lucika
|
bom tudi jaz poiskusila s čebulo. slišala sem že, sprobala pa ne... uhajanje vode je tud ena super zadeva, ko ne veš, ali je voda ali plodovnica...super za nosečnice, res... tudi meni tale nosečnost daje vetra. če sem kak dan ok (se več ne spomnim kdaj je to bilo), me je kr strah postalo, kaj sledi. začelo se je s slabostjo, ko se je ta nehala, sem dobila gnojno angino, ko sem tisto pozdravila, sem imela 6 tedno nos popolnoma zaprt, nekje vmes sem fasala visok pritisk in tablete, pol mi je začel trebuh trdet, pol sem dobila neko virozo, bolelo vse kot pri gripi, nekaj dni, na koncu se je zaključilo z koprivnico po celem telesu. zdaj sem tri tedne na kašlju, štiha me nekje v riti, da komaj prestopim na trenutke. ja, pa obvezni krči v nogah. pa zdaj nekaj dni imam prave črevesne krče, ko kaj več pojem, skor ko popadki, me kr obliva zraven...a mine. pa spodnji del trebuha me boli, pa pod rebri, a to je menda od kašlja. da ne omenjam psihičnih težav, ko sem en teden ok, pa dva v solzah. mislim, sam sladkorne še nimam... in, kak se kaj počuitite v tej nosečnosti? ja, suuupeeeeer.
|