|
Tamala sovraži tuš, kopanje, banjico,... - HE... 27.6.2005 12:40:15
|
|
|
|
violinski
|
Puncica, mi imamo sicer navdušeno kopalko in tuširalko, se je pa zadnjič, ko smo bili za vikend pri mojih tudi strašno ustrašila tuša in meni najprej ni bilo jasno, zakaj, potem sem pa ugotovila. Mojadva imata namreč tako 'slušalko', na kateri je mogoče naštimati, ali naj voda teče nežno ali 'trdo' se pravi, da masira tuširajočega se. In, seveda, onadva si naštimata na masiranje, tamalo je pa preveč pikalo. Ko sem na slušalki naštimala nežno točenje vode, je pa bilo takoj v redu. Kar se glave tiče, se pri splakovanju sicer vedno pritožuje, zdaj smo jo naučili, da med tem gleda lučko (gor), tako da smo prepričani, da ne gre po obrazu niti kapljica. Pa še vedno 'sopiha', ker ji je res zoprno. Potem smo jo naučili, da se sama igra s slušalko in tu pa tam se pomotoma zalije z vodo, to ji je pa smešno (če bi jo jaz, pa ne bi bilo smešno). Preveri, koliko je vaša slušalka 'masirajoča', če je, raje zanjšaj pretok vode, ali pa če je mogoče, jo naštimaj na nežno. Lonček za splakovanje je odlična ideja, sploh če se mala nauči, da lahko tudi sama sebe polije. Pa tebe, seveda! Sploh če si oblečena in se potem v smehu malček jeziš nanjo, to ji bo všeč :bravo:
|
|
|