|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Vidni gibi 20t ??
1.7.2005 7:49:12   
gramec
Jutro,

mene pa zanima kdaj se vidijo gibi bebike navzven. Čutim jo že, najbolj zvečer ko se umirim. Včeraj ko pa sem ležala zvečer pred tv in sem opazovala svojga bušija pa sem vidla kako se mi je buši (malo pod popkom) malo malo dvignil medtem ko sem čutila gib...kot da bi me nekdo od znotraj s prstkom privzdignil. A je to res, je možno ali se je meni samo zdelo??
Čisto sem zbegana, ker do sedaj tud nisem bila popolnoma prepričana, da res čutim gibe. :)

Lp vsem :nosecka:
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Vidni gibi 20t ??
1.7.2005 7:53:23   
Tiamo
možno je možno...

počakaj še malo, tja do 30 t, se bo to skoz dogajalo...:sloncek::sloncek::sloncek:

(odgovor članu gramec)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Vidni gibi 20t ??
1.7.2005 7:55:32   
bebika
Ojla!
:bravo::bravo::bravo::bravo: sigurno so to premiki tvojega :duda: . Tud men se je približno v 20 tednu to začelo dogajati. Lepo ga pobožej, pa se bo pomiril - vsaj pri meni se. Boš vidla, kmal mu boš lahko malo ponagajala. Ga malo pritisneš po trebuščku, pa se ti bo odzval.

Veliko sreče in užitkov pri opazovanju tvojega bušija!!!

bebika :nosecka: 23t

(odgovor članu gramec)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Vidni gibi 20t ??
1.7.2005 7:56:59   
amy26
Ni se ti zdelo, jaz sem jih videla navzven tudi še prej, tako da sigurno čutiš gibe, men ginekolokinja ni verjela ko sem jih čutila pri 17 tednih (sem pa prvič noseča), zdaj imam dobrih 20 tednov pa so isti gibi sam da jih zdaj bolj pogosto čutim.
LP

(odgovor članu gramec)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Vidni gibi 20t ??
1.7.2005 7:59:48   
Urša
Lep občutek, a ne? 9nebesa

(odgovor članu gramec)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Vidni gibi 20t ??
1.7.2005 8:10:49   
nana 27
9nebesa9nebesa Res se vidijo in še bolj odločni postajajo. Se mi zdi, da ima :duda: trenutke, ko se tako premika v bušiju, da se kar val naredi. Zaenkrat še nisem ugotovila, kje ima nogice in kje rokice (baje so močnejše brcike z nogicami). Gibe se pa vidi na vseh koncih (spodaj, ob popku, levo, desno, nekaj cm nad popkom). Upam, da ne bo tako aktiven, ko se bo rodil :ups:

(odgovor članu gramec)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   Vidni gibi 20t ??
1.7.2005 8:16:35   
gramec
Ja, včeraj sem bila res v 9nebesa in kar nisem mogla dojeti, kar cel obraz se mi je smejal. :)
Moja mami mi ni verjela,ko sem ji ze pred dvema tednoma rekla, da mislim, da čutim gibe.....pa se mi je sam smejala in rekla, da je še prezgodaj za prvič in da sem jaz res ena brcika. Od takrat me klice brcika. No, danes mi pa že verjame.:bravo:

Res je enkraten občutek čutiti svojega :angel:

(odgovor članu gramec)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   Vidni gibi 20t ??
1.7.2005 8:49:49   
muriel
čutis in vidiš seveda! pri meni tudi dolgo ni bilo nič, potem pa (pkrog 19T) huda akcija.

(odgovor članu gramec)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   Vidni gibi 20t ??
1.7.2005 9:19:42   
sharpy
Ciao!

Jaz tudi čutim nekaj....sicer, samo kot da bi me nekdo nežno nežno pobožal....pa nisem sigurna če je to res to :metulj:

Je pa res, da vsake toliko čutom prav trd trebušček in ko se taknem z roko....čutim, kot da bi imela eno žogico....mogoče je to naš :duda:
Kaj mislite ve?

Joj, komaj čakam, da grem na pregled, da vidim našega :duda:

Želim vam lep lep dan

(odgovor članu gramec)
Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
Pripravite se na prihod dojenčka v 22 korakih
Se sprašujete, kaj početi naslednjih nekaj mesecev, dokler otrok ne pride domov?

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?