|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   ... spet hujšanje ...
27.6.2005 8:28:39   
Neža81
Jutro babike!

Kakoste kaj danes, ko je spet ta ponedeljek:zmeden:? Buuuuuuuuuu, buuuuuuuuu...... gremo raje domu:)-:)-!!!

No, midva z mojim nisva šla v Pulo z motorom, ker je pr kolegah nekaj vmes prišlo, sma pa vsak dan naredla 300 km. Moj :love: me je celo naučil vozit motor in že drugi teden začnem hodit v avtošolo, da nardim izpit za motor :bravo::bravo::bravo::bravo:. Med vikendom mi je blo tak fajn in sem se tako zelo relaksirala, da sma celo seksst pozabla in ravno zaj ko sem imela ovulaciji - jaooooooooooooooooo!!! Včeraj pa pridem domov in se spomnim - o ****, ko sn mojga :love:zahajala :)-:)-:)-:)- bil je ravno zadnji dan O!!!

Prejšnji teden sem zasledila, da je ena babika (mislim da anadejka) odprla temo hujšanje. No, ker sem tudi jaz med bolj okroglimi sem začela danes z dieto, pri kateri je preverjeno, da gredo kilogrami lep dol. V bistvu gre za ločevalno dieto, ješ lahko vse (tudi sladkarije), vendar ločeno. Prvi dan - beljakovinski dan, drugi dan - škrobni dan, tretji dan - ogljikovo hidratni dan, četrti dan - sadni dan. Sodelavka se te diete drži 3 tedne in je izgubila 9 kg. Po tej dieti se res splača hujšat, ker lahko vse ješ. Če katera želi, ji lahko po mejlu pošlem to dieto. Najprej jo še moram napisat na rač. , okrog 12 pa jo lahko pošljem. Samo mejl mi napišite in zrihtam.

Lep dan, Neža 81
Neposredna povezava do sporočila: 1
   ... spet hujšanje ...
27.6.2005 8:35:02   
dolenjka

Jutro Neža 81!

Sem že slišala za to dieto. Baje da jo je dobro držati 90 dni, ker se ti na ta način spremeni metabolizem! Moja sodelavka jo je držala vseh polnih 90 dni in je po petih letih in enem porodu še vedno kot rožica!!
Držim pesti, da ti uspe!!

:rozica:

(odgovor članu Neža81)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   ... spet hujšanje ...
27.6.2005 8:48:11   
Neža81
Hvala dolenjka :rozica:!

Aja, če želi katera te liste, naj mi raje po mejlu pošle domači naslov,d a ji pošlem po pošti, ker se mi ne da teh listov prepisovat danes, ko je pondelk:zaspan::zaspan::zaspan:

snorfi@email.si

(odgovor članu Neža81)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   ... spet hujšanje ...
27.6.2005 8:50:06   
Anonimen
Yesss en dan v tednu pri 90 dnevni dijeti lahko poješ tudi kos tortice.:bravo:
A z motorjem okoli laufaš?Lepo:bravo:jest bi tudi,pa je moj :love:šel na motoristični zbor v Holandijo,tako da ni nič z motorjem,pa še praktično bi bilo po obali ko je taka gužva na cestah.:morje:

(odgovor članu Neža81)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
   ... spet hujšanje ...
27.6.2005 8:56:34   
dolenjka

Ja Neva6, od cele diete je tudi meni ta dan najbolj všeč, čeprav priznam, sprobala je nikoli nisem, ker še štirinjst dni težko zdržim na kaki dieti, kaj šele 90 dni!! Sem pač lenoba oz. si očitno ne želim dovolj!
Bo že boljš....

(odgovor članu Neža81)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   ... spet hujšanje ...
27.6.2005 9:01:15   
Anonimen
No ja jaz jo ne ozvajam..sta jo moja hči in moj:love: začela...pa sta tako neresna:(da sta zdržala samo teden dni....jest sem rekla..dost mi je ne bom vas več priganjala:)-

(odgovor članu Neža81)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
   ... spet hujšanje ...
27.6.2005 9:23:03   
dolenjka

Poznam več takih:)-:)-! Moja najboljša frendica je začela hujšati pod zdravniškim nadzorom, pa ji tudi to ni pomagalo! Po dveh tednih je obupala in je spet....
Moja sestra se je odločila za presno hrano in glej ga zlomka, zdržala je cela dva dni :)-:)-:)-
To imamo zgleda v famililji in bljižnji okolici:)-:)-:)-

(odgovor članu Neža81)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   ... spet hujšanje ...
27.6.2005 9:33:13   
BaGSi
Jaz sem imela pred 2 letoma tudi podobno dieto - no, oba z možem. Shujšala sem 7 kg, mož pa 9 kg v 35 dneh in se kasneje nisva več zredila, kljub temu, da sva začela jest manj strogo ločevalno - po domače, bolj normalno:). Sicer pa sva oba shujšala na najino optimalno težo, ker nisva imela ful kg preveč. Mogoče bi kdo shujšal mnogo več...

