Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
naš kuža nam kravžla lase pa tud usem sosedom 29.6.2005 11:27:22
|
|
|
|
baguSka
|
Aja še to: kuža ki postaja slaboviden, se zarad tega počuti bolj slabotnega in izgubljenega, kuža v takih trenutkih še bolj potrebuje bližino človeka, da ve da ni sam. Mogoče ga pa to moti ko je ponoči zunaj sam :zmeden:
|
|
|
|
naš kuža nam kravžla lase pa tud usem sosedom 29.6.2005 11:35:23
|
|
|
|
Anonimen
|
No, super, da ste ugotovili, kaj ga tare. Ga vsaj k al bini pa prevzgojo ne bo treba peljat. To sem imela v mislih, al bina, vzgojo s trdo roko. Pa tvojo sliko sem zraven gledala.
|
|
|
|
naš kuža nam kravžla lase pa tud usem sosedom 29.6.2005 11:45:37
|
|
|
|
Anonimen
|
...s celo kračo v rokah :)-
|
|
|
|
naš kuža nam kravžla lase pa tud usem sosedom 29.6.2005 12:49:12
|
|
|
|
zoya_
|
pr naših sosedih majo tud enga tamauga psa, k skoz laja... ti včasih tko živc sname, da samo okno zapreš... :grrr: Kakšna rešitev? Pa nimam pojma... mogoče če bi ga pa znorel zvečer, bi pa nehal, mogoče pogreša družbo, mogoče kakšen daljši sprehod, al pa kakšno mrzlo vodo, da bi se namoču, k mu je vroče :)-
|
|
|
|
naš kuža nam kravžla lase pa tud usem sosedom 29.6.2005 13:39:19
|
|
|
|
BigWhale
|
Lastnike psov, ki svoje pse med gonjenjem spuscajo in jim pustijo, da vandrajo naokrog, bi jaz v pesjake zaprl. Mogoce bi jim prislo na misel, da bi blo dobro takrat psa zapret nekam, da ne bo okrog lazil. Ce pes laja in zbuja ostale, potem je treba poiskat vzrok zakaj to pocne. Ne pa psa stran spravit. Hvala alahu vam je to uspelo... ... upam, da se ne bo kdaj komu otrok jokal cele noci... ... ker ga bo najbrz treba stran spravit. Al kaj?
|
|
|
|
naš kuža nam kravžla lase pa tud usem sosedom 29.6.2005 14:41:10
|
|
|
|
Gina
|
Aja, mala maja, sem že včeraj pomislila, kaj pa če je ljubosumen na vašega dojenčka? Sem mojega vprašala, kaj misli, zakaj pes tuli, pa je rekel, zihr tuli za ljubezen. Mogoče pa res. Veš, zihr nimate toliko časa zanj, za crkljanje mislim, kot prej. naša je bila tudi nekaj časa ljubosumna na malega, preden ga je čisto sprejela.
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?