|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   zavod za zaposlovanje in druga nosecnost
15.1.2010 8:43:53   
katrinka
jaz pa imam sledece vprasanje:
trenutno sem na porodniski in bom do sredine poletja, ko se mi iztece se bom prijavila na zavod ker mi delodajalec ni podaljsal pogodbe tekom moje porodniske, upravicena sem tudi do treh mesecev den.nadomestila - tezave je v tem, da je velika moznost da bom takrat noseca - proti koncu nosecnosti...ali se bom lahko vseeno prijavila - sem brala njihove pogoje za vpis in ne mores se vpisati ce
- nezmožni za delo iz zdravstvenih razlogov,
- začasno ali trajno nezaposljivi.
meni se bo najbrz trebuh ze videl in ga ne bom mogla skriti, gre se mi namrec zato, ker ce se lahko vpisem in dobim nadomestilo nimam prekinitve in bom dobila za novo porodnisko povprecje zadnjih 12 plac - oz. porodnisk, kaj pa naredijo potem - saj ne bom mogla dela iskat ce bom eno leto na porodniski...

pa tudi ce si student ne gre vpis cez ceprav tu vem, da enostavno napises da nisi pa ceprav si pa ne preverjajo - ko sem iskala prvic zaposlitev sem se prijavila in uradno sem bila student pa sem napisala da nisem pa je bilo ok

kaj lahko naredim...prosim za pomoc

Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: zavod za zaposlovanje in druga nosecnost
15.1.2010 8:58:43   
aluš
Sicer nimam pojma, če v kakšnem zakonu okrog tega kaj piše. Ampak saj nosečnost ni bolezen. Torej če se ti v 6. mesecu prijaviš na zavod, saj lahko (ob normalni nosečnosti in normalni službi) delaš do nastopa porodniške, če bi slučajno dobila delo. Tako, da mislim, da nosečnost ni zdravstveni razlog, zaradi katerega bi bila nezmosžna za delo. edino, če boš takrat v bolniški (kar pa najbrž ne boš, če boš pred tem koristila porodniško (pa tudi eč boš že imela kakšne razloge za bolniško).

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 2
15.1.2010 9:34:35   
katrinka
se strinjam - nosecnost ni bolezen in tu res ne bi smelo biti tezav, samo kaj pa zacasna nezmoznost - res je da ko se bom prijavila lahko tudi delam ce hocejo samo cez 2- mesece pa ne vec...samo to najbrz lahko doleti tudi tiste ki niso noseca...se cez nekaj mesecev zgodi nekaj kar vpliva na njihovo nezmoznost...upam da prav razmisljam...

ali naj malo trebuh skrijem k se bom sla prijavit - se naredim francozauser posted image mi ni do tega a raje ne resiram prevecuser posted image

(odgovor članu aluš)
Neposredna povezava do sporočila: 3
15.1.2010 9:51:26   
zmajaz
Nima veze če si noseča - lahko se vseeno prijaviš in nadomestilo ti pripada. Pa ker je nadomestilo za brezposelnost nekoliko nižje od plače, ko boš oddajala novo vlogo za porodniško, ne oddajaj podatkov o dohodkih v zadnjih 12 mesecih, ampak izberi možnost, da dobivaš kar isto višino porodniške, kot jo imaš zdaj - to je namreč možno, če je vmes manj kot 1 leto prekinitve - pri tebi bo pa itak samo nekaj mesecev.

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 4
15.1.2010 10:06:58   
katrinka
ce sem iskrena sem upala da bos vidla moje vprasanje in mi odgovorila - si mi pri temi porodniska na porodnisko ze vse lepo razlozila danes pa sem nekaj brskala po netu in nasla ta pravila za prijavo in sem spet imela vprasanja

hvala za odgovor, si me zelo pomirila
ce se me spomnis - test je pokazal plus...6 tednov sem...cez 2t imam prvi pregled - upam na vse najboljse
se mi bo po datumih izslo - se celo mesec fore bo...

najlepsa hvala se enkratuser posted image

(odgovor članu zmajaz)
Neposredna povezava do sporočila: 5
15.1.2010 11:32:46   
veronikab

IZVIRNO SPOROČILO: katrinka

ce sem iskrena sem upala da bos vidla moje vprasanje in mi odgovorila - si mi pri temi porodniska na porodnisko ze vse lepo razlozila danes pa sem nekaj brskala po netu in nasla ta pravila za prijavo in sem spet imela vprasanja

hvala za odgovor, si me zelo pomirila
ce se me spomnis - test je pokazal plus...6 tednov sem...cez 2t imam prvi pregled - upam na vse najboljse
se mi bo po datumih izslo - se celo mesec fore bo...

najlepsa hvala se enkratuser posted image

katrinka iskrene čestitke !!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Najina sreča Jakob Bela se je rodil 27. 4. 2009.

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 6
15.1.2010 17:11:54   
zmajaz
Super - čestitam za plusek! user posted image user posted image

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 7
15.1.2010 21:06:16   
Anonimen
JA KATRINČI!!!! KDAJ SI PA MISLILA NAM POVEDAT????

JA Lahko se noseča prijaviš na zavodu, tudi če boš imela rizično. Enako sem mela jaz user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

JUPIIIIIII user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu zmajaz)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?