Lep dan vsem!

(odgovor članu Neža81)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   ... spet hujšanje ...
27.6.2005 9:37:29   
Pikipoki
Nekje sem že napisala, da tudi jaz hujšam po ločevalni dieti.:)

Začela sem 2. junija in izgubila približno (tri, štiri kile). Včasih me zgrabi, da bi kar pojedla kaj drugega, pa se zadržim. Najhuje je, ko je vitaminski dan, ker nimam preveč rada sadja ...:zmeden:

Ta teden (v petek) imam celo vodni dan (ko ne smem nič razen vode). Upam, da bom zdržala ...:bravo:

LP:rozica:

(odgovor članu Neža81)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   ... spet hujšanje ...
27.6.2005 10:26:21   
anadejka
Jest sm si pa rekla da se ne grem nobene vrste diete več PA PIKA!!!

Smisu vsega je da ti spremeniš način življenja za vedno,ne pa da se držiš in mučiš z eno dieto 3 mes.pol pa spet po starem.Itak da se nazaj zrediš in ponavadi še huje kakor si bil prej.Vse diete so full zahrbtne.

Zato sem jaz rekla da ne bom hujšala.Bom pa več migala,kolesarila in švicala(zidala:)-) VSAK DAN,pa veeeliiiikooo VODE in sadja.Probala se bom izogibat nezdrave hrane,ker pa sem po naravi full sladkosneda pa tut ne bom imela preveč slabe vesti če bom sem pa tja pojedla kšno lučko.

Že to je po moje zadosti da izgubiš kšne 3 kilce na mesec,pa počasi,če se na začetku preveč zaženeš in "stradaš",te volja hitro mine in pol si še bolj razočaran.Zato pa počasi in vsak dan zase.

Vso srečo!!!:miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska:

(odgovor članu Neža81)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   ... spet hujšanje ...
27.6.2005 11:13:39   
simonas
Jaz sem s to dijeto v dveh mesecih shujšala za 12 kg in sem se sedaj v enem letu zredila nazaj le za 2 kg, pa nič več ne pazim. Sicer se je bom morda še kdaj lotila, ker sem še daleč od idealne teže, a najprej bomo počakali na našo :duda:.

Lep dan!

Simona

(odgovor članu Neža81)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   ... spet hujšanje ...
27.6.2005 11:23:52   
PiaM
Simonas, seveda si se zredila, saj imaš razlog :nosecka:, a ne ?;):bravo:
Kako si kaj in buši - raste lepo?
Pa slabosti?
:rozica:

(odgovor članu Neža81)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   ... spet hujšanje ...
27.6.2005 12:04:12   
simonas
Buši še nič kaj pretirano ne raste, ker :duda: nosim bolj v križu. Mi pa je zato toliko bolj slabo. Zdaj sem v 10. tednu, pa mi je še kar slabo. Dopoldan je komaj za prestat. Pa bo že...

Simona

(odgovor članu Neža81)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   ... spet hujšanje ...
27.6.2005 20:18:35   
SAJA
TA LOČEVALNA DIETA JE ČIST ODVISNA OD ORGANIZMA!SAMA SEM SE JO DRŽALA POTEM PA SEM NORMALNO ZAČELA JESTI IN JE ŠLO NAZAJ.ČE HOČEŠ,DA UČINKUJE,SE MORAŠ KAR CELO ŽIVLJENJE TEGA DRŽAT,ŠE POSEBEJ ČE SI PODVRŽEN TEMU.MOJA SODELAVKA JE SHUJŠALA ZA 18 KG IN JE REKLA,DA ČE SE NE BI ŠE NAPREJ DRŽALA,BI DOBILA VSE NAZAJ.

(odgovor članu Neža81)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   ... spet hujšanje ...
27.6.2005 20:24:47   
baguSka
Ja res je, verjetno od vsakega metabolizma posebej odvisno. Jaz sem se odpovedala le kruhu in testeninam, oz. sem večinoma na sadju in zelenjavi in mesku in sm tud zdej v enmu mescu zgubila 3 kg.;)

(odgovor članu Neža81)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   ... spet hujšanje ...
27.6.2005 20:25:36   
baguSka
Btw: tisti večinoma k sm ga omenila pomeni, da se nism odpovedala sladkarijam.:love:

(odgovor članu Neža81)
Neposredna povezava do sporočila: 16
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...
Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?