|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Jutri bomo rekle NASLEDNJI MESEC
30.6.2005 16:33:37   
Sofi
Ja res, ko nas bodo vprašali "Kdaj greš pa ti v Rim?", bomo že lahko odgovorile "Naslednji mesec...".

Avgustovke vas kličem, ja! Ali ste že vse na dopustu? Jaz grem pa jutriiiii in me 14 dni ne bo, komaj čakam. Danes pa že malce pripravljam in na kup dajem, jutri pa spakiram.
Počutim se pa danes enkratno in spala sem tudi kot top, hvala včerajšnji nevihti in rahli ohladitvi.

Imam vprašanje!
Kupujem oblačilca za mojega že težko pričakovanega bebeka in vse se mi zdi tako velike. Pa kupujem številko 56, ker 50 in manj je tak za nedonošenčke, o tem pa ne razmišljam.
Te številke morajo ustrezati določenim standardom, pa me zanima zakaj za :hudicek: se pri isti številki pojavljajo oblačilca različnih velikosti?!?
Imam body-je št. 56 in so tako različnih velikosti, da so eni enkrat večji od drugih. So pa vsi novi in še neoprani. Upam, da se bodo ob pranju skrčili.
Se tudi ve srečujete s takšnimi problemi?

LP
Neposredna povezava do sporočila: 1
30.6.2005 16:56:49   
tina104
Ja, kako blizu smo že, a ne.
Jaz že spet nisem kaj ekstra dobro spala. Sem se zbujala vsako uro se mi zdi, no sem pa hitro spet nazaj zaspala, tak da še ni panike. Mogoče hodim preveč spočita spat:zmeden2: Vse, kar delam je kuhanje, pospravljanje, čiščenje, košenje trave, pa poležavanje, branje, posedanje ob računalniku, pa kak sprehod. Res imam ogromno prostega časa sedaj (hvala bogu sicer), ampak kaj preveč za telovadit mi ni, ker je prevroče in se ne počutim dobro, če grem npr. na orbitrek.
Na dopust ne grem. Smo bili za tri dni v Bohinju aprila. Malo sicer študiram, kak bi blo fajn videt morje;)
Glede oblačil sem že slišala podobne pripombe, sama pa še nimam teh izkušenj. Oblačila bom namreč dobila in to verjetno naslednji teden, tako da si bom mogoče potem kaj bolj na jasnem:).
Kaj pa druge že imate vse za novega člana. Mi imamo voziček, lupinico, posteljico in jogi ter 1 rjuho. Oblačila in povijalne plenice dobim. Potem moram kupit še tetra plenice, pa banjico, pa previjalno podlogo (previjalno mizo mi bo :love: naredil), pa kake manjše pripomočke. No, saj bo počasi.
Boste kupile dudo in stekleničko?? Jaz sem mislila, da če bom rabla, bomo to že po rojstvu nabavli.

(odgovor članu Sofi)
Neposredna povezava do sporočila: 2
30.6.2005 17:43:22   
Tiamo
hojla

ja jutri bomo rekle naslednji mesec gremo v Rim, no saj me k imamo rok na začetku avgusta :bravo::bravo:

Jaz pa včeraj zvečer nisem mogla zaspat do 12:00, nisem mogla najti pravega položaja, potem me je še zgaga napadla in vseh mandeljnov mi je zmanjkalo :((:((:(( Potem sem se spomnila in preubrnila vse žepe in našla sem jih še 8 :bravo::bravo:..potem sem nekako zaspala. Šla sem 2 lulat ponoči in spala do 9:00.

Jaz sem imam nekaj stvari številk 56, drugače pa vse 62. Lih zdajle sem kupila 6 povijalk, 3 bele po 300 SIT in 3 barvne po 500 SIT, bombažno jopico za odhod iz porodnišnice za 1000 SIT in prijazna lastnica oz. šivilja mi je šenkala še 5 mako kapic??? Tega ne doživiš vsak dan. Hvala ji :sloncek::sloncek::sloncek:

Drugače mi še čakamo na posteljico, kupiti moram še banjico, previjalno podlogo in posteljnino.

lp

(odgovor članu Sofi)
Neposredna povezava do sporočila: 3
30.6.2005 18:12:12   
mojcy
Ojla,tudi jaz sem z vami,sicer vas bolj berem,kot pisem,ker se mi ne da v tej vrocini sedet za ekranom...hvala bogu vcerajsni nevihti,se vsaj lahko malo zadiha...:bravo:
Zanima pa me kje boste kupile posteljnino za nase malcke,ker ne vem kje in kaksno?
Drugace pa ze vse imamo,osnovno...
lp

(odgovor članu Sofi)
Neposredna povezava do sporočila: 4
30.6.2005 18:39:04   
Jessy
Jaz sem spala perfektno. Zaspala sem že pred deseto pred TV. :love: mi je pošteno zmasiral noge in sem od ugodja postala omotična, pozneje pa zaspala. Spala sem celo noč vse do 9h, le piti sem šla ene 5x in temu primerno tudi na WC. Pica naredi ta svoje. Danes bom pa najbrž spet samo padla v posteljo, sicer je pa prav tako, ker moram danes počivati, jutri grem pa navsezgodaj še enkrat na CTG, ker imam pol frizerja, popoldne pa zobarja. Pa še na CSD moram nesti papirje. Ja, čisto vse na en dan!

