|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   naš kuža nam kravžla lase pa tud usem sosedom
28.6.2005 22:23:34   
mala maja
:(:((:grrr: ma sej ne vem ker smajli naj se dam :hudicek:

Uglavnem naš :kuza::kuza::kuza: ga biksa že en mesec. ČEz dan je tiho ko rita pol se pa začne ob desetih zvečer dret v pesjaku pa butat z vrati pa lajat :((:((:(( Ne spi noben več v naši soseski. Vsi se kregajo pa pritožujejo. Pa sva ga zaprla v garažo je še huje :((:((:(( pa sva ga dala notr k nama :((:((:(( brez uspeha-naš grozi da ga bo dal stran da ga ma dost.
Ne vem več kaj narest.:kuza: mamo radi sam kar je preveč je pa preveč. Pa k srcu nam je prirastel 10 let ni mal časa.

Evo spet se dere. Ma kaj nej ga spustiom da bo šel mal na potep. Kaj pa če kerga urizne????? Zdej grem pa dol.. mi je živce požru.

PPPPOOOOMMMMMMMOOOOOOOOČČČČČČČ-nebi rada dobila na nos inšpekcije
Neposredna povezava do sporočila: 1
28.6.2005 22:27:52   
Anonimen
Od moje tašče psica se je tudi začela nenormalno dret, zdaj, ko je stara 13 let. Je pa gluha in nič ne sliši. Psica, mislim. Laja pa ona (tudi psica) zato, ker nekaj hoče, pa ne more. Ponavadi vstati. Če bi bilo pri vas to problem, bi najbrž vedela.
Obstajajo ene ovratnice, da ko pes zalaja, se sproži curek limonine kisline ali nečesa takega, ki psom smrdi. Je čisto naravno, samo pse moti ta vonj. Sicer menda niso poceni, ampak najbrž ceneje kot kakšna kazen...

(odgovor članu mala maja)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
28.6.2005 22:29:49   
eva1
Joj men tut sosedov pes načenja živce:grrr::grrr::grrr::grrr:-laja k zmešan, da še okna ne morem met odprtga, k pol pa Luka zbudi!

Neposredna povezava do sporočila: 3
28.6.2005 22:31:18   
Anonimen
A sta vidve sosedi?:)

Neposredna povezava do sporočila: 4
28.6.2005 22:34:16   
mala maja
NEEE pri nas mamo sam mi LUka tle okoli.:)-:)-:)-:)-:)-

Neposredna povezava do sporočila: 5
28.6.2005 22:35:43   
malecka
tud men gre naš pes na živce :hudicek::hudicek::hudicek: Sem rekla naj ga odstranijo on pa laja samo kadar prihaja nekdo od domačih in na sosedove goste kot da čuva njihovo hišo. k nam lahko pride kdor hoče on pa maja z repom:hudicek::grrr::grrr::grrr::grrr:

Neposredna povezava do sporočila: 6
28.6.2005 22:40:44   
Gina
Uh, ne vem, ampak jaz bi znorela. Dobro, da je naša :kuza:bolj tihe sorte. Najbolj od vseh nas.:)-:)- Po moje bi kakšnega vprašala, ki se bolj profesionalno ukvarja s tem. Ali pa na kašen pasji forum, tam tudi to vedo po moje. Moj bi ti pa rekel, pes mora vedeti, kdo je gospodar, pa mora ubogat, drugače ga k otrokom ne spustim. Samo to je bolj težko v praksi, sploh kakšnim bolj nežnim ženskim dušicam. Mene tudi naš pes okrog prinaša. Danes naša :kuza:že cel dan spušča take pline, da je obup. Je edini pes, kar jih poznam, da ne prenese golaža.:(( Pes, pa ne je mesa...:)-:)-

Neposredna povezava do sporočila: 7
28.6.2005 22:45:32   
Anonimen
Gina, naša tudi ne je makaronov s polivko.
Kako pa laja kuža, mala maja? Mislim, ali visoko ali bolj nizko? Ali prosi ali se dere kar tako? Nekaj mora biti, če začenja vedno ob isti uri.A je kakšna polna luna? Ali ga kakat ali lulat? Mogoče je pa golaž jedel...

Neposredna povezava do sporočila: 8
28.6.2005 22:45:41   
polona2
A lahko uporabljate kakšen drug izraz, živali se ne odstrani,
oz. živali odstranjuje samo higienik,

hja, kaj pa vem, če vašega kuža "meče" zaradi gonje in se to dogaja (pre)dolgo ali (pre)intenzivno, razmislite o njegovi kastraciji, če ga v takem stanju spuščate iz pesjaka na prosto, se mu zaradi zamegljenih misli:love: kaj hitro lahko zgodi, da konča pod avtomobilskimi kolesi.

Neposredna povezava do sporočila: 9
28.6.2005 22:47:30   
polona2
Aja, pa še to, če ima pes dobre bivalne pogoje in dnevni izpust, se inšpekcije nimaš kaj bati, ne poznam primera, da bi koga inšpektor oglobil zaradi laježa njegovega psa, torej bodi brez skrbi, inšpekcija in policija ti zaradi laježa ne moreta nič!!!

