|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Dočakala transfer
30.6.2005 15:30:24   
althea
Pozdravljene!

V ponedeljek, 27.6. sem imela punkcijo enega samega folikla. V foliklu je na srečo bilo jajčece, ki se je tudi lepo oplodilo. V sredo 29.6. pa sem že imela transfer. Sem zelo vesela, imam tudi slikico,ki jo hodim kar naprej gledat. Kako ste se ve kaj počutile po transferju? Jaz jemljem Dabroston, počutim se čisto običajno, tako kot pred transferjem. Po kolikem času po transferju ste delele test??? Ne vem, če bom zdržala do 15.7.

Upam, da bom kmalu srečka nosečka.? Hvala za vaše odgovore in lep dan!:)
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Dočakala transfer
30.6.2005 15:33:38   
tinkamiška
Althea jst ti neznam odgovorit, ker nimam zkušenj, zato pa močno, močno stiskam pesti, da boš kmalu vidla:modri::roza:!

Tinka

(odgovor članu althea)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Dočakala transfer
30.6.2005 15:36:50   
dolenjka
Tudi jaz držim pesti zate!:rozica::rozica:

(odgovor članu althea)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Dočakala transfer
30.6.2005 15:44:22   
Anonimen
Drzim mocne pestke zate!!!:miska::miska::miska:

(odgovor članu althea)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
   Dočakala transfer
30.6.2005 15:47:59   
gojska
:bravo:jaz nič ne vem bi te pa rada vprašala.:bravo:
So ti vzeli enega, ker si pač imela samo enega ali je bilo tako mišljeno? Ker baje nekje naredijo zamrznjenčke:ups:Kje so ti to delali ?
Upam, da nisem preveč zoprna s temi vprašanji in da boš dobila odgovore na svoja,.
Držim pesti zate, bodi mirna in zaupaj:love:
goja;)

(odgovor članu althea)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Dočakala transfer
30.6.2005 16:43:39   
Suana
držim pesti zate in upam da se ti želja uresniči.poskusi se čimbolj sprostit in čimmanj misliti na to.:modri:da bi čimprej zagledala ta znak:sloncek::bravo::sloncek:
LP suzana:rozica:

(odgovor članu althea)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   Dočakala transfer
30.6.2005 17:20:04   
rija
Althea, ne rabiš se čisto nič drugače počutiti kot sicer. Ne išči znakov nosečnosti, ker so identični PMS.
Lepo se sprosti, uživaj, ne seksaj, ne tuširaj se z vročo vodo, jej otroški aspirin, ne vozi se pretirano z avtomobilom... To so nasveti, ki sem jih dobila jaz od tistih pred mano. Sem se jih v drugo držala (v prvo ne) in je uspelo.

Test pa si komot lahko naredip 13. julija. Kakorkoli da je trinajsti... Takrat bi ti že moglo pokazati. Nikakor pa ga ne delaj prej, saj je lahko ali lažno negativen ali lažno pozitiven.

Upam, da se nam pridužiš na sosednjem forumu.
Najlepše želje.:rozica:

(odgovor članu althea)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   Dočakala transfer
1.7.2005 9:23:06   
enaena
zakaj se ne sme voziti pretirano z avtomobilom???

jaz grem danes že drugič ta mesec na daljšo pot z avtomobilom - ali to kaj lahko vpliva, če sva slučajno zanosila ?

(odgovor članu althea)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   Dočakala transfer
1.7.2005 10:40:53   
rija
kaj pa vem. Meni tudi vse stvari niso logične... Jaz sem se konkretno eno uro po transferju peljala domov 200 km po ne preveč dobri cesti in me je kar narukalo, pa ni bilo hudega.... Baba čula, baba rekla.

(odgovor članu althea)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   Dočakala transfer
1.7.2005 10:42:18   
rija
anaena, sem bolj površno prebrala: to velja po et, pri naravni zanositvi pa ziher ne. Saj pa ene še motokros vozijo pa ni frke.

(odgovor članu althea)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   Dočakala transfer
1.7.2005 10:43:57   
enaena
ok, hvala, sm se kr mal ustrašla :))

(odgovor članu althea)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   Dočakala transfer
2.7.2005 18:17:28   
althea
Ja, Goja po stimulaciji z injekcijami je zrastel samo en folikel. Na srečo, je bil poln. Sicer pa hodim v MB, k dr. Reljiču, ki je za moje pojme najboljši. No, tudi vsi ostali so prijazni in čisto O.K.

Počutim se po transferju v redu, čisto tako, kot prej!:)
Komaj pa že čakam, da pride tisti datum za kontrolo. No, mi je pa ena spodaj napisala, da lahko probam mogoče že prej:) Bomo videli, verjamem pa, da je uspelo:)

LP vsem:)

(odgovor članu althea)
Neposredna povezava do sporočila: 12
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...

eko perilo
majch

Ste pripravljeni odšteti nekaj več denarja za perilo iz eko/organskega bombaža?

ne (50%)

da, vsekakor (15%)

da, če je tudi dizajn dober (35%)

Število vseh glasov: 215

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!