Oblekce so pa čisto odvisne od proizvajalca. Tudi jaz imam več istih št., pa so si po velikosti različne. Nimaš kaj...morda je tako še boljše!

Posteljnino sem jaz kar v Arielu kupila, ene prevleke pa v Mercatorju.

(odgovor članu Sofi)
Neposredna povezava do sporočila: 5
30.6.2005 19:08:52   
hugolina
Čav-bav!
Ravno sva se vrnila iz obiska pri tašči. Naju je peljala na ogroooommnnnooo sladoledno kupo, tko da mam občutek da bom lihkar počla. Sam je bil pa dober, mmmmmm pa tista smetana.

Sofi tebi se pa gode. Upam, da boš uživala na dopustu, pa čuvaj se! A greš na morje, ali kam drugam?

Jessy zate me resnično veseli, da je vse O.K. Naslednjič bolj previdno prosim;) Zdej bom pametna, zraven se pa zaletavam v vsak kot. Včeraj me je tudi prav fino na rit vrglo, k sem čepela na dvorišču. Najhuje pa je, da sem s tem trebuhom tako štorasta, da se je bil pol problem pobrat:ups: No me je :love: videl in mi hitro pomagal :)-

Jaz sem včeraj dočakala lupinico, k sem jo naročila prek neta v Sončku. Moram reč, da sem zadovoljna, da je točno taka kot sem jo hotela, samo zmotlo me je pa to, da ni bilo zraven ne računa in ne papirjev z garancijo. Ali to še pride, a so na pošti kej zabluzili?:zmeden2: Sicer sem jim takoj mail poslala, pa so do ponedeljka odsotni. Tko da zdej mi manjka še: posteljnina (en mesec nazaj sem gledala v Leclercu zelo ugodno cel komplet), pa banjica (ne vem ali naj čebriček:zmeden2:), kozmetika in pa flaške, dudke, .... Samo tudi jaz nevem ali naj s tem počakam, da bomo sploh videli kako bo :zmeden2:

Jutri mam pa pregled in me že kar mal zvija po trebuhu (trema:zmeden:), po drugi strani pa komi čakam, da zvem kaj novega.

(odgovor članu Sofi)
Neposredna povezava do sporočila: 6
30.6.2005 21:54:26   
Žani
Po dolgem času se javljam...:bravo:
Tale vročina me tako utruja, da se mi tud za računalnikom ne da sedet.
Joj Jessy, sem prejle brala, kakšno smolo si imela danes. Samo da je s tabo in :duda: vse ok! :bravo: Vaju so :angel::angel::angel: čuvali!
Sicer pa pri nas nič posebnega. :love: ne bo treba drug teden službeno v Francijo!!! :sloncek: Sem tok vesela! Noge in roke mi zatekajo, ampak v primerjavi s tabo Tia 74 ni to nič. Sem vidla nove slike...Res si revica. Kaj pa roke? Men se zdi, da mam jaz dostkrat bolj zatečene roke kot pa noge.:zmeden:
Za :duda: mamo že vse kupljeno in pripravljeno. Hugolina, midva sva kupila banjico in čebriček, pa se bomo pol odločila, kje ga bova kopala. Tam, kjer se bo bolje počutil.
Glede Sončka... Mi smo kupili voziček prek neta, pa tud nismo dobili ne računa, ne papirjev z garancijo.
Smo pa kupili tudi košek in previjalno, pa je bil račun zraven. Čudno, a ne?

Pazite nase in na male :duda:!:rozica:
Se tipkamo...
Žani

(odgovor članu Sofi)
Neposredna povezava do sporočila: 7
1.7.2005 7:01:41   
Tiamo
Jutro :zaspan::zaspan::zaspan:

danes sem spala samo do 5:10, potem sem obesila perilo, pospravila, skuhala :kava: za mojega :love:, ki jo je seveda skritiziral, ker je bila premalo močna. Nikoli več mu nič ne naredim :(:((:(

Pozdravček Žani, meni otekajo samo noge, gre verjetno vse v noge, od trebuščka navzgor sem še vedno ista..saj tako pravijo. Tudi prsi se mi niso kaj pretirano povečale. Povečal se mi je malo nos in zgornja ustnica. Najbolj me pa zadnje čase mučijo mravljinci v prstih na rokah.

Danes sem premišljevala, kako je s temi obiski patronažnih na domu. Kdaj moramo iti to zrihtat oz. povedat v ZD? Pred porodom ali po porodu?

grem eno :kava: popit...

