Peče me... (Polna verzija)

Forum >> [Dojenček] >> Po porodu

Sporočilo

memole80 -> Peče me... (13.1.2010 7:42:13)

Pozdravljene.

Sem en teden po porodu in me zelo peče tam spodaj. [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image] Še sama ne vem točno kje. Zasledila sem samo, da je na koncu ene sramne ustnice trda koža, tako da sklepam, da sem bila tam šivana. Kot so mi rekli, so me samo notri šivali, zunanji šivi pa so od prejšnjega poroda. Zanima me ali tudi katero od vas peče?

Patronažna me je tudi opozorila, da če bo čišča smrdela naj jo opozorim. Kot mi je znano, čišča ni nikoli ravno lepo dišala, a ne?

Hvala.

uškinamama -> RE: Peče me... (13.1.2010 7:53:58)

Čestitke za novega člana -ico...

Mene je tudi peklo še dober mesec po porodu, pomagala sem si s kopelmi na bideju (hrastovo lubje)

memole80 -> RE: Peče me... (13.1.2010 7:58:52)

IZVIRNO SPOROČILO: uškinamama

Čestitke za novega člana -ico...

Mene je tudi peklo še dober mesec po porodu, pomagala sem si s kopelmi na bideju (hrastovo lubje)

Hvala. :)

En mesec? To pa ni ravno vzpodbudno.... [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image]

kristinaj -> RE: Peče me... (13.1.2010 8:36:01)

ne vem zakaj te peče, mene je prvič, ko se se šivi vneli in sem naredila takole.... v posodo sem dala pol cm vode in zamrznila in potem sem led dala na vložek in se oblekla.. v bistvu sem tako delala obkladke in je pomagalo...

da bi imela čišča nek poseben vonj se mi ni zdelo... mi je dišalo po železu, kot kri....

memole80 -> RE: Peče me... (13.1.2010 8:39:35)

IZVIRNO SPOROČILO: kristinaj

ne vem zakaj te peče, mene je prvič, ko se se šivi vneli in sem naredila takole.... v posodo sem dala pol cm vode in zamrznila in potem sem led dala na vložek in se oblekla.. v bistvu sem tako delala obkladke in je pomagalo...

da bi imela čišča nek poseben vonj se mi ni zdelo... mi je dišalo po železu, kot kri....

V materinski šoli so nas opozarjali, da ima čišča močan vonj in da dokler krvaviš, bo smrdelo. Pri prvem otroku je bila čišča dosti bolj močna, zdaj niti ni hudo....[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image] Lahko pa je odvino od posameznice...

evangelie -> RE: Peče me... (13.1.2010 11:22:49)

kolkr jz vem, priporočajo čim pogostejše tuširanje s hladno vodo, priporočkjivo je,da se umiješ po vsakem lulanju, ker je urin slan in zato peče. Mene je peklo 2-3 tedne, zdaj je pa že ok (v nedeljo bo 1 mesec od poroda)

Aniiita -> RE: Peče me... (13.1.2010 12:35:12)

Mene je tudi peklo..sploh nisem mogla sedeti,- pa ne zaradi šivov, temveč alergije na razkužilo,ki sem jo fasala, v porodnišnici pame ni pogledal nobeden.. Čisto sem imela ražrto kožo..svetujem ti, da zbereš pogum in pogledaš kakšno je stanje spodaj,če še nisi.. Potem ko sem videla zakaj gre, sem mazala z bepantenom in je bilo boljše v parih dneh..

memole80 -> RE: Peče me... (14.1.2010 11:36:29)

IZVIRNO SPOROČILO: Aniiita

Mene je tudi peklo..sploh nisem mogla sedeti,- pa ne zaradi šivov, temveč alergije na razkužilo,ki sem jo fasala, v porodnišnici pame ni pogledal nobeden.. Čisto sem imela ražrto kožo..svetujem ti, da zbereš pogum in pogledaš kakšno je stanje spodaj,če še nisi.. Potem ko sem videla zakaj gre, sem mazala z bepantenom in je bilo boljše v parih dneh..

Sem pogledala tam spodaj (brez problema) in sem videla, kaj me peče. Pri porodu sem bila malo podrsana in me niso šivali in je tam ranica. KO se bo pa zacelilo naj bi bilo uredu.

Stran: [1]