|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: zanositev - moja zgodba
29.1.2010 10:35:21   
babyloverka
prvi dan izostanka menstruacije ne, ker si nisem hotla privoščit novega razočaranja.  ko je tretji dan ni blo sem pa kupla test in sem si v glavi govorla, da nič ne bo, se prisihčno pripravljala na eno črtico potem pa videla dve in obsedela, milijon stvari mi je šlo po glavi, nisem vedla naj jočem ali se naj smejimuser posted image  drugače pa takrat slabosti še nisem imela, te so prišle pri meni v drugem mesecu.

Bastian...največja ljubezen
30.04.2010

(odgovor članu andreja_p)
Neposredna povezava do sporočila: 26
29.1.2010 11:14:37   
papi75
andreja_p: tudi jaz sem delala zdaj nazadnje test z first sign duo, ki je pokazal pozitivno, medtem, ko je tisti pri ginekologu, ki naj bi bil zmogljivejši,oz. natančnejši, komaj kaj pokazal.  Vsaka naosečnost in simptomi pri vsaki ženski so različni. Pri prvi nosečnosti je ultrazvok pokazal takoj nosečnost, seveda mi je test doma tudi že pokazal, da sem noseča. Tokrat pa resnično ne vem kje se je naš mali pajac skrival, da se ni takoj ugotovila nosečnost.

Neposredna povezava do sporočila: 27
29.1.2010 20:22:35   
24.maj
user posted image babyloverka midva sva čakala na otroka katera je sedaj deklica ESTERA 5 let potem veš kakšno je veselje
po tolkem času.Ne popisno in sva že obupala.A na koncu nezdatno veselje.
Dobila sva jo 7.1 .10 ob pol dveh .

lep pozdrav user posted image user posted image in obila užitkovuser posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 28
29.1.2010 20:35:52   
babyloverka
24.maj verjamem da ti ni bilo lahko. občudujem ljudi ki prestanejo to. in mi je žal da morajo iti čez vse te postopke, ki so psihično zelo nelagodni. upam da bo čimmanj takih parih in da bo tehnologija tako napredovala, da bo tudi tistim ki težje zanosijo lažje.

Bastian...največja ljubezen
30.04.2010

(odgovor članu 24.maj)
Neposredna povezava do sporočila: 29
2.2.2010 11:40:06   
andreja_p
Pozdravljene! Od 24.1.10 je minilo kar nekaj dni,ko naj bi prišla user posted image ali bi pa na testu zagledalauser posted image . Nič od tega se še ni zgodilo.Klicala sem ginekologa pa mi pravi da naj naredim CB-ker je baje najbolj zanesliv. Na pregled moram počakati še en teden. Sestra pravi,da če ni user posted image potem ni nosečnost. Me je kar groza čakati ker ne vem kaj se dogaja.
Punce ali je katera imela podoben problem? Sedaj si ne upam imeti spolnih odnosov.Ali je lahko kaj narobe,če jih imam? Ali je mogoče da imam cisto? Ne vem samo ugibam! Hvala že v naprej za odgovore.user posted image

(odgovor članu babyloverka)
Neposredna povezava do sporočila: 30
2.2.2010 11:47:41   
roža03
jaz bi jo morala dobiti 31,1 pa je še ni..danes sem naredila firt sign -..žalostno je takole čakat..mogoče sem še prehitra ker imam malo zmešan ciklus..

Neposredna povezava do sporočila: 31
2.2.2010 12:13:23   
Anonimen
Jaz imam tudi podobno zgodbo s testi, cakanjem, znaki..itd.

Ampak vseeno mi pa nekaj ni jasno in me zelo skrbi. Prejsno nedeljo bi morala dobiti user posted image vendar je ni bilo. V torek sem dobila cisto rahel rjav izcedek, ki je trajal 7 dni. Ampak je bilo tako malo...da se skoraj opazilo ni. Vceraj sem po spolnem odnosu mocno zakrvavela....ampak je bilo spet samo kaksno uro in konec. Danes pa me spremlja izcedek, ki je precej gost in zelo mocnega vonja. Tega sem opazila ze vceraj...ampak danes ga je se vec.

