Dočakala transfer (Polna verzija)

Forum >> [Zanositev] >> Želimo si novega člana

Sporočilo

althea -> Dočakala transfer (30.6.2005 15:30:24)

Pozdravljene!

V ponedeljek, 27.6. sem imela punkcijo enega samega folikla. V foliklu je na srečo bilo jajčece, ki se je tudi lepo oplodilo. V sredo 29.6. pa sem že imela transfer. Sem zelo vesela, imam tudi slikico,ki jo hodim kar naprej gledat. Kako ste se ve kaj počutile po transferju? Jaz jemljem Dabroston, počutim se čisto običajno, tako kot pred transferjem. Po kolikem času po transferju ste delele test??? Ne vem, če bom zdržala do 15.7.

Upam, da bom kmalu srečka nosečka.? Hvala za vaše odgovore in lep dan!:)

tinkamiška -> Dočakala transfer (30.6.2005 15:33:38)

Althea jst ti neznam odgovorit, ker nimam zkušenj, zato pa močno, močno stiskam pesti, da boš kmalu vidla:modri::roza:!

Tinka

dolenjka -> Dočakala transfer (30.6.2005 15:36:50)

Tudi jaz držim pesti zate!:rozica::rozica:

Anonimen -> Dočakala transfer (30.6.2005 15:44:22)

Drzim mocne pestke zate!!!:miska::miska::miska:

gojska -> Dočakala transfer (30.6.2005 15:47:59)

:bravo:jaz nič ne vem bi te pa rada vprašala.:bravo:
So ti vzeli enega, ker si pač imela samo enega ali je bilo tako mišljeno? Ker baje nekje naredijo zamrznjenčke:ups:Kje so ti to delali ?
Upam, da nisem preveč zoprna s temi vprašanji in da boš dobila odgovore na svoja,.
Držim pesti zate, bodi mirna in zaupaj:love:
goja;)

Suana -> Dočakala transfer (30.6.2005 16:43:39)

držim pesti zate in upam da se ti želja uresniči.poskusi se čimbolj sprostit in čimmanj misliti na to.:modri:da bi čimprej zagledala ta znak:sloncek::bravo::sloncek:
LP suzana:rozica:

rija -> Dočakala transfer (30.6.2005 17:20:04)

Althea, ne rabiš se čisto nič drugače počutiti kot sicer. Ne išči znakov nosečnosti, ker so identični PMS.
Lepo se sprosti, uživaj, ne seksaj, ne tuširaj se z vročo vodo, jej otroški aspirin, ne vozi se pretirano z avtomobilom... To so nasveti, ki sem jih dobila jaz od tistih pred mano. Sem se jih v drugo držala (v prvo ne) in je uspelo.

Test pa si komot lahko naredip 13. julija. Kakorkoli da je trinajsti... Takrat bi ti že moglo pokazati. Nikakor pa ga ne delaj prej, saj je lahko ali lažno negativen ali lažno pozitiven.

Upam, da se nam pridužiš na sosednjem forumu.
Najlepše želje.:rozica:

enaena -> Dočakala transfer (1.7.2005 9:23:06)

zakaj se ne sme voziti pretirano z avtomobilom???

jaz grem danes že drugič ta mesec na daljšo pot z avtomobilom - ali to kaj lahko vpliva, če sva slučajno zanosila ?

rija -> Dočakala transfer (1.7.2005 10:40:53)

kaj pa vem. Meni tudi vse stvari niso logične... Jaz sem se konkretno eno uro po transferju peljala domov 200 km po ne preveč dobri cesti in me je kar narukalo, pa ni bilo hudega.... Baba čula, baba rekla.

rija -> Dočakala transfer (1.7.2005 10:42:18)

anaena, sem bolj površno prebrala: to velja po et, pri naravni zanositvi pa ziher ne. Saj pa ene še motokros vozijo pa ni frke.

enaena -> Dočakala transfer (1.7.2005 10:43:57)

ok, hvala, sm se kr mal ustrašla :))

althea -> Dočakala transfer (2.7.2005 18:17:28)

Ja, Goja po stimulaciji z injekcijami je zrastel samo en folikel. Na srečo, je bil poln. Sicer pa hodim v MB, k dr. Reljiču, ki je za moje pojme najboljši. No, tudi vsi ostali so prijazni in čisto O.K.

Počutim se po transferju v redu, čisto tako, kot prej!:)
Komaj pa že čakam, da pride tisti datum za kontrolo. No, mi je pa ena spodaj napisala, da lahko probam mogoče že prej:) Bomo videli, verjamem pa, da je uspelo:)

LP vsem:)

Stran: [1]