tina104 -> Jutri bomo rekle NASLEDNJI MESEC (30.6.2005 16:56:49)
|
Ja, kako blizu smo že, a ne. Jaz že spet nisem kaj ekstra dobro spala. Sem se zbujala vsako uro se mi zdi, no sem pa hitro spet nazaj zaspala, tak da še ni panike. Mogoče hodim preveč spočita spat:zmeden2: Vse, kar delam je kuhanje, pospravljanje, čiščenje, košenje trave, pa poležavanje, branje, posedanje ob računalniku, pa kak sprehod. Res imam ogromno prostega časa sedaj (hvala bogu sicer), ampak kaj preveč za telovadit mi ni, ker je prevroče in se ne počutim dobro, če grem npr. na orbitrek. Na dopust ne grem. Smo bili za tri dni v Bohinju aprila. Malo sicer študiram, kak bi blo fajn videt morje;) Glede oblačil sem že slišala podobne pripombe, sama pa še nimam teh izkušenj. Oblačila bom namreč dobila in to verjetno naslednji teden, tako da si bom mogoče potem kaj bolj na jasnem:). Kaj pa druge že imate vse za novega člana. Mi imamo voziček, lupinico, posteljico in jogi ter 1 rjuho. Oblačila in povijalne plenice dobim. Potem moram kupit še tetra plenice, pa banjico, pa previjalno podlogo (previjalno mizo mi bo :love: naredil), pa kake manjše pripomočke. No, saj bo počasi. Boste kupile dudo in stekleničko?? Jaz sem mislila, da če bom rabla, bomo to že po rojstvu nabavli.
|
|
|
|