(odgovor članu Sofi)
Neposredna povezava do sporočila: 8
1.7.2005 8:27:45   
miševi
Tia - ob odpustu iz bolnišnice dobiš en papir, ga prvi delovni dan neseš v ZD in naslednji dan dobiš obiska. Za naslednje obiske se dogovarjata.:rozica:

(odgovor članu Sofi)
Neposredna povezava do sporočila: 9
1.7.2005 9:14:22   
Jessy
Dobro jutro, oz. dober dan!

Sem že od 6.30 pokonci, tako da je zame že kar dan, ne le jutro!
Včeraj zvečer sem bila spet deležna super masaže mojih nog s "ta novo" kremo, ki mi jo je dala mami in resnično sem prerojena. Noge me ne bolijo več, kot so me prej. :bravo::bravo::bravo:

Sem bila pa danes že na CTG-ju in je bil G zelo zadovoljen, ker je vse v najlepšem redu.:bravo::bravo::bravo: :duda: je zdaj še bolj aktiven, kot je bil pred padcem. Očitno ga je padec prebudil! :bravo::bravo::bravo:
Mi je pa danes že kar bolj zares omenil obračanje, ki bo kar v naslednjem tednu. V torek imam sicer še pregled, pol me bo pa po hitrem postopku spravil v porodnišnico obračat. Je rekel, da običajno to delajo v 37. tednu, da meni bodo pač en teden prej, kar pomeni, da bo naslednji teden. Mi je omenil tudi možnost, da s tem sprožijo krčenje maternice in posledično porod, vendar da ni več panike, ker bom že dopolnila 36 tednov. Jaz mu zaupam! On že ve, ker je strokovnjak na tem področju!

Zdaj pa letim naprej! Grem k frizerju! Je zadnji čas, da se malce postrižem in kakšen pramenček še naredim, da bo potem mir za ene 3 mesece. Jaz hodim bolj poredko k frizerju, ker imam daljše lase.

Lepo se imejte in uživajte v osvežujočem dnevu! Jaz naravnost uživam, ker se je ohladilo!

Bye

(odgovor članu Sofi)
Neposredna povezava do sporočila: 10
1.7.2005 9:44:20   
Tiamo
Dan,

Jessy tudi jaz danes dobim kremo, še dobro da ima tašča celo lekarno od Justa doma. :sloncek::sloncek::sloncek:

Jessy držimo pesti za obračanje tvojega :duda:, porod okoli 37 tedna poteka že brez zapletov...saj tako pravijo.

Hvala miševi za informacijo...

mene pa zdajle tok zgaga daje, da bom kar znorela, pa še mandeljnov mi je zmanjkal, cedevita ne pomaga več, ...

šla sem v trgovino in si morte misliti, zmanjkal jim je mandeljev :grrr::grrr::grrr:

jaz pa nevem kaj naj naredim...za posteljico gre...obljubila mi jo je soseda, pa vedno pozabi in ko me sreča pravi: sej jo bom šla ta teden iskat v klet....no ta teden se vleče že 2 meseca...meni je pa tok zoprno morit...kaj bi ve naredile...:love: pravi, da greva novo kupit ali pa da naj jo kupim po netu. Samo po netu jih prodajajo za take cene, da dam še par jurčkov zdraven pa imam novo. Npr 7 let staro (verjetno je več) za 25.000 SIT???

(odgovor članu Sofi)
Neposredna povezava do sporočila: 11
1.7.2005 9:58:43   
miševi
Tia - 25000 za 7 let staro posteljico je absolutno preveč. Jaz sem 3 leta nazaj dala za novo + jogi 28000 (je bila akcija). 3 višine, ena stranica gre dol lahko, pa bela je, pa malo zaobljena - nima vseh stranic ravnih. Tako, da če boš kupovala, se ti splača malo pogledat. Jaz sem jo kupila v Sončku na Bledu. :rozica:

(odgovor članu Sofi)
Neposredna povezava do sporočila: 12
1.7.2005 10:11:23   
Tiamo
E miševi, točno tako si želim. Belo, tri višine, premična stranica, mere pa 140*70....

Bom pogledala po netu, če ima sonček na bledu, kakšno spletno stran.

:kuza::kuza::kuza:

(odgovor članu Sofi)
Neposredna povezava do sporočila: 13
1.7.2005 10:31:40   
miševi
mislim, da imajo celo e-trgovino

(odgovor članu Sofi)
Neposredna povezava do sporočila: 14
1.7.2005 12:02:45   
nanka
drage moje sporočam vam da se odpravljam na morje. Imejte se lepo in uživajte še zadnji mesec v enem kosu. Se slišimo 12.7.
Lp

(odgovor članu Sofi)
Neposredna povezava do sporočila: 15
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kateri so prvi znaki začetka poroda?
Ko se bliža dan poroda, je vse več znamenj, ki nakazujejo na to, da se bo porod začel. Nekatera so prava, nekatera pa ne...
Zgodbe malih junakov: Potrjen je bil sum p...
photo
Spomnim se, da osebju v porodni sobi nisem želela povedati, kako bo fantku ime, saj sem želela, da je najprej postopek m...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?