Neposredna povezava do sporočila: 10
28.6.2005 22:54:37   
malecka
ja polona2 res sem to grdo napisala veš jaz imam živali in živalce rada in ni to edini pes.Samo jezi me ker laja na vse domače.In smo sprobali že vse mogoče načine pa nič ne pomaga. Tud na sprehode gremo....

Neposredna povezava do sporočila: 11
29.6.2005 7:12:56   
Anonimen
Pes včasih na tak način komunicira. Tako se pogovarja.

Neposredna povezava do sporočila: 12
29.6.2005 7:15:22   
Anonimen
Sam s sabo.

Neposredna povezava do sporočila: 13
29.6.2005 8:47:24   
Anonimen
Babe kot babe..sam lajajo tja v tri dni;):)-
Naša:kuza:tud,vse kar gre in leze in priletimimo oblaja,včasih še sama ne ve zakaj laja;)
potem pa pritegneta še druga dva-moška:kuza:..če že ona zakaj pa ne še midva:zmeden2:zakaj pa laja:zmeden2:dejva tud midva:kuza:in je kraval:hudicek:Pokažem metlo pa utihnejo,obrnem hrbet...evo ti jih spet začnejo:(:)-
Ker pa imajo vsi v naselju:kuza:ki se derejo nihče nič ne reče:)-
Mene bolj moti sosedov Franček pijanček,ko se ob dveh zjutraj nadelan do konca pred našo bajto krega z mopedom,ker noče naravnost vozit:hudicek:

Neposredna povezava do sporočila: 14
29.6.2005 9:26:53   
baguSka
Mala maja toplo ti priporočam pasjo psihologinjo. Res je odlična in sem skoraj prepričana da vam bo pomagala. Piši privat če ta zanima njen kontakt.;)

Upam da se situacija čimprej umiri in da boste vašga ljubljenčka obdržali..:rozica:

Neposredna povezava do sporočila: 15
29.6.2005 9:29:53   
baguSka
Mogoče ti tudi tukaj lahko pomagajo - vsekakor skušajte problem rešit tako, da psa ne date stran!!!! To ni dobro zanj.:grrr:

http://www.mojpes.net/forum/index.php/board,6.0.html

Neposredna povezava do sporočila: 16
29.6.2005 9:32:43   
baguSka
Evo in še tole:

http://www.mojpes.net/forum/index.php/topic,306.0.html

Neposredna povezava do sporočila: 17
29.6.2005 9:58:49   
Anonimen
Ja, pa pasja akupunktura zdaj obstaja. Ali pa če ga pelješ malo k al bini? Zihr bo nehal lajat.

Neposredna povezava do sporočila: 18
29.6.2005 10:29:42   
Anonimen
A misliš, da bi ga preglasila :)-

Al kej druzga :zmeden:

Neposredna povezava do sporočila: 19
29.6.2005 10:34:20   
baguSka
Mogoče boš mau bevsknla pa bo rep med noge stisnu in vidu da nima kej praskat.

Neposredna povezava do sporočila: 20
29.6.2005 10:36:29   
Anonimen
Ja no, sej ponavad pa res tako nardim, če kašen zaluta na naš vrt...Nima kej iskat.

Neposredna povezava do sporočila: 21
29.6.2005 10:37:15   
baguSka
No vidš - ps že ve kam ne sme tace molit.;)

Neposredna povezava do sporočila: 22
29.6.2005 11:04:25   
mala maja
No sva ga danes not zaprla pa se je dru, pol je šel pa moj:love: dol pa mu je prižgal luč je blo pa mir.9nebesa kako smo se naspal za vse naprej pa vse nazaj.

Tko zgleda da se boji teme. JE že precej star pa siva mrena se mu je na učkih nardila pa zgleda slabo vid in ga je strah. Živimo pa še blizu letališča kar ga zgleda mot sej te avioni spuščajo grozen hrup.

Ma ga bova not daja pa bo mer.

Aja vsem ostalim :kuza: nebi dal ubit če ste me tako razumele. Dal bi ga nekemu znancu k je mel prej mamico od našega:kuza:. Oni majo ene vrste kmetijo pa tko..
Čeprav smo že priznam tud na to pomislni.

MA upam da bo mir sedaj. Se pa sosedova :kuza::kuza: goni tako da ga mal tud luna nos.

Neposredna povezava do sporočila: 23
29.6.2005 11:24:12   
baguSka
Ja no pol pa sploh nč čudnga. Nč ne vid, pa še sosedova se gon pa mora bit revčk zaprt. Madona kakšni ste.:grrr:;)

Neposredna povezava do sporočila: 24
29.6.2005 11:25:50   
baguSka
Drugače pa mamo mi tud psičko k zarad mrene čist nč več ne vid (boga), ampak je še vedno dobra in se čist znajde 'brez oči', le v domačem okolju mora bit in vse na svojem mestu. Drugače se zabije v vsako stvar k ji je na poti.

No, če ste ugotovil kaj mu najbl paše, potem ste na pravi poti.:rozica:

Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?