|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   potovalna slabost
30.6.2005 10:17:04   
kepica
Ojla punce!

Našemu Nejcu je med vožnjo na dolge relacije slabo.Zandjič,ko smo šli z morja (Lošinj) mi je pobruhal cel avto.Od takrat naprej vem,da ne prenaša vožnje.Prej nismo imeli težav,ampak se nismo nikamor daleč peljal.
Avgusta gremo spet na morje in do takrat moram dobit nekaj proti slabosti,pa me zanima,kaj dati 14 mesečnemu fantku? Ali bi bilo bolje iti po recept k pediatru?

Prosim za kakšen nasvet.

Hvala
lp
kepica
Neposredna povezava do sporočila: 1
   potovalna slabost
30.6.2005 10:18:55   
viv_
Nekateri zelo pohvalijo flajštre (slovensko obliž) za čez popek...

(odgovor članu kepica)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   potovalna slabost
30.6.2005 10:40:53   
darjatimci
Tudi jaz sem že slišala za obliže,uporabljali smo pa že tudi Dramamine tablete.

(odgovor članu kepica)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   potovalna slabost
30.6.2005 11:01:12   
kepica
viv,a to se dobi brez recepta?
darjatimci, a ti tableti uspavajo? Ker mogoče bi blo to še bolje.Če je to sploh dobro:zmeden2: Ali jih dobim tudi brez recepta?

(odgovor članu kepica)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   potovalna slabost
30.6.2005 11:05:47   
darjatimci
Ja u bistvu te naredijo bolj lenega vsaj mene so,mojo hči pa malo bolj umirjeno,ona je dobila samo pol tabletke ,to dobiš v lekarni brez recepta.

(odgovor članu kepica)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   potovalna slabost
30.6.2005 11:10:54   
kepica
Upam,da bo pomagal.Bom v lekarni vprašala,kaj se bolje obnese-obliži ali tablete?Verjetno bodo vedl pomagat.

(odgovor članu kepica)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   potovalna slabost
30.6.2005 11:24:45   
dory
kepica..sej to rabs cist navadn flajstr...

(odgovor članu kepica)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   potovalna slabost
30.6.2005 11:42:16   
darjatimci
Ne to ni navaden flajšter,ti kar v lekarni vprašaj meni so ga že ponujali.

(odgovor članu kepica)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   potovalna slabost
30.6.2005 11:58:52   
kepica
Ja Teja,ne vem,če navaden flajšter kej pomaga.Pri nas je bla salbost kr huda.Je jokal celo pot,tudi zaspal ni.Bo treba nekaj močnega.Še rajši bi vidla,če bi kar zaspal.Tko bo še najmanj trpel.

(odgovor članu kepica)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   potovalna slabost
30.6.2005 12:15:31   
Lenny
Kaj pa, če bi potovali ponoči? Pri nas se obnese in mali prespi praktično vseh 600 km. Odhod planirava tako, da smo zjutraj na cilju.
Lp

(odgovor članu kepica)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   potovalna slabost
30.6.2005 12:29:37   
kepica
Ja,Lenny mi gremo samo na Pag in je komej 4 ure vožnje,tko da ne mormo it sredi noči.Zanjič smo šli ob 4h pa je skoraj celo pot jokal.Nazaj smo šli pa ob 8h zvečer,ko gre on spat,pa je pol poti gledal v luft in še bruhal.Nič ne pomaga.Je lahko še ne vem kako utrujen in zaspan pa nič.Samo še bolj se joka.:( Najrajš bi ga kr mal uspavala s tabletami proti sklabosti oz.sej če mu ne bi bilo slabo,bi pa verjetno že kr sam od sebe zaspal,ker se rad vozi in med vožnjo(na kratke relacije)zmeraj zaspi.

(odgovor članu kepica)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   potovalna slabost
30.6.2005 12:32:47   
Lenny
Ojoj, to pa je druga pesem. Jaz bi se pri pediatru ali pa v lekarni pozanimala za tabletke. Zakaj bi se mali mišek mučil s slabostjo, če se mu lahko pomaga.

(odgovor članu kepica)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   potovalna slabost
30.6.2005 13:32:55   
al1*
Naši je tudi bilo slabo. Dramine otroka uspavajo, pa še :hudicek: grenke so. Mi smo včasih prakticirali z obližem, pa ni bilo pravega učinka.
V Avstriji se dobijo tudi ene homeopatske tabletke proti slabosti. Ko je bila večja, pa smo uporabljali žvečilne, ki smo jih ravno tako kupili v lekarni v Avstriji.

(odgovor članu kepica)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   potovalna slabost
30.6.2005 22:26:01   
Blanka77
O, naša tud vsakokrat bruha, če gremo na vožnjo, ki treja več kot pol ure. Bom šla jutri v lekarno vprašat za te obliže. Sej jo razumem, ker je men tud velikokrat slabo.

(odgovor članu kepica)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   potovalna slabost
30.6.2005 22:51:19   
TaRe*
Mi smo šli v soboto na Pag,pa še nazaj:(,pa sem tud Tamari dala predno smo šli pol tabletke Dramina(pa je stara 8 let.Doli smo se vozili 9 ur...in je skoraj vse prespala,pa nič ji ni blo slabo...le jest ni hotla,ko smo se ustavili za na fruštek.Ji ni pasalo.

Sem pa v lekarni vprašala.kaj naj vzamem,da bi lahko v primeru,da bo tamali tud slabo ,še njej dala(je pa 1 leto)Mi je dala to in je rekla,da je to najboljše.

(odgovor članu kepica)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   potovalna slabost
1.7.2005 7:30:19   
kepica
Hvala punce za nasvete.Bom šla kr v lekarno po Dramine,pa bo.Upam,da bo pomagalo.

Hvala:rozica:
lp
kepica

(odgovor članu kepica)
Neposredna povezava do sporočila: 16
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?