Vidni gibi 20t ?? (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Nosečnost in porod

Sporočilo

gramec -> Vidni gibi 20t ?? (1.7.2005 7:49:12)

Jutro,

mene pa zanima kdaj se vidijo gibi bebike navzven. Čutim jo že, najbolj zvečer ko se umirim. Včeraj ko pa sem ležala zvečer pred tv in sem opazovala svojga bušija pa sem vidla kako se mi je buši (malo pod popkom) malo malo dvignil medtem ko sem čutila gib...kot da bi me nekdo od znotraj s prstkom privzdignil. A je to res, je možno ali se je meni samo zdelo??
Čisto sem zbegana, ker do sedaj tud nisem bila popolnoma prepričana, da res čutim gibe. :)

Lp vsem :nosecka:

Tiamo -> Vidni gibi 20t ?? (1.7.2005 7:53:23)

možno je možno...

počakaj še malo, tja do 30 t, se bo to skoz dogajalo...:sloncek::sloncek::sloncek:

bebika -> Vidni gibi 20t ?? (1.7.2005 7:55:32)

Ojla!
:bravo::bravo::bravo::bravo: sigurno so to premiki tvojega :duda: . Tud men se je približno v 20 tednu to začelo dogajati. Lepo ga pobožej, pa se bo pomiril - vsaj pri meni se. Boš vidla, kmal mu boš lahko malo ponagajala. Ga malo pritisneš po trebuščku, pa se ti bo odzval.

Veliko sreče in užitkov pri opazovanju tvojega bušija!!!

bebika :nosecka: 23t

amy26 -> Vidni gibi 20t ?? (1.7.2005 7:56:59)

Ni se ti zdelo, jaz sem jih videla navzven tudi še prej, tako da sigurno čutiš gibe, men ginekolokinja ni verjela ko sem jih čutila pri 17 tednih (sem pa prvič noseča), zdaj imam dobrih 20 tednov pa so isti gibi sam da jih zdaj bolj pogosto čutim.
LP

Urša -> Vidni gibi 20t ?? (1.7.2005 7:59:48)

Lep občutek, a ne? 9nebesa

nana 27 -> Vidni gibi 20t ?? (1.7.2005 8:10:49)

9nebesa9nebesa Res se vidijo in še bolj odločni postajajo. Se mi zdi, da ima :duda: trenutke, ko se tako premika v bušiju, da se kar val naredi. Zaenkrat še nisem ugotovila, kje ima nogice in kje rokice (baje so močnejše brcike z nogicami). Gibe se pa vidi na vseh koncih (spodaj, ob popku, levo, desno, nekaj cm nad popkom). Upam, da ne bo tako aktiven, ko se bo rodil :ups:

gramec -> Vidni gibi 20t ?? (1.7.2005 8:16:35)

Ja, včeraj sem bila res v 9nebesa in kar nisem mogla dojeti, kar cel obraz se mi je smejal. :)
Moja mami mi ni verjela,ko sem ji ze pred dvema tednoma rekla, da mislim, da čutim gibe.....pa se mi je sam smejala in rekla, da je še prezgodaj za prvič in da sem jaz res ena brcika. Od takrat me klice brcika. No, danes mi pa že verjame.:bravo:

Res je enkraten občutek čutiti svojega :angel:

muriel -> Vidni gibi 20t ?? (1.7.2005 8:49:49)

čutis in vidiš seveda! pri meni tudi dolgo ni bilo nič, potem pa (pkrog 19T) huda akcija.

sharpy -> Vidni gibi 20t ?? (1.7.2005 9:19:42)

Ciao!

Jaz tudi čutim nekaj....sicer, samo kot da bi me nekdo nežno nežno pobožal....pa nisem sigurna če je to res to :metulj:

Je pa res, da vsake toliko čutom prav trd trebušček in ko se taknem z roko....čutim, kot da bi imela eno žogico....mogoče je to naš :duda:
Kaj mislite ve?

Joj, komaj čakam, da grem na pregled, da vidim našega :duda:

Želim vam lep lep dan

Stran: [1]