Znake user posted image imam zelo mocne..ampak glede na SS v avgustu in na kup negativnih testov, si sploh ne upam vec  v lekarno po nov test. user posted image

Predsvem me zanima ali je imela katera podobno izkusnjo s tem izcedkom in bolecim trebusckom (maternico, jajcniki)...pa slaboooo mi je user posted image ....pa utrujena sem.....pa kr jokala bi!  user posted image

Lepo lepo prosim za odgovor.
Sem pa btw v tujini in niti do svojega gineka ne morem! user posted image user posted image

lp

(odgovor članu roža03)
  Neposredna povezava do sporočila: 32
3.2.2010 10:06:31   
Anonimen
Naredila test. Spet negativen. user posted image

Pa sem spet tam ko ne poznam vec svojega telesa in si ne znam pomagat!  user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 33
25.2.2010 12:18:45   
Sunny77
...za vse nas bo enkart posija sonček in bomo dožeivele najlepše darilo -  user posted image !!!
Sem prepričana!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 34
26.2.2010 13:07:48   
andreja_p
Pozdravljene!
Verjamem, da za vse enkrat posije sonce.Naj vam povem da sem se ta mesec do potankosti raziskovala svoje telo.Mogoče ta tema ne spada na to stran,ampak naj vam jo zaupam, mogoče bo kateri prišel prav.
Zadnja user posted image mi je zamujala 10-dni, testi so pokazali negativno. 3.2.sem dočakalauser posted image ,ker nisem vedela kdaj bo naslednja ovolacija sem kupila v dm-u teste za ovolacijo 2-škatlici. Vsak dan sem delala test po navodilih in ne boste verjele kaj sem ugotovila. Imela sem ovolacijo pred dvema dnevoma,to mi je test pokazal,bolel me je desni jajčnik,prsi so bile napete,povečala se mi je želja po spolnem odnosu,imela sem veliko sluza, in v urinu sem opazila da imam sluzaste delčke. Tako da moramo res poslušati in opazovati svoje telo.Danes pa nimam več bolečin in znakov ovolacije. Vsak dan sem si beležila kaj se dogaja. Upam da je kaj ratalo saj sva imela zadnji odnos v ponedeljek,ovolacijo pa v sredo.Vem da bi morala v sredo tudi user posted image .sam nisva ker se mojmu ni dalo.Če je kaj nastalo bomo pa videli. Vam bom sporočila takoj ko bo kaj novega. A mislite da je možno zanositi z odnosom pred ovolacijo???? Pa lep dan vam želim

(odgovor članu Sunny77)
Neposredna povezava do sporočila: 35
26.2.2010 13:30:19   
spaghetek
Edini nacin da zanosis je ce imas spolni odnos tik pred ovulacijo. Ponavadi ko pride ovulacija je mal prepozno ker jajcece zivi samo ene 12 ur, tko da mas najvecje sanse da zanosis ce je sperma ze prisotna ko se jajcece sprosti.

Ovulacijski testi ti ponavad pokazejo na ene 3dni +/- . Najbolj sigurno ti je, ce si zacnes BT merit in bos tocno vedla, kdaj se ti pripravlja ovulacija.

Neposredna povezava do sporočila: 36
28.2.2010 12:37:21   
andreja_p
Čao spaghetek. Hvala za odgovor. A misliš da potem nisem noseča? Sej vem da težko odgovoriš,ampak saj veš da je težko počakati ko ti test pokaže user posted image aliuser posted image .Kdaj naj delam test,ker sem imela ciklos redni na 28 dni zadnji je pa bil 38 dni in tudi ovolacija je bila po ciklu 38 dni? Nimam pa še nič znakov,razen da me je čšemelo v prsih pa nepet trebuh imam.

Dobro da imam vas saj se nimam komu zaupat. Partner pa mi pravi naj ne bom nestrpna.

(odgovor članu spaghetek)
Neposredna povezava do sporočila: 37
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:

5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?