Neža81 -> ... spet hujšanje ... (27.6.2005 8:28:39)
|
Jutro babike! Kakoste kaj danes, ko je spet ta ponedeljek:zmeden:? Buuuuuuuuuu, buuuuuuuuu...... gremo raje domu:)-:)-!!! No, midva z mojim nisva šla v Pulo z motorom, ker je pr kolegah nekaj vmes prišlo, sma pa vsak dan naredla 300 km. Moj :love: me je celo naučil vozit motor in že drugi teden začnem hodit v avtošolo, da nardim izpit za motor :bravo::bravo::bravo::bravo:. Med vikendom mi je blo tak fajn in sem se tako zelo relaksirala, da sma celo seksst pozabla in ravno zaj ko sem imela ovulaciji - jaooooooooooooooooo!!! Včeraj pa pridem domov in se spomnim - o ****, ko sn mojga :love:zahajala :)-:)-:)-:)- bil je ravno zadnji dan O!!! Prejšnji teden sem zasledila, da je ena babika (mislim da anadejka) odprla temo hujšanje. No, ker sem tudi jaz med bolj okroglimi sem začela danes z dieto, pri kateri je preverjeno, da gredo kilogrami lep dol. V bistvu gre za ločevalno dieto, ješ lahko vse (tudi sladkarije), vendar ločeno. Prvi dan - beljakovinski dan, drugi dan - škrobni dan, tretji dan - ogljikovo hidratni dan, četrti dan - sadni dan. Sodelavka se te diete drži 3 tedne in je izgubila 9 kg. Po tej dieti se res splača hujšat, ker lahko vse ješ. Če katera želi, ji lahko po mejlu pošlem to dieto. Najprej jo še moram napisat na rač. , okrog 12 pa jo lahko pošljem. Samo mejl mi napišite in zrihtam. Lep dan, Neža 81
|
|
|
|