|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Peče me...
13.1.2010 7:42:13   
memole80
Pozdravljene.

Sem en teden po porodu in me zelo peče tam spodaj. user posted image  Še sama ne vem točno kje. Zasledila sem samo, da je na koncu ene sramne ustnice trda koža, tako da sklepam, da sem bila tam šivana. Kot so mi rekli, so me samo notri šivali, zunanji šivi pa so od prejšnjega poroda. Zanima me ali tudi katero od vas peče?

Patronažna me je tudi opozorila, da če bo čišča smrdela naj jo opozorim. Kot mi je znano, čišča ni nikoli ravno lepo dišala, a ne?

Hvala.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Peče me...
13.1.2010 7:53:58   
uškinamama
Čestitke za novega člana -ico...

Mene je tudi peklo še dober mesec po porodu, pomagala sem si s kopelmi na bideju (hrastovo lubje)

Najina Uš : staršem prijazen otrok.

(odgovor članu memole80)
Neposredna povezava do sporočila: 2
13.1.2010 7:58:52   
memole80
IZVIRNO SPOROČILO: uškinamama

Čestitke za novega člana -ico...

Mene je tudi peklo še dober mesec po porodu, pomagala sem si s kopelmi na bideju (hrastovo lubje)

Hvala. :)

En mesec? To pa ni ravno vzpodbudno.... user posted image

(odgovor članu uškinamama)
Neposredna povezava do sporočila: 3
13.1.2010 8:36:01   
kristinaj
ne vem zakaj te peče, mene je prvič, ko se se šivi vneli in sem naredila takole.... v posodo sem dala pol cm vode in zamrznila in potem sem led dala na vložek in se oblekla.. v bistvu sem tako delala obkladke in je pomagalo...

da bi imela čišča nek poseben vonj se mi ni zdelo... mi je dišalo po železu, kot kri....

polona 5.4.2007, 55 cm 3900 g
vili 19.10.2008, 57 cm, 3910 g

bila bi neustavljiva, če bi lahko začela....

(odgovor članu memole80)
Neposredna povezava do sporočila: 4
13.1.2010 8:39:35   
memole80
IZVIRNO SPOROČILO: kristinaj

ne vem zakaj te peče, mene je prvič, ko se se šivi vneli in sem naredila takole.... v posodo sem dala pol cm vode in zamrznila in potem sem led dala na vložek in se oblekla.. v bistvu sem tako delala obkladke in je pomagalo...

da bi imela čišča nek poseben vonj se mi ni zdelo... mi je dišalo po železu, kot kri....

V materinski šoli so nas opozarjali, da ima čišča močan vonj in da dokler krvaviš, bo smrdelo. Pri prvem otroku je bila čišča dosti bolj močna, zdaj niti ni hudo....user posted image  Lahko pa je odvino od posameznice...

(odgovor članu kristinaj)
Neposredna povezava do sporočila: 5
13.1.2010 11:22:49   
evangelie
kolkr jz vem, priporočajo čim pogostejše tuširanje s hladno vodo, priporočkjivo je,da se umiješ po vsakem lulanju, ker je urin slan in zato peče. Mene je peklo 2-3 tedne, zdaj je pa že ok (v nedeljo bo 1 mesec od poroda)

(odgovor članu memole80)
Neposredna povezava do sporočila: 6
13.1.2010 12:35:12   
Aniiita
Mene je tudi peklo..sploh nisem mogla sedeti,- pa ne zaradi šivov, temveč alergije na razkužilo,ki sem jo fasala, v porodnišnici pame ni pogledal nobeden.. Čisto sem imela ražrto kožo..svetujem ti, da zbereš pogum in pogledaš kakšno je stanje spodaj,če še nisi.. Potem ko sem videla zakaj gre, sem mazala z bepantenom in je bilo boljše v parih dneh..

(odgovor članu evangelie)
Neposredna povezava do sporočila: 7
14.1.2010 11:36:29   
memole80
IZVIRNO SPOROČILO: Aniiita

Mene je tudi peklo..sploh nisem mogla sedeti,- pa ne zaradi šivov, temveč alergije na razkužilo,ki sem jo fasala, v porodnišnici pame ni pogledal nobeden.. Čisto sem imela ražrto kožo..svetujem ti, da zbereš pogum in pogledaš kakšno je stanje spodaj,če še nisi.. Potem ko sem videla zakaj gre, sem mazala z bepantenom in je bilo boljše v parih dneh..

Sem pogledala tam spodaj (brez problema) in sem videla, kaj me peče. Pri porodu sem bila malo podrsana in me niso šivali in je tam ranica. KO se bo pa zacelilo naj bi bilo uredu.

(odgovor članu Aniiita)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Najbolj zgodaj rojen nedonošenček, ki je p...
Guinnessova knjiga rekordov je potrdila, da je Curtis postavil nov svetovni rekord. Standardna nosečnost traja približno...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?