zmajaz -> RE: zaostev kljub mireni (14.1.2010 10:08:12)
|
IZVIRNO SPOROČILO: mamica2009 Fajn kere mate šibkejše krvavitve. Jaz imam mireno od 14 oktobra 2009 in nisem mela krvavitve 3 tedne vmes vse skup če seštejem ostalo pa. Sedaj že krvavim spet od 1.1., torej 14 dni.Baje da je to vse skup normalno, dokler se ne uredi zadeva, baje lahko traja do enega leta.[sm=hudicek1.gif] Hmm upam da se kmalu vse uredi, ker mam vložkov že prek glave. Ja - šibkejše krvavitve so praviloma potem, ko se zadeva enkrat uredi. Jaz sem po vstavitvi 1 dan krvavela, potem sem imela 5 dni bolj kot ne samo krvav izcedek, potem sem dober teden spet ornk krvavela, potem sem pa imela še skoraj 6 tednov krvav izcedek - ampak toliko, da so zadoščali dnevni vložki. Vse skupaj se je torej vleklo cca. 8 tednov! Potem je bilo pa kaka 2 tedna mir, pa spet par dni izcedka, pa spet kak tedn mir, pa spet par dni izcedka ... Zdaj jo imam 7 mesecev in je že kar v redu - zdaj nazadnje je bilo med eno in drugo M skoraj 6 tednov razmaka, pa trenutno je tako, da krvavim v bistvu samo 2-3 dni, potem imam pa še 3-4 dni samo izcedek, da lahko uporabljam samo dnevne vložke.
|
|
|
|