|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   padla je odločitev
27.6.2005 21:09:24   
ajat
TOREJ
kot nekatere že veste sem študentka računalništva. Ker mi je šlo zelo zelo slabo,prvo leto zaradi domotoćja, srugo leto sem ostala doma, da se opomorem, tretje leto pa imam kar štrajkanje.
In ker sem padla izpit, za katerega sem imela zelo dober občutek, sem sprejela odločitev menjave FAXA. Sej ta šola je bla kar ok, ampak je še tako zelo težka, si predstavljate kako je če nimaš v nobeni smeri nobenih osnov :( :( :( ZELO MI JE ŽAL, da sem vrgla puško v koruzo po tolikem času, ampak kaj naj pa drugega naredim.

Ker do sedme stopnje vseeno hočem le kako pridet. Sem se odločila, da je mogoče najbolje, da grem zdaj na študij na daljavo in najprej nardim 6. stopnjo POSLOVNI SEKRETAR potem pa ko končam to šolo po 2,5 se vpišem in nadaljujem s 7. )Sem avtomatsko vpisana v drugi letnik) Ima katera kakšne izkušnje s to šolo )pripombe, pohvale)

In kaj menite na mojo odločitev. Glede na to da me v življenju od kar vem zase veselijo otroci, to ni najboljša rešitev, ampak na vzgojiteljsko al pa na pedagoško pa nimam pogojev. Je matura, jaz pa imam zaključne izpite. Eno leto pa zaradi mature ne grem še zgubljat.

KOMENTIRAJTE :)
tiste, ki ste prišle do konca
Neposredna povezava do sporočila: 1
   padla je odločitev
27.6.2005 21:11:39   
Anonimen
Ajat, kaj pa zdej tanovi programi 3+2. Ekonomska letos vpisuje ta program...pa malo si tle in menda ni tok težek, iz prve roke. glej privat.

(odgovor članu ajat)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   padla je odločitev
27.6.2005 21:20:07   
anajmad
Obstaja tudi VII.stopnja študija na daljavo - poslovni asistent.Jst sem delala prvi letnik VI.stopnje in sem ga naredila.Sedaj pa pavziram,ker mi je lani umrl sinček in delamo na drugem:duda:.Bom se pa čez kakšne dve leti vpisala na to VII.stopnjo.Študij je O.K.,učit se moraš tko al tko.Jst sem vse zmogla,pa sem bila:nosecka:,imam dve službi in še doma sem morala kej postoriti.Veliko uspeha ti želim.
en lp:morje:D.

(odgovor članu ajat)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   padla je odločitev
27.6.2005 21:22:32   
Pikabu
Glede tvoje odločitve ne morem nič reči, ker niti ne poznam nobenega od teh programov. Ti pa svetujem, da ne menjaj s takim programom, ki te ne bo zanimal, ker ravno tako ne boš nič naredila.

Kar se pa vzgojiteljske tiče, pa ni potrebno imeti mature, zadostuje zaključni izpit. Če nimaš srednje v tej smeri, se mi zdi, da moraš narediti diferencialne izpite.

Jaz bi se na tvojem mestu potrudila za to, kar te veseli in zanima. Vse ostalo ti bo tudi muka in vprašanje, če ti bo uspelo.

Veliko sreče pri odločitvi, pa upam, da ti uspe tisto, kar te veseli.

(odgovor članu ajat)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   padla je odločitev
27.6.2005 21:39:55   
žiža
se strinjam s Pikabu tako glede vzgojitljske kot odločitve o študiju. Že če te veseli določena smer študija se najde par cvetk ki ti zagrenijo tako študij kot še kaj drugega zraven. Jaz si ne predstavljam da bi se mogla učit nekaj kar me ne zanima in ne veseli.

(odgovor članu ajat)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   padla je odločitev
27.6.2005 22:00:32   
NinKa
Jaz se strinjam, če te študij veseli in če je res sam kaki "cvetek", ki te zafrkava, raje ne obupaj.

Ti povem mojo štorijo s faksa....sam bom kratka. Prvi letnik sem ponavljala, ker mi ni blo, po gimnaziji, sem raje potovala. Pol drugi je bil ok, v tretjem pa sem zanosila, 8 mesecev preležala,....., in sedaj, ko ne morem hodit na predavanja, mi je težje, ker snovi ne poslušam, se učim iz literature in je 200x težje kot takrat ko sem redno obiskovala predavanja.

No, je pa en profesor.....ne bom ga izpostavljala....mogoče bere forum:ups::zmeden:. Pri njem imam 2 predmeta v tem letniku....prvega me je zezal lani celo poletje, da sem ga pol v 3je le naredila.Pa sem ga čivkala. Ista štorija sedaj pri drugem predmetu.....jutri ga grem delat 3jič. Ful sem :grrr: , ampak sem si rekla NE BOM SE JIM PUSTILA!!!!Teh 8 izpitov do diplome bom pa še naredila, pol pa čau amore.....nikoli več v MB na faks.

No glede 3+2 ekonomske v LJ. MOj mož je bil danes tam na podiplomskem informativnem. Baje je bla gužva preko gužve, zatohlo, da je skoraj skup zlezel. Povedali pa niso skoraj nič več kot to kaj piše na spletni strani. Midva sva se odločila, da bova nekako stisnila, letos se :love: vpise na podiplomca, če bo Murphy dopusto pa jaz drugo leto za njim.

Hočem le rečt, če imaš veselje do tega kaj študiraš se jim ne pusti, za vsako nevihto posije sonce. Če pa te ne veseli, pol se pa prepiši.Ampak naj ti ne bo razlog samo v 7 stopnji izobrazbe.

:sloncek::kuza::sloncek:

(odgovor članu ajat)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   padla je odločitev
27.6.2005 22:37:22   
babylove
Glede računalništva se strinjam, da s tem zaključiš, če te ne zanima. Glede vpisa nove študijske smeri, ki te ravno tako ne zanima, pa se ne strinjam. Če si izgubila že 3 leta, potem menim, da je smiselno žrtvovat še eno leto za pridobitev pogojev in vpisat študijsko smer, ki te veseli. Ali, drugače gledano - tri leta si vrgla stran za nič (no ja, vse je za nekaj dobro), dodatno leto pa bo sicer šlo mimo, ampak ga boš koristno izrabila (= pridobila pogoje).

(odgovor članu ajat)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   padla je odločitev
27.6.2005 22:58:49   
teta beta
Pojdi delat maturo in študirat to, kar te res veseli. Srečno!

(odgovor članu ajat)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   padla je odločitev
27.6.2005 23:06:31   
Mojca P.
Moj dragi ravno pise diplomo na Dobi (program Poslovni sekretar). Je blazno zadovoljen, ni zahtevno, zavzame zelo malo casa, ki si ga sam odrejas...v glavnem se mi zdi zeeloo dobra odlocitev, ker ti ne vzame polovico vsakega dneva, kot recimo redni studij (in tudi izredni, pac cez vikende).
Ce te kaj zanima pisi privat!

(odgovor članu ajat)
Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?