|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   zanositev kljub mireni
13.1.2010 16:28:32   
Šarki
a se lah kera pofočka k se ji je to zgodilo. Proooosiiiim. Lahko tui na ZS če je bolj sramežljive vrste user posted image Hvala

< Sporočilo je popravil Šarki -- 13.1.2010 16:29:47 >

They said we should all pay our tax with a smile. I tried- but they
wanted cash.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: zaostev kljub mireni
13.1.2010 16:29:47   
sarar
meni osebno se sicer ni, se je zgodilo pa moji sosedi. njen ginekolog je bil šokiran

(odgovor članu Šarki)
Neposredna povezava do sporočila: 2
13.1.2010 16:57:10   
uškinamama
a je to možno? Vem da je, če to sprašuješ user posted image

to pa mora biti šit...

Najina Uš : staršem prijazen otrok.

(odgovor članu sarar)
Neposredna povezava do sporočila: 3
13.1.2010 19:02:24   
Šarki
ok, hvala za odgovoruser posted image
uškinamama lažni preplahuser posted image sem šla po test zdele k je moj domov pršu. sam že od septembra nism imela niti kapljiceuser posted image

wanted cash.

(odgovor članu uškinamama)
Neposredna povezava do sporočila: 4
14.1.2010 6:57:56   
uškinamama
No fanj

Najina Uš : staršem prijazen otrok.

(odgovor članu Šarki)
Neposredna povezava do sporočila: 5
14.1.2010 9:53:21   
talika81
pa je to običajno, če imaš mireno?

vem, da sem brala, da ima ženska, ki ima mireno, šibkejše krvavitve, sam da pa sploh ne bi imela user posted image ?

14.1.2011 sva te prvič stisnila k sebi ... dobrodošla med nami, najina draga Brina. :-)

Zmagovalec ni tisti, ki je brez poraza, ampak tisti, ki po vsakem porazu vstane in nadaljuje!

(odgovor članu uškinamama)
Neposredna povezava do sporočila: 6
14.1.2010 9:54:15   
zmajaz
IZVIRNO SPOROČILO: talika81
vem, da sem brala, da ima ženska, ki ima mireno, šibkejše krvavitve, sam da pa sploh ne bi imela user posted image ?

Je možno, ja.

(odgovor članu talika81)
Neposredna povezava do sporočila: 7
14.1.2010 9:57:50   
mamica2009

IZVIRNO SPOROČILO: talika81

pa je to običajno, če imaš mireno?

Fajn kere mate šibkejše krvavitve. Jaz imam mireno od 14 oktobra 2009 in nisem mela krvavitve 3 tedne vmes vse skup če seštejem ostalo pa. Sedaj že krvavim spet od 1.1., torej 14 dni.Baje da je to vse skup normalno, dokler se ne uredi zadeva, baje lahko traja do enega leta.user posted image Hmm upam da se kmalu vse uredi, ker mam vložkov že prek glave.

http://www.shrani.si/f/2g/yC/1q3AGChX/200.jpg

(odgovor članu talika81)
Neposredna povezava do sporočila: 8
14.1.2010 9:58:58   
Ulla80
to je čist normalno pri mireni, da ni krvavitev...pa kak, a vam ginekologi nič ne povejo o zadevi, ki vam jo zmontirajouser posted image

..tko ovdje ne poludi, taj nije normalan!

Spet se mi je na bolš poslabšalo!!

Ja znam da me ljubite, u ljubavi je spas, izpred oči mi se gubite, volim i ja vas!

(odgovor članu zmajaz)
Neposredna povezava do sporočila: 9
14.1.2010 10:08:12   
zmajaz
IZVIRNO SPOROČILO: mamica2009
Fajn kere mate šibkejše krvavitve. Jaz imam mireno od 14 oktobra 2009 in nisem mela krvavitve 3 tedne vmes vse skup če seštejem ostalo pa. Sedaj že krvavim spet od 1.1., torej 14 dni.Baje da je to vse skup normalno, dokler se ne uredi zadeva, baje lahko traja do enega leta.user posted image Hmm upam da se kmalu vse uredi, ker mam vložkov že prek glave.

Ja - šibkejše krvavitve so praviloma potem, ko se zadeva enkrat uredi. Jaz sem po vstavitvi 1 dan krvavela, potem sem imela 5 dni bolj kot ne samo krvav izcedek, potem sem dober teden spet ornk krvavela, potem sem pa imela še skoraj 6 tednov krvav izcedek - ampak toliko, da so zadoščali dnevni vložki. Vse skupaj se je torej vleklo cca. 8 tednov! Potem je bilo pa kaka 2 tedna mir, pa spet par dni izcedka, pa spet kak tedn mir, pa spet par dni izcedka ... Zdaj jo imam 7 mesecev in je že kar v redu - zdaj nazadnje je bilo med eno in drugo M skoraj 6 tednov razmaka, pa trenutno je tako, da krvavim v bistvu samo 2-3 dni, potem imam pa še 3-4 dni samo izcedek, da lahko uporabljam samo dnevne vložke.

(odgovor članu mamica2009)
Neposredna povezava do sporočila: 10
14.1.2010 11:17:59   
blazka
Jaz jo imam od septembra, pa sem tudi imela dober mesec čisto rahel izcedek, zdaj je pa mir, tudi menstruacije nimam, je pa res, da še dojim. Ampak po prvih dveh porodih sem jo takega cajta že dobila, tako da predvidevam da je to zaradi mirene. Kar se pa zanositve tiče pa itak v navodilih od mirene piše, da se lahko zgodi dvakrat na 1000 uporabnic.

(odgovor članu zmajaz)
Neposredna povezava do sporočila: 11
14.1.2010 16:59:08   
Šarki

IZVIRNO SPOROČILO: Ulla80

to je čist normalno pri mireni, da ni krvavitev...pa kak, a vam ginekologi nič ne povejo o zadevi, ki vam jo zmontirajouser posted image

ja, sej sm si prebrala, sam na cajte se mi je zdel da me neki brcauser posted image pa še sestra me je mal zezala, tko da sm poj začela dvomt user posted image

pa večkrat sem brala da je kero mož odpeljal v bolnico ker jo je trebuh bolel, pol sta pa dobla dojenčkauser posted image in sm si misnla: kere smotke, pa nism hotla da se pr men tud tko narediuser posted image

wanted cash.

(odgovor članu Ulla80)
Neposredna povezava do sporočila: 12
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....
Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?