|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Strah grmenja
29.6.2005 23:49:23   
zi&mm
Mamice,
kako ve svoje :duda: potolažite ob grmenju? Se ga bojijo? Žiga je star šele mesec dni in do sedaj ni kaj dosti deževalo, danes zvečer pa se je kar usulo in vsakič ko zagrmi, se strese fajn od straha in v :((:((:((:((:(( in to tak da ga sploh ne morem pomirit...kaj ve storite v takem primeru? :zmeden2:
šele je zaspal in je zagrmelo, sedaj pa vik in krik :((:(( ga šibam tolažit spet, se mi zdi, da bo kr na veliki postli spal...
Hvala :rozica:
Lahko noč pa lepe sanje,
:metulj:Mili
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Strah grmenja
30.6.2005 0:03:52   
Gina
Meni sploh ni jasno, ali naš danes ne tuli ravno zato. Nikoli se ne zbuja, danes je pa paničen od strahu. Ga crkljava izmenično z mojim. No, zdaj se je moj zaprl z njim v spalnico, mogoče bo pa zaspal. Pa res grdo grmi.

(odgovor članu zi&mm)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Strah grmenja
30.6.2005 6:33:34   
Lunca1
Moja pa sploh ne ve da grmi.

(odgovor članu zi&mm)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Strah grmenja
30.6.2005 6:39:44   
Primoza
Dobro se je zasmejati, ko zagrmi, narediti iz tega zabavo.

(odgovor članu zi&mm)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Strah grmenja
30.6.2005 7:13:30   
saratanja
Pri nas se pa :duda: čudi in smeji ko grmi (ali pa sploh ne reagira). Gremo na balkon, pa gledamo strele, pa oblake, pa potem še dežek.... res pa jaz obožujem nevihte (če je na suhem seveda:) )
Mgoče je pa zato, ker se k nam sliši vlak in kar naprej piskajo...pa sem potem ob vsakem zvoku vedno ta zvok ponovila in delala smešene face. Se je mali navadil na hrup in se ob tem zabaval. Pa je mogoče zdaj to še na grmenje prenesel :bravo:

(odgovor članu zi&mm)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Strah grmenja
30.6.2005 7:56:41   
Primoza
To drži, dojenčki "srkajo" naše razpoloženje. Če pokažemo skrb ali nelagodje, bodo še oni prestrašeni.

(odgovor članu zi&mm)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   Strah grmenja
30.6.2005 8:21:43   
Anonimen
Naš se ne boji,seveda so vaši še premajhni za razlago,zakaj grmi.
Jaz sem našemu Timiju razložila,da se oblaki na nebu lovijo in se vsake tolko časa spotaknejo ali zaletijo in zato potem ropotajo.
Včeraj zvečer je močno grmelo mali pa je užival:)-
Edine stvari ki se boji je čriček,ki zvečet na pergoli čvrči:zmeden2:ga mormo potem podit stran,da lahko Timi zaspi.
Niti ko je bil majhen kot vaši se ni odzival na grmenje.
Morda pa vaši dojenčki čutijo vaš strah?:zmeden2:

(odgovor članu zi&mm)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
   Strah grmenja
30.6.2005 8:29:29   
zi&mm
Neva,
mogoče res čuti strah ampak spet me ni tolko strah, da ne bi mogla spat al karkoli, se stresem ko zagrmi ampak to je vse :ups: zakaj pa Žiga :(( ko zagrmi ne vem, ponoči je pač spal čisto ob meni in me celo noč držal za prst tako da smo dali noč skozi...

(odgovor članu zi&mm)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   Strah grmenja
30.6.2005 8:36:21   
Anonimen
Na si sama priznala da se streseš,ko zagrmi,to je otroček začutil,da čuti mamica nelagodje ob tem pojavu.Majhni otroci so kot najbolj prefinjene antene,vse prav vse občutijo in kasneje pokažejo tudi oni nelagodje. uffa sem zakomplicirala,v glavnem dete je začutilo vsak tvoj trzaj ob grmenju .
Meni je grmenje všeč,pa moji hčeri tudi zato smo zmeraj pozitivno reagirale.
Naslednjič se skušaj zadržati,ko bo pa večji pa mu tudi ti pravljico o oblakih ki se zaletavajo povej..nekaj se izmisli z nasmeškom.

(odgovor članu zi&mm)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
   Strah grmenja
30.6.2005 9:12:18   
zi&mm
Ampak jaz sem se včeraj le ob ta najmočnejšem buuumuuu stresla kasneje pa nič več...kolko dolgo pa to vpliva na :duda:

(odgovor članu zi&mm)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   Strah grmenja
30.6.2005 9:16:35   
Anonimen
Ne vem:ups:ko bo večji bo morda boljše.Obrni vse skupaj na igro.
Malo me čudi,ker tako majčkeni sploh še ne reagirajo na zunanje pojave.
Boš videla kaj bo čas prinesel morda pa kasneje sploh ne bo registriral.

(odgovor članu zi&mm)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
   Strah grmenja
30.6.2005 10:24:07   
ZARA
Zara ne kaže nobenih znakov,da bi se bala...no, pa sej njej je po večini vseeno...

(odgovor članu zi&mm)
Neposredna povezava do sporočila: 12
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?