ljupka
|
No Miška pol tvoj pop ni fajst žleht ampak samo malo! No saj otroci do druzga leta so čist pridni in ubogljivi!Vsaj moja dva sta bila,naredila kaj sem ji rekla ,še sama se je spomnila,ta mal tudi! Otkar ima pa tri leta,trma na višku,sploh me ne šmirgla ,če kaj rečem me fino ignorira! In kaj boš dovolil ,da ti serje po glavi,pol bo z leti samo še slapše!Pa jima dopovedujem,pa razlagam,pa nič! Ta teden sem začela ,da ko se začne halo,enga pošljem v sobo,hudo užaljeni,sam kaj ko je čez 10min nazaj,ne da bi ga sama poklical,kot smo zmenjeni!Čez 10min po starem,veselica!A jih naj zaklenem v sobo,tega nebi rada! Barni te čist razumem,jaz se svoje mame še vedno bojim,vedno izbiram besede ko se z njo pogovarjam,vse pusti posledice če je preveč in gre čez mejo! Da povem kaj je bilo pri nami!Imamo novo jedilnico ,klopi in mizo in za novo leto smo imeli eno tri obiska in takrat si vedno data duška,da pokažeta kaj znata!Od moža sestrična in njena že velika poba(18 in 20 let),sta se z njo igrala in so užival!Lezla jim je za vrat in iha,groza no bolj sem govorila naj neha ,bolj je rinla gor!Prvič se nisem preveč vznemirjala,ker sta to rudi sama hotla se z njo igrat! Drugič je prišel en drug,ki mu glih ni pasalo in ni za otroke,in sem skoz Ana nehaj,Ana nehaj!Jo odnesla stran,ji naštimala risanko,ona pa nikakor nehat,še naprej rinla njemu za vrat!Ko je bilo mojmu enkrat dovolj jo je zagrabil počil po riti posel pred TV in se eno uro ni premaknila,dokler so bili obiski! In od takrat nobenmu več ne rine za vrat!
< Sporočilo je popravil ljupka -- 1.2.2010 15:52:49 >
|