NinKa -> padla je odločitev (27.6.2005 22:00:32)
|
Jaz se strinjam, če te študij veseli in če je res sam kaki "cvetek", ki te zafrkava, raje ne obupaj. Ti povem mojo štorijo s faksa....sam bom kratka. Prvi letnik sem ponavljala, ker mi ni blo, po gimnaziji, sem raje potovala. Pol drugi je bil ok, v tretjem pa sem zanosila, 8 mesecev preležala,....., in sedaj, ko ne morem hodit na predavanja, mi je težje, ker snovi ne poslušam, se učim iz literature in je 200x težje kot takrat ko sem redno obiskovala predavanja. No, je pa en profesor.....ne bom ga izpostavljala....mogoče bere forum:ups::zmeden:. Pri njem imam 2 predmeta v tem letniku....prvega me je zezal lani celo poletje, da sem ga pol v 3je le naredila.Pa sem ga čivkala. Ista štorija sedaj pri drugem predmetu.....jutri ga grem delat 3jič. Ful sem :grrr: , ampak sem si rekla NE BOM SE JIM PUSTILA!!!!Teh 8 izpitov do diplome bom pa še naredila, pol pa čau amore.....nikoli več v MB na faks. No glede 3+2 ekonomske v LJ. MOj mož je bil danes tam na podiplomskem informativnem. Baje je bla gužva preko gužve, zatohlo, da je skoraj skup zlezel. Povedali pa niso skoraj nič več kot to kaj piše na spletni strani. Midva sva se odločila, da bova nekako stisnila, letos se :love: vpise na podiplomca, če bo Murphy dopusto pa jaz drugo leto za njim. Hočem le rečt, če imaš veselje do tega kaj študiraš se jim ne pusti, za vsako nevihto posije sonce. Če pa te ne veseli, pol se pa prepiši.Ampak naj ti ne bo razlog samo v 7 stopnji izobrazbe. :sloncek::kuza::sloncek:
|
|
|
|