|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Avtosedež zadaj, mama prekratka
28.6.2005 12:00:06   
Bejba
Od kar je naš mali škratek v svojem "ta velikem" avtosedežu, imava kup težav ko se sama peljeva kam z avtom. Namreč, ko je bil še v lupinici, sem ga imela pri sebi, na sovoznikovem sedežu in sem ga lahko mimogrede pedenala, če mu kaj ni pasalo (duda, igrače, čaj,...). Sedaj pa je to težje izvedljivo. Saj, ko je dobre volje in ga ne matra utrujenost, vročina, sonček ali karkoli drugagega, je ok, vendar je teh trenutkov v tej vročini bolj malo :grrr:.
Malemu pred vožnjo vse naštimam - dudo v usta, igrače pri roki, sebi na sovoznikov sedež naštimam nekaj igrač za vsak slučaj....in potem greva. A mali začne takoj sitnarit (če je slabe volje in zaspan), duda seveda takoj ven pade, igrače so mimogrede vse na tleh, kljub temu da mu vstrajno dajem nazaj nove, ki jih imam pri sebi,.......Največji problem pa je seveda, da jaz med vožnjo ne dosežem do njega. Sem bolj žepna izdaja, pa tudi avto je velik in tako se moram enostavno ustavljati, da mu dam čaj, dudo, igrače oz. ga pustim da pizdi in se čez čas umiri ter ponavadi zaspi. Velikokrat pomaga glasna muzika, včasih pa tudi to ne :zmeden2:.

Torej kako se vi spopadate s tem problemom oz. ali vaši otročki lepo pridno čičajo zadaj in se ne pritožujejo do cilja :zmeden:? Jih pustite jamrat ali vstavljate na vsakem ovinku?

LP, Bejba :rozica:
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Avtosedež zadaj, mama prekratka
28.6.2005 12:15:57   
urši*
mi imamo iste probleme.
js ga mam sicer še v jajčki , sam, ga vozim zadaj , ker mam spredaj air bag in se ga ne da izklopit.
js mu naštimam kako muziko , včasih to zaleže , večinoma pa ne, pol se pač joče, če mam pa priliko kje obstat pač obsojim, sam je naslednjo minuto, ko speljem spet ista pesem.
se pa ne vozima kam daleč sama, ker bi po moje oba dobla živčni zlom:zmeden:

lp:rozica:

(odgovor članu Bejba )
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Avtosedež zadaj, mama prekratka
28.6.2005 12:40:26   
Anonimen
Poj, poj, poj in še enkrat poj.

(odgovor članu Bejba )
  Neposredna povezava do sporočila: 3
   Avtosedež zadaj, mama prekratka
28.6.2005 12:51:20   
Moyca_
Pa kak lahko vozite in bedinate za otročka? a ste normalne al kaj? Lepo vas prosim. Pa full sem jezna ko slišim kako mamico sem imela otročka od spredaj da sem mu dala dudo,... HALO PUNCE. Cesta ni igrišče in to veste same:grrr:
Jaz se če je sila ustavim- ampak mora bit res hudo. Pa imam dva malčka. Ampak vedno obvezno v avtosedežu od zadaj. Full pomaga da jim POJETE, spušate ČUDNE ZVOKE,......
NIKOLI pa vas naj ne motijo, da jim nekaj dajete. Pač se bo drl, kaj zdaj saj ni konec sveta. Jaz če vidim da kateri trmari, probam z raznim petjem in podobno, pa če nič ne pali (morda se sliši kruto), prižgem radio, in ga pustim da se dere. Saj ne bo umrl zato. Če pa bom jaz skakala po avtu pa lahko umre.
Red v avtu se mi zdi da mora bit in ga lahko samo ve naredite.

(odgovor članu Bejba )
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Avtosedež zadaj, mama prekratka
28.6.2005 12:55:24   
Lenny
Dudo in igračke priveži, da jih ne bo mogel dol zmetat. Če ima kakšno priljubljeno pesmico, mu jo poj, čaja pa tudi ne potrebuje ves čas, saj zagotovo ne gresta žejna na pot.
Nikar pa se ne pusti sprovocirati, da bi rogovilila po avtu in ga poskušala doseči. Nikoli ne veš, kaj se ti lahko zgodi.
Čimobolj mirno vožnjo in lep pozdrav!

