|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Spanje brez dojenja
29.6.2005 21:51:06   
Nikica
Kako uspavate svoje otročke brez dojenja čez dan?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Spanje brez dojenja
29.6.2005 22:02:53   
Marogica
Jaz sem svojega navadila na poseben ritual, oz, ko je bil buden je bil v ležalniku, spat pa sem ga dala vedno v sobico, košaro. Počasi je začel razločevati, kje se spi in kje se bedi. Obvezna je tudi duda in plenička, ki si jo sedaj (pri 6,5 mes) vleče na obraz in tako zaspi. Zanimivo je tudi to, da ko ga položim v posteljico, nikoli ne joče-kot da bi vedel. Je pa res, da ga tja položim samo, ko imam občutek, da je zaspan in če sem se zmotila, ga tudi dvignem iz postelje.
Vedno si predstavljaj, da enkrat ne boš več dojila in da ga boč morala nekako uspavati.

(odgovor članu Nikica)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Spanje brez dojenja
29.6.2005 22:07:58   
MINEJA
Preberi si knjigo Otroško spanje-brez joka v sanje. Ne bo ti žal, tam boš našla polno koristnih nasvetov!!!

LP

:sloncek::sloncek::sloncek:

(odgovor članu Nikica)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Spanje brez dojenja
29.6.2005 22:38:47   
eva1
Ja to se tut jaz sprašujem-kako brez dojenja zaspat?:zmeden2::zmeden2::zmeden2::zmeden2::zmeden2:

(odgovor članu Nikica)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Spanje brez dojenja
29.6.2005 22:51:47   
Tasika
Uf, hvala bogu da nisem edina.:ups::ups::ups:

(odgovor članu Nikica)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Spanje brez dojenja
29.6.2005 22:55:22   
Divja vijolica
Moj ne more zaspati brez dojenja ne čez dan ne ponoči. Ne vem kaj naj, ne mara flaše, nič... če ga nebi dojila sploh ne bi nič spal. Sama sploh ne morem nikamor. :(

(odgovor članu Nikica)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   Spanje brez dojenja
30.6.2005 7:29:34   
sarči
Pri nas je identično kot pri Marogici,le da je pri nas prstek in plenička:)-:)-:)-
Jaz jo še zvečer podojim kar v dnevni,pol se še malo crtamo vsi trije in ko vidim da je zaspana gremo u sobco in RES ni problemov!

(odgovor članu Nikica)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   Spanje brez dojenja
30.6.2005 7:30:29   
Pinga
Naj se vam pridružim še jaz.

Tudi naša ne more zaspat brez dojenja, vendar problem je v tem, da je stara že 26 mesecev. Čez dan in ponoči je ne dojim, samo zvečer ko gre spat, da na zizi zaspi. Isto je čez vikend ko gre spat po kosilu.
Ampak v vrtcu, ko grejo spat po kosilu zaspi brez zizike brez problema.

(odgovor članu Nikica)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   Spanje brez dojenja
30.6.2005 9:35:26   
beba76

Ko vidim, da je :duda: zaspan, ga dam v posteljico, dudo v usta in grem. Aja, pa muziko mu po navadi naštimam.
Vse pa ni tako nedolžno, kot se sliši. Dude namreč ne zne vlečt in mu kar pada iz ust. Sicer mu jo podložim, a zdaj, ko glavico že ful obrača, se zgodi, da parkrat moram it nazaj dat dudo.
Pa še to je pri nas: dudo mu moram namazat s kapljicami, ki so ful sladke, da jo sploh začne žvečit, drugače ni šans, da bi jo spravila v usta.:ups:
Za to uporabljam vetrovne kapljice (ki so še kao proti krčem). Vem, da menda to ni dobro, a raje ga navadim na to, kot na roke ali spanje na joški.
Se pa nama tudi zgodi (zelo poredko), da zaspi med dojenjem.Pol pa narahlo v posteljico z njim in to je to.

(odgovor članu Nikica)
Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Zanimivosti o novembrskih otrocih
Pričakujete oziroma imate novembrčka doma? Ste morda vi rojeni novembra ali kdo drug od bližnjih oziroma prijateljev? Po...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?