisem mela uz! Kaj pa če je kej narobe? Da tamal ne bi rastu tko kot je treba...
Ne vem zakaj naše ljubo zdravstvo tko špara na takih pomembnih rečeh. Pa g. te celo nosečnost uiber pregledujejo, na koncu pa vse skup nič. Če greš pa na izredn pregled npr. v porodnišnco se pa ti bad počutš, kokr da jih izkoriščaš.

Sorry beybe mal sm zabluzila ... tole so bolj samogovori: no sej mogoče se pa še kera strinja z mano.

Lp, Lona

(odgovor članu PBJ)
Neposredna povezava do sporočila: 32
1.7.2005 17:07:00   
Meceno
PBJ, sem čakala kaj bo novega, pa vidim da te ne znajo drugega kot strašit, ker če je tako da :duda: zaostaja na teži bi jaz na tvojem mestu šla na pregled v bolnico, jim povedala kaj pravi tvoja G., da se pač bojiš oz vprašaj če je to normalno da ti :duda: zaostaja in pri tem te pošljejo lepo domov ,...
Haloooo :hudicek:, če je bil pri bobeku05 :duda: prevelik, je v tvojem primeru samo obratna situacija

Jaz bi se mal zadrla, ker to je pa too much !!!
Samo da nas :nosecka: prestrašijo, da ne moremo spat ,...

Predvidevam da je z :duda: vse OK, ker drugače je tvoja G. res čez les !!!!

Drži se ;)

(odgovor članu PBJ)
Neposredna povezava do sporočila: 33
1.7.2005 17:21:25   
Grascakinja
Evo mene spet. Sva z :love:en filmček pogledala, se mal spočila, zdaj pa RR...

Lona, saj danes sicer nisem bla pri svoji G, ker je na dopustu, ampak se mi zdi, da vsi G, ki delajo v tej stavbi (privat s koncesijo) so ful v redu. Ne šparajo z UZ in CTG in podobnim. Naslednji teden imam pa pri enem tretjem pregled, ker bo tudi ta na :morje:.

Ko berem, kako po tri ure čakate, mi je kar slabo. Jaz pa sem bila že vsa živčna, ko sem pol ure čakala :zmeden:. Res, pri moji gre vse gladko in hitro in po terminu :bravo:.

V glavnem najlepše danes je blo videt na UZ obrazek moje zlate pikice, noska in učke in ustka, tok je cortkana 9nebesa!
Pregled je bil pa ful boleč, čeprav je bla G zlo prijazna in je dihala z mano, ko mi je vmes trebuh otrdel. No ja, od prejšnjega tedna ni večjih sprememb, kljub takrat optimističnim napovedim :ups:. Bomo kar na rok očitno...:zmeden2:

No, pa pejmo naprej čakat... :)-

(odgovor članu PBJ)
Neposredna povezava do sporočila: 34
1.7.2005 17:37:51   
LONA13
Pupa kam pa hodš ne preglede!

(odgovor članu PBJ)
Neposredna povezava do sporočila: 35
1.7.2005 18:41:25   
PBJ
Meceno, mene ravno v bolnici niso pregledali, niti dotaknila se me ni, ker je pač ctg normalen.
Saj ne veš kaj bi..bo že.
Sicer pa tako kot si napisala za bobek. Rekli so ji, da bo otrok "bumbar";) in bo imel čez štiri kile...pa ni imel. Jaz sem ziher, da bo moj imel vsaj tri kile, kar pa je čist normalno, saj preživijo že tisti s kilo in pol.

Auuuč, mali spet skače tam čist spodaj...kar bojim se, da bo naenkrat ven pogledal:zmeden2:...pa tako hitro to ne gre:sloncek::sloncek:.

Aja, LONA rok imam 13.7...dva dni zatem pa je moj rojstni dan...:rozica::rozica:

(odgovor članu PBJ)
Neposredna povezava do sporočila: 36
1.7.2005 20:01:07   
CIPRESA
No pa šeee jazzz...

Ja zjutraj sem bila zbujena tako kmalu da bi ziher odprla temo prva, samo ker imava z možem internet preko mojega strica, ki pa gre zjutraj v službo(pa na samo on ampak cela familija) in ni tam nobenega ki bi se spomnil prižgati ali uštekati računalnik, sva bila tudi midva brez do 6h popoldne ko se vrnejo.... ja lepo sem bla toookkk :grrr::grrr::grrr::grrr::grrr:.

Sedaj pa kako je bilo na pregledu CTG je bil super utrip od 130-150 se pravi čisto normalno, mali je tudi zrasel že za te tedne kot so mi najprej rekli, torej je rok ponovno 26.07. ko me je pegledala vaginalno z lučko se je ful nakremžla in rekla " ja se že pripravlja" kaj naj bi to pomenilo pa nevem ker jo raje nisem spraševala ker je imela tolk dela pa zadnji dan pred dopustom je bila. Tko da vam nevem povedati ali to pomeni da sem že kaj odprta ali kaj nevem. Potem je sledil še UZ in tam smo videli da je plodovnice še dovolj otrok pa rase normalno.

Ja približujemo se našim PDP in ravno ko sem brala tvojo pesmico buu sem pomislila kako zelo sem bila žalostna ko sem (še vedno vem datum 06.12.2004) zagledala kri na hlačkah in sem mislila da sedaj je pa to konec.... pa ni bil in danes naju z :duda: loči le še 25 dni. Če to pomislim pa potem mine tudi tisti strah ki je skos malo prisoten.

LP CIPRESA :nosecka:

(odgovor članu PBJ)
Neposredna povezava do sporočila: 37
1.7.2005 20:16:53   
LONA13
Cipresa :bravo::bravo::bravo::bravo:

Ja julij se je začel, vsak dan bomo imele zgodbo: rodil se je ta pa ta, pa to izkušnjo pa tisto izkušnjo... Zanimv bo tale julij.....

Upam in držim pesti, da se bo za nas vse vse lepo izteklo...:miska::pujs::bravo:

(odgovor članu PBJ)
Neposredna povezava do sporočila: 38
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?