(odgovor članu Bejba )
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Avtosedež zadaj, mama prekratka
28.6.2005 13:29:23   
polona2
Hana je v avtu vedno pridna in nimamo teh težav,
hja, kaj pa vem, kaj pa tista zadeva, ki se namontira na tvoj sedež in ima potem otrok cel kup predalčkov in stvari, da se zamoti? Imajo jo v Toysu, tudi na spletni strani od Sončka sem jo videla,
kakšno igračko lahko pritrdiš tudi na držalo, ki je ob strani na vrhu, kakšno knjigico iz blaga npr., lp!

(odgovor članu Bejba )
Neposredna povezava do sporočila: 6
   Avtosedež zadaj, mama prekratka
28.6.2005 13:53:08   
piščanc
Splišni tako je. Otroške pesmice, CD in gas.

(odgovor članu Bejba )
Neposredna povezava do sporočila: 7
   Avtosedež zadaj, mama prekratka
28.6.2005 14:04:10   
CatJa
Jan lepo cica zadaj. Redkokdaj so kaksni problemi, ce je daljsa voznja pa itak zaspi.

(odgovor članu Bejba )
Neposredna povezava do sporočila: 8
   Avtosedež zadaj, mama prekratka
28.6.2005 14:05:56   
ma-ja
Pri nas smo to tako rešili, da skoraj nikamor nismo več šli. Grozno je poslušat dretje, pa čisto nič ne pomaga. Šele pred kratkim smo začeli okrog hodit, ko je ta mala stara 3 leta. Pa še zdaj mamo dostikrat probleme in še sama se zna odpet. Ampak v tem primeru pa ni milosti, pripeti pa morajo biti, pa naj se derejo kolikor hočejo. Aja, v zadnjem času sta se začela pa še ščipati in si na vse mogoče načine nagajati.
Sva jih imela zadosti in smo se obrnili ter šli lepo domov. Noski so pa kar zrasli. Od takrat imava mir, upam da kar za nekaj časa.

(odgovor članu Bejba )
Neposredna povezava do sporočila: 9
   Avtosedež zadaj, mama prekratka
28.6.2005 14:36:12   
Skabi
MOYCA,:bravo::bravo::bravo:

(odgovor članu Bejba )
Neposredna povezava do sporočila: 10
   Avtosedež zadaj, mama prekratka
28.6.2005 18:54:24   
bskrle
Tudi pri nas pomaga petje, drugače se pa dere(ta).
Stalno jima kaj govorim.
Me dvožnjo ne ustavljam, razen če gre ta velka kakat.

(odgovor članu Bejba )
Neposredna povezava do sporočila: 11
   Avtosedež zadaj, mama prekratka
28.6.2005 19:54:52   
Bejba
Saj pri nas v bistvu tudi najbolj pomaga petje (oz. moje dretje ;)) ali glasna muzika iz radia. Danes ko sva šla v BTC je bil ful priden, ker je bil seveda naspan, sit, previt, avto je bil hladen, ker naju je čakal v senci, klima je bila na ravno pravšnji temperaturi.....in je bilo super. Ko sva šla pa nazaj domov, pa norišnica. 2x sem se še ustavila, potem pa sem ga pustila da se dere. In je čez par minut zaspal.
Moyca, meni je čist jasno, da ne moreš ne vem kaj delati, če si v avtu. Ampak ko sem imela ta malega spredaj v lupinici, sem mu lahko vsaj dudo dala mimogrede, kar ni oviralo moje vožnje.
Mogoče pa res ni slaba varianta, da bi mu kaj navezala na držalo zadaj in bi bingljalo dol :zmeden2:. Bomo poskusili še to.
Saj največji problem je ko je ful zaspan in mu od utrujenosti ne rata takoj zaspat, dugače je pa itak zlat :love:.
Hvala

LP; B :rozica:

(odgovor članu Bejba )
Neposredna povezava do sporočila: 12
   Avtosedež zadaj, mama prekratka
28.6.2005 20:02:10   
Anonimen
Jaz se pogovarjam z njo in pojem. To najbolj pali.

(odgovor članu Bejba )
  Neposredna povezava do sporočila: 13
   Avtosedež zadaj, mama prekratka
28.6.2005 20:38:07   
BONI*
Ja, vidiš, pri nas pa ni teh problemov, ker Luka že od nekdaj lepo zadaj čiča in je že čisto navajen samote:)-
No, v resnici se tudi on včasih kaj razburja tam zadaj in ker ga imamo še v lupinici niti ne vidim, kaj mu fali:(. Edino, kar lahko naredim je to, da z roko potipam, če se je slučajno pobruhal ali pa da ga malo po glavici pobožam (pa še to komaj dosežem)- seveda samo, če ravno na semaforju stojim. Ustavila sem se pa do sedaj samo enkrat in ga šla pogledat, ker se je res tako ustrajno drl, da me je že malo zaskrbelo.
Pa sej se bo Anže navdil. A misliš, da ne? Pa mu igrače nekak naveži na doseg rokic, tako da jih ne bo mogle dol metati. Pri nas tudi pomaga glasna muzika, še posebej, če je to CD z otroškimi pesmicami. Potem pa še jaz zdraven pojem (še dobro, da me nihče razen njega ne sliši) in to zelo pomaga. pa pogovarjava se veliko, ko sva v avtu, seveda, če ne spi.

A če ste vsi trije v avtu, kje potem sediš ti? Jaz v taklem primeru vedno zadaj pri Luki. Probi še ti tako, da se Anže navadi sedet zadaj in da spozna, da ni nič hudega bit zadaj.:zmeden:Ne vem no, to je smao predlog.

Lp, Boni

(odgovor članu Bejba )
Neposredna povezava do sporočila: 14
   Avtosedež zadaj, mama prekratka
28.6.2005 20:43:24   
Bejba
Boni, saj če smo vsi trije, potem sem jaz vedno zadaj. Takrat ni nobenega problema, ker mu lahko dam dudo, čaj, igračko .... ko se mu to zahoče. Ma, zdej bi mel kar naprej flašo v ustih in to mi že živce para. Dudo ven pluva in se dere dokler ne dobi čaja :grrr:. Pa ni tok žejen, sam igra se mulo mali. Jaz sem pa striktno proti temu, da je flaša za igranje :zmeden: in potem mu jo vstrajno jemljem. Ne vem kdo bo na kocu zmagal :zmeden2:.

LP; B

(odgovor članu Bejba )
Neposredna povezava do sporočila: 15
   Avtosedež zadaj, mama prekratka
28.6.2005 21:14:04   
BONI*
Jaz bi ga na tvojem mestu kar pustila, da se malo dere. Saj vem,da je kruto, ampak drugače po moje ne bo šlo. Nekako bo že moral pogruntati, da ne more bit vedno vse tako, kot on hoče. slej ko prej se bo naveličal protestirati.
Sicer malo iz konteksta, ampak jez sem ravno včeraj, ko mi je po vstrajnem sitnarjenju in trmarjenju prekipelo, Luko lepo v posteljico dala in ga prvič čisto zares pustila, da se zdere (bil je zaspan). Mislim, da je bilo tako najbolje za oba.

Pa ne me imet sedaj za eno, ki pametuje, ker dobro veš, kakšne mi Luka zganja v vozičku na sprehodu, pa nimam kaj narest.

Lp, Boni

(odgovor članu Bejba )
Neposredna povezava do sporočila: 16
   Avtosedež zadaj, mama prekratka
28.6.2005 21:34:30   
Anonimen
Jaz pa prav namenoma nisem šla že od začetka nikoli zadaj zraven njega sedet. Ker sem si predstavljala, kako bo to, ko bova sama v avtu.

(odgovor članu Bejba )
  Neposredna povezava do sporočila: 17
   Avtosedež zadaj, mama prekratka
28.6.2005 21:51:33   
Joe
Splišni, MOYCA - aleluja!

(odgovor članu Bejba )
Neposredna povezava do sporočila: 18
   Avtosedež zadaj, mama prekratka
29.6.2005 18:13:46   
Moyca_
topa je druga zgodba če ga ti vedno animiraš ko vozi ata. Haz nikoli ne sedim zadaj, nisem niti ko je bil Gabriel mali in je bil še samo on, niti sedaj ko sta dva.
Sedim pri možu spredaj vedno.
Vsedem se opdadaj recimo če gremo na daljšo pot, pa še to zelo redko in komaj ko je sila.

Probaj se ne ozirat preveč na dretje, saj je na prvem mestu varnost. In čist vredu mu je tam odzadaj. Bo se že navadil;)
Moram rečt da sta moja kar pridna in se redko dereta, seveda sta pa imela obdobja ko ne bi v avtosedežu. Samo sory bo treba bit in mama pač ni nič registrirala;)

(odgovor članu Bejba )
Neposredna povezava do sporočila: 19
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...




Znaki poroda.
пеперутка16

Kakšni so bili vaši zadnji simptomi pred porodom tisti dan ali dan ali dva prej? Če ste imeli kakšne simptome?