|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   kopanje-ker
27.6.2005 10:54:23   
metaa
Ker ima naša 4 mesece, ji je tista banjica v previjalni že kar premajhna, pa tudi ful šprica naokoli. Doma pa banje nimamo, le tuš, vendar jo pa nočem le tuširat, saj se mi zdi fino, da otrok lahko čofota po vodi in se tudi tako uči. A ste ve kupile eno večjo banjico za vaše?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   kopanje-ker
27.6.2005 11:10:31   
BONI*
Ja, po moje se ti res splača kupiti kakšno večjo banjico, da jo boš lahko dala kar v tuš kabino. Saj take navadne, brez raznih grč za sedenje in posodic za milo ipd. sploh niso drage. Pa še čofotala bo lahko po mili volji.
Nam je naša banjica tudi že zelo majhna, zato ga počasi navajamo na stolček za v tavelko banjo (ala fliper varjanta). Res pa je, da je naš že star 6,5 meseca.

lp, Boni

(odgovor članu metaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   kopanje-ker
27.6.2005 11:19:30   
piščanc
mi smo nabavili kar malo večji čeber za perilo, ki ga lahko postaviš tudi v tuš

(odgovor članu metaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   kopanje-ker
27.6.2005 11:34:51   
Anonimen
Jaz bi nabavila čimvečjo banjico, toliko da še gre v tuš kabino.

(odgovor članu metaa)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
   kopanje-ker
27.6.2005 12:15:22   
Lunca1
Mi smo jo tudi dal kar v večji čeber za perilo. pa tega lahko daš v tuš kabino in ti ni potem treba nosit ven in noter, ampak samo tam lepo natočiš in potem zliješ ven.

(odgovor članu metaa)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   kopanje-ker
27.6.2005 12:40:43   
babylove
Jaz sem ga prestavila direktno v veliko banjo, ker jo pač imamo. Če bi imeli samo tuš, pa bi kupila eno navadno plastično banjico, ampak ne tako majhno, da bi šla v tuš kabino. Naš je namreč poleg sedenja rad tudi iztegnjen v banji, plava hrbtno in prsno :)-. Zato bi vzela večjo banjico in bi jo pač nekje postavila.

(odgovor članu metaa)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   kopanje-ker
27.6.2005 12:43:43   
lin
Mi smo tudi tamajhno banjico pri 3-4 mes.prerasli in smo kupli večjo,pol od 6 mes dalje pa jo kopamo tako da dam en okrogel malo večji in višji lavorček v banjo in ga napolnem z vodo in jo dam not čofotat pol pa stušem sperem,no velikokrat pa se tudi samo tuširamo.

(odgovor članu metaa)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   kopanje-ker
27.6.2005 14:23:55   
Skabi
Mis mo imeli čebriček. Zdaj, ko že sedi, ga pa posedem na brisačko v tuš kabini in stuširam. Če pa hoče čofotat, lahko tudi v tušu zamašim odtok, natočim vodo in že imamo morje!

(odgovor članu metaa)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...




Kako ste dojile?
endrina



sprva leže, potem sede (48%)

sprva sede, potem leže (11%)

samo leže (15%)

samo sede (17%)

nisem splpoh dojila (8%)


Število vseh glasov: 383

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!