|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   dopust
25.6.2005 13:36:53   
AlenkaE
Ali ima katera izkušnje s potovanjem z letalom (LET 5 UR)z dojenčkom (6m)? Mi planiramo, da letos ne bi šli na Hrvaško ampak nekam drugam in sicer šele septembra, ko vročina malo pojenja.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   dopust
25.6.2005 14:09:44   
BONI*
Hm, nimam iskušenj, ampak ne vem, če bi naš Luka (6m) zdržal toliko časa v letalu. Po moje bi nas na pol poti ven vrgli, ker bi nas imeli polen k...:)-
Ampak ker niso vsi taki, ko naš Luka, je mogoče to čist OK izvedljivo:zmeden2: No, sej ti bo gotovo kdo dal kakšen boljši odgovor:)

lp, Boni

(odgovor članu AlenkaE)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   dopust
25.6.2005 15:32:08   
aleksandra 78
Jaz osebno nimam iskusenj, toda delam z ljudmi in sem se veckrat pogovarjala na to temo z strankami.
-ena je lastnica turisticne agencije in je z 6 mesecnim dojenckom letela tudi do amerike
-drugi je z 8 mesecnim letel v grcijo , lani, in vse je bilo o.k.
-da ti sedaj ne nastevam.Stvar je v tem da bolje prenasajo letalo kot mi sami. Napotki kot za ostalo-voda,voda,voda in da je zdrav predvsem.
Res nikoli nisem slisala negativno stvar vezano za letenje, ker pa ce zacne jokat, ga bo itak mamica v rokah drzala ali na prsih, ali karkoli ga ze itak pomorja.
LP

(odgovor članu AlenkaE)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   dopust
26.6.2005 0:56:56   
rija
Go,go,go...

(odgovor članu AlenkaE)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   dopust
26.6.2005 21:06:07   
AlenkaE
Hvala za napotke in spodbude. Mislim, da bomo res nekam odleteli. Včasih odrasli res malo preveč paničarimo, a ne?

(odgovor članu AlenkaE)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   dopust
26.6.2005 21:22:56   
k1
kolegica je z 6m bejbijem letela v ameriko. največji napor je bil ko je presedala in čakala na drugo letalo, ostalo baje ni bilo sile...

(odgovor članu AlenkaE)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?