mika
|
IZVIRNO SPOROČILO: Sanikaa IZVIRNO SPOROČILO: mika Ko jih je dobila po riti, je vedela zakaj. V mojo ljubezen do nje, ni podvomila, ker sem toliko z njo in vedno ob njej in tista po riti, tega ni spremenila. Mika seveda da ni podvomila v tvojo ljubezen saj si njena mamica , ki je obožuje! Njen idol si, ki v njenih očeh ima vedno prav in si nepogrešljiva. In s takim dejanjem nisi zamajala njeno ljubezen do tebe ampak NJENO SAMOSPOŠTOVANJE , ki je jezgra otroške psihe. Večina vas laika menja samozavest in samospoštovanje. Zato si samo pihajte na dušo in se opravdavajte kako je to "popolnoma ok". Hvala bogu da niste bile moja mami. Seveda da bo vam otrok prišel do živega ..na vama je da uporabite samokontrolo in ne udarite!! Seveda če ste sposobne tega. Kako pišete niti ne. Jaz tudi upam da moj otrok ne bo v bližini vašega , ker bo reakcija, ko ne bo nekaj po njegovem , kopija mamice. Udaril bo, ker sam ne bo znal drugače odreagirat. Sanika, pišeš iz neke teorije, ki izhaja iz opazovanja trpinčenih otrok. Ljuba ženska, a ti sploh razumeš o čem pišem? O kakšni samokontroli govoriš? Preberi zgoraj kaj sem napisala kako funkcionirava...če ne razumeš preberi še enkrat in kje najdeš potrebo o samokontroli . Bolj samozavestnega otroka, z zelo dobro oblikovano samopodobo (to mi vzgojiteljice od samega začetka govorijo) ne boš našla, kot je moja hčerka. Tiste po riti se sploh ne spomni, je pa delovala v momentu. Pa kaj ti misliš, da jaz nisem ponavljala eno in isto...ne na cesto, avto te lahko zbije....ko pokvarjena plošča. Držala za roko, imela vedno čist blizu mene... Še sama je učila pol leta mlajšo punčko, da ne sme na cesto in jo kao pazila. Punčka je šla stran, ona pa na cesto, pa spet jovo na novo... In ne , ne opravičujem se, še najmanj pa tebi ali komurkoli na RR. Sama sem odgovorna za svoja dejanja in odgovorna za svojega otroka. In ne moja hčerka ne tepe drugih otrok. Očitno zelo malo poznaš otroško psihologijo in kot sem napisala, enačiš s trpinčenimi otroci. Pa ne...res ne morem verjet, da ene tako omejeno razmišljate, da ne ločite zrnje od plevela. Tudi prav. Ampak ponavadi takšni izvejo na bolj trd način....upam, da je tvoj otrok bolj vodljiv, pa ti tega ne bo treba .
|