Bejba -> Avtosedež zadaj, mama prekratka (28.6.2005 12:00:06)
|
Od kar je naš mali škratek v svojem "ta velikem" avtosedežu, imava kup težav ko se sama peljeva kam z avtom. Namreč, ko je bil še v lupinici, sem ga imela pri sebi, na sovoznikovem sedežu in sem ga lahko mimogrede pedenala, če mu kaj ni pasalo (duda, igrače, čaj,...). Sedaj pa je to težje izvedljivo. Saj, ko je dobre volje in ga ne matra utrujenost, vročina, sonček ali karkoli drugagega, je ok, vendar je teh trenutkov v tej vročini bolj malo :grrr:. Malemu pred vožnjo vse naštimam - dudo v usta, igrače pri roki, sebi na sovoznikov sedež naštimam nekaj igrač za vsak slučaj....in potem greva. A mali začne takoj sitnarit (če je slabe volje in zaspan), duda seveda takoj ven pade, igrače so mimogrede vse na tleh, kljub temu da mu vstrajno dajem nazaj nove, ki jih imam pri sebi,.......Največji problem pa je seveda, da jaz med vožnjo ne dosežem do njega. Sem bolj žepna izdaja, pa tudi avto je velik in tako se moram enostavno ustavljati, da mu dam čaj, dudo, igrače oz. ga pustim da pizdi in se čez čas umiri ter ponavadi zaspi. Velikokrat pomaga glasna muzika, včasih pa tudi to ne :zmeden2:. Torej kako se vi spopadate s tem problemom oz. ali vaši otročki lepo pridno čičajo zadaj in se ne pritožujejo do cilja :zmeden:? Jih pustite jamrat ali vstavljate na vsakem ovinku? LP, Bejba :rozica:
|